06:30 - 1402/12/11

یک خبر فوری از نظر شورای نگهبان در طرح ساماندهی کارکنان دولت امروز پنجشنبه ۱۰ اسفند ۱۴۰۲ | نیروهای شرکتی بخوانند

رئیس مجلس در سخنانی نسبت به تصویب و اجرای طرح ساماندهی کارکنان دولت به تشریح آخرین وضعیت این طرح پرداخت. از نیروهای شرکتی چه خبر؟

ساماندهی کارکنان دولت

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،محمد باقر قالیباف در خصوص طرح ساماندهی کارکنان دولت گفت ما تا آخر پای این طرح هستیم.

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی، در نشستی با مردم شهرستان ری گفت: بحث ساماندهی نیرو‌های شرکتی، مطالبه به حقی است که سالیان بسیار روی زمین مانده و باید حل شود.

وی با اشاره به اینکه بسیاری از نیرو‌های شرکتی شاغل در سازمان‌های دولتی با مشاغل یکسان دریافت‌های متفاوتی دارند، یادآور شد: این افراد البته برخلاف باور عمومی از امنیت شغلی برخوردارند؛ چرا که قرارداد‌های شان هرسال تمدید می‌شود. اما اینکه دو نفر با شرایط مساوی در یک اتاق باشند و دو حقوق متفاوت بگیرند انصاف نیست و آرامش خاطر این نیرو‌ها را خدشه‌دار می‌کند.

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: این موضوع از این جهت که چندصد هزار نفر درگیر آن هستند موضوع مهمی است و ما باید این تبعیض را حل کنیم. البته مجلس در یک اقدام بزرگ قانون تبدیل وضعیت کارکنان شرکتی را تصویب کرد و این قانون هم‌اکنون در شورای نگهبان در دست بررسی است ما به هر قیمتی پای به نتیجه رسیدن این طرح هستیم.

پایان/*

برنج صدری هاشمی شرق گیلان ۵ کیلویی

اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

 

مطالب مرتبط

1 نظر برای این مطلب ثبت شده است:

عل

11 اسفند 1402


سلام توراخدافکری بحال شرکتیهای بطمارستانهاهم بکنین

نظرات بسته شده است

برنجستان