۰۷:۴۵ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۶

نکات اثبات شده برای کمک به توسعه ارتباط بین معلمان و دانش آموزان

۵ نکته برای بهبود ارتباط بین معلمان و دانش آموزان

انتقال اطلاعاتی که گاهی اوقات برای دانش آموزان کسل کننده به نظر می رسد به شیوه ای هیجان انگیز و الهام بخش می تواند چالش برانگیز باشد.

۵ نکته برای بهبود ارتباط بین معلمان و دانش آموزان

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، به عنوان یک معلم، داشتن یک استراتژی ارتباطی قوی بخش مهمی از فرآیند یادگیری است. انتقال اطلاعاتی که گاهی اوقات برای دانش آموزان کسل کننده به نظر می رسد به شیوه ای هیجان انگیز و الهام بخش می تواند چالش برانگیز باشد. در حالی که برقراری ارتباط به روشی که باعث ایجاد احترام و روابط قوی شود، کار آسانی نیست. اما ارتباط مؤثر بین معلمان و دانش آموزان پتانسیل بهبود تجربه یادگیری و ایجاد یک محیط الهام بخش مثبت را دارد. ایجاد یک محیط آموزشی جذاب و مرتبط نیاز به ارتباط مستمر و مؤثر دارد، به همین دلیل است که ما نکات برتر خود را برای اجرای تکنیک‌های ارتباطی که واقعاً کار می‌کنند گرد هم آورده‌ایم:

 

۵ نکته اساسی برای بهبود روابط معلمان و دانش آموزان

۱) شنونده فعال باشید

بخش بزرگی از ایجاد سطوح ارتباطی قوی، گوش دادن فعالانه به دانش آموزان است. بسیار مهم است که معلمان به دانش آموزان خود گوش دهند و افکار و ایده های آنها را درک کنند. با گوش دادن فعالانه، آنها همدلی و درک را برای دانش آموزان خود ایجاد می کنند و می توانند ارزیابی کنند که آیا آنها آنچه را که به آنها آموزش داده می شود را درک می کنند یا خیر. دانش‌آموزان احساس می‌کنند شنیده می‌شوند و این به تقویت پیوندهای رابطه کمک زیادی می‌کند.

۲) یک محیط حمایتی ایجاد کنید

ایجاد یک محیط حمایتی که در آن دانش آموزان احساس کنند نیازهای آنها برآورده شده است و می توانند کمک دریافت کنند برای موفقیت در کلاس درس بسیار مهم است. این شامل نشان دادن دانش‌آموزان است که قابل دسترس هستید و اگر به حمایت بیشتری نیاز دارند، سیاست درهای باز دارید. همه دانش‌آموزان توانایی‌های فکری و سرعت یادگیری متفاوتی خواهند داشت، بنابراین تشخیص این موضوع و ارائه پشتیبانی اضافی در صورت نیاز ضروری است. در طول کلاس‌ها، این به معنای ایجاد احساس راحتی در دانش‌آموزان برای پرسیدن سؤالات و اطمینان از این است که می‌دانند فضای امنی است که در آن مورد تمسخر قرار نخواهند گرفت. راه عالی دیگر تشویق پروژه های گروهی است که در آن دانش آموزان به جای رقابت برای نمرات و شناخت، با هم کار می کنند. متوجه خواهید شد که این رویکرد کار گروهی، همکاری و گفتگوی باز بین دانش آموزان و معلمان را تقویت می کند.

۳) تقویت مثبت را تمرین کنید

همانطور که گفته می شود، “اعتبار در جایی که اعتبار دارد” و این به ویژه برای یادگیرندگان جوان مهم است. برای معلمان آسان است که از رفتار دانش آموزان ناامید شوند و بر کارهای اشتباهی که انجام می دهند تأکید کنند و فراموش کنند دستاوردهای خود را برجسته کنند. اما این واقعاً به بی انگیزگی دانش آموزان کمک می کند و می تواند روند یادگیری آنها را کاملاً از مسیر خارج کند. تمرکز بر دستاوردهای کوچک یا بزرگ واقعاً می تواند به ایجاد اعتماد به نفس دانش آموزان کمک کند و آنها را تشویق به ادامه تلاش کند. شاید آنها در آزمونی در صدر کلاس قرار گرفتند یا به نوعی به دانش آموز دیگری کمک کردند، هر چه که باشد، قدردانی شما از زحمات آنها بی توجه نخواهد ماند. این رابطه شما را تقویت می کند و قدردانی متقابل را ایجاد می کند.

۴) از محرک بصری برای پرورش خلاقیت استفاده کنید

تخیل کودکان در مرحله اولیه رشد وحشیانه اجرا می شود و بنابراین جای تعجب نیست که مطالعات ثابت کرده اند که افراد جوان تر به بازنمایی های بصری بهتر از اطلاعات نوشتاری پاسخ می دهند. یک استراتژی بسیار مؤثر این است که تابلوهای اعلانات مدرسه را در کلاس خود نصب کنید و تصاویر، آثار هنری، پروژه های مدرسه و هر چیز دیگری را که اتاق را زنده می کند نمایش دهید. این حس خلاقیت را در دانش‌آموزان پرورش می‌دهد، شور و شوق را برمی‌انگیزد و به طور بالقوه گفت‌وگوی بین آنها و معلمانشان را باز می‌کند. دانش آموزانی که الهام می گیرند در فرآیند یادگیری فعال تر خواهند بود و این باعث تقویت ارتباط با معلمان خود می شود.

۵) دانش آموزان را با کار جالب به چالش بکشید

هیچ چیز بیشتر از یک دانش آموز بی الهام و بی حوصله ارتباط را از بین نمی برد. به طور طبیعی، اگر موضوع یا کار هیجان زده شوند و آنها را به چالش بکشد، سطح اشتیاق آنها به طور تصاعدی افزایش می یابد. دادن وظایف چالش برانگیز به آنها راهی عالی برای توسعه مهارت های حل مسئله و تحلیلی است که در زندگی آینده مورد نیاز است. این امر باعث می شود که با بحث ها و پرسش ها، یک محیط ارتباطی پر جنب و جوش را ایجاد کند، آنها را به یک شرکت فعال در فرآیند تعامل دانش آموز و معلم تبدیل می کند.

 

پایان/*

اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

 

مطالب مرتبط