۰۰:۰۰ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۷

۵ عامل خطر از ۷ عوامل خطر بیماری های غیرواگیر، تغذیه ای است

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،۵ عامل خطر از ۷ عوامل خطر بیماری های غیرواگیر، تغذیه ای است. دکتر زهرا عبداللهی در نشست معاونان بهداشت گفت: مصرف زیاد نمک، قند، چربی و مصرف کم سبزی و میوه ۵ ریسک فاکتور تغذیه ای هستند که در شیوع بی...

۵ عامل خطر از ۷ عوامل خطر بیماری های غیرواگیر، تغذیه ای است

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،۵ عامل خطر از ۷ عوامل خطر بیماری های غیرواگیر، تغذیه ای است. دکتر زهرا عبداللهی در نشست معاونان بهداشت گفت: مصرف زیاد نمک، قند، چربی و مصرف کم سبزی و میوه ۵ ریسک فاکتور تغذیه ای هستند که در شیوع بیماری های غیرواگیر نقش دارند.

۵ عامل خطر از ۷ عوامل خطر بیماری های غیرواگیر، تغذیه ای است

وی افزود: ۱۹ درصد سرطان های دستگاه گوارش به دلیل کم خوردن سبزی و میوه است. ۸۰ درصد مردم جهان میوه و سبزی کم می خورند .

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت بیان کرد: طی بررسی ها در سال ۲۰۱۰ عوامل خطر تغذیه ای بیشترین میزان مرگ در دنیا را موجب شده است.

دکتر عبداللهی اظهار داشت: اضافه وزن و چاقی در گروه های سنی مختلف به ویژه در کودکان ۱۵ تا ۲۳ ماهه و جوانان ۲۵ تا ۳۴ ساله معضل امروز جامعه ماست.

وی در بخش دیگری از سخنانش در خصوص مداخلات تغذیه ای جامعه محور وزارت بهداشت برای کم کردن این عوامل خطر در صنایع غذایی همچون انواع روغن ها، نان، آبمیوه ها و نوشابه ها توضیح داد.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت اجرای بسیج ملی کاهش مصرف نمک، قند و چربی را به عنوان یکی از برنامه های طرح تحول سلامت اعلام کرد.

وی اجرای برنامه های پیشگیری از دیابت، چربی خون و فشار خون را در قالب برنامه NCD یکی از برنامه های محوری دفتر بهبود تغذیه جامعه دانست.

اندیشه معاصر را در اینستاگرام دنبال کنید.

برای عضویت در کانال اندیشه معاصر کلیک کنید.

انتهای پیام/*

مطالب مرتبط

آخرین اخبار