12:17 - 1401/05/31

یادوار شهدای ارتش برگزار می شود

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،سردار سلطانیان در چهارمین آیین گرامیداشت ۵۶۵ شهید ارتش ایران در استان قم که با محوریت نیروی پدافندی نیروهای هوایی ارتش در قم برگزار می شود، گفت: این یادواره قرار است در سوم آبان ماه در قم برگزار می...

یادوار شهدای ارتش برگزار می شود

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،سردار سلطانیان در چهارمین آیین گرامیداشت ۵۶۵ شهید ارتش ایران در استان قم که با محوریت نیروی پدافندی نیروهای هوایی ارتش در قم برگزار می شود، گفت: این یادواره قرار است در سوم آبان ماه در قم برگزار می شود. در این کنگره، ارتش به دلیل این که ۵۶۵ شهید مربوط به این نیرو است، باید چند یادواره برگزار کند که در این رابطه چند یادواره به وسیله نیروهای زمینی و هوایی برگزار شد.

رییس مرکز راهبردی مطالعات ارتش جمهوری اسلامی افزود: اما برای برگزاری یادواره چهارم شهدا به وسیله نیروی پدافندی در سوم آبان ماه، برنامه های مورد لحاظ قرار گرفته که از جمله غبارویی از قبور شهدا، دیدار با ۱۱۰ خانواده شهید و سخنرانی یکی از مراجع تقلید است.

وی بیان داشت: زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا، تجدید میثاق با آرمانهای امام راحل، تأکید بر حماسه خانواده شهدا و تجلیل از فداکاری نیروی پدافند در طول ۸ سال دفاع مقدس از جمله این اهداف است.

سلطانیان گفت: اما مأموریت نیروی پدافندی حراست و رصد به موقع و به هنگام از آسمان کشور و در صورت لزوم درگیری با نیروی متاخصم است.

رییس مرکز راهبردی مطالعات ارتش جمهوری اسلامی افزود: امروز ۳ هزار و ۵۰۰ نقطه به وسیله نیروی پدافندی مورد حراست قرار می گیرد و این نیروی در طول این ۴۳ دائم در حال آماده باش بوده تا بتواند بهترین مقابله را با نیروهای متاخصم داشته باشد.

برنج صدری هاشمی شرق گیلان ۵ کیلویی

وی بیان داشت:امروز این نیرو در موارد مختلف در بحث حراست از آسمان خود کفا شده از جمله جنگاوری بوده است.

سلطانیان گفت: امروز شاهد امنیت و ایمنی ۲ میلیون پرواز در آسمان کشور هستیم که به وسیله نیروی پدافندی در کشور ایجاد شده است.

رییس مرکز راهبردی مطالعات ارتش جمهوری اسلامی افزود: کشف و شناسایی ۴۸ هزار هواپیما در طول ۸ سال دفاع مقدس و ساقط کردن هواپیمایی زیاد و گرفتن مدال از رهبر انقلاب از جمله افتخارات این نیرو است.

وی بیان داشت: در طول جنگ از ۲۳۵ نقطه حساس کشور حراست می شد از جمله پالایشگاه، نفت، مراکز مهم اقتصادی و درمانی و حمایت از نیروهای زمینی و عملیاتی بوده است.
خوشگفتار، رییس ستاد کنگره شهدای ارتش استان قم نیز ، گفت: برای برگزاری این یادواره از ۲ سال گذشته برنامه ریزی شده که در این رابطه ارتش مورد محوریت قرار گرفته و برای برگزاری کنگره شهدای ارتش ۴ نیروی آن همه تلاش خود را برای بهتر انجام دادن این کنگره و یادواره به کار گرفته اند.

رییس ستاد کنگره شهدای ارتش قم افزود: بعداز این برنامه ها، برگزاری ۷ اجلاسیه و نهایت اجلاسیه هشتم در ۲۶ آبان در شب شهادت شهید زین الدین خواهیم داشت که با همکاری همه نهادهای و فرهنگی در قم برگزار می شود.

وی بیان داشت: تدوین کتاب معرفی شهدا، تولید مستند، مصاحبه با خانواده شهدا، دیدار با خانواده شهدا از جمله کارهایی بود که در مورد یادواره شهدای ارتش صورت گرفته است.
خوشگفتار با اشاره به جایگاه پدافند هوایی درکشور افزود: برگزاری امنیت مهمترین اصل است که امروز به وسیله این نیرو انجام گرفته است و بعضی ها نمی دانند که امنیت آسمان در کشور چگونه حاصل می شود.

رییس ستاد کنگره شهدای ارتش قم افزود: برگزاری غبارویی در روز چهارشنبه همین هفته با حضور خانواده شهدا، تکریم و تجلیل از شهدا و برگزاری یادواره شهدای پدافندی در ۳ آبان ماه در مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) از جمله این برنامه ها است.

انتهای پیام/*

مطالب مرتبط

برنجستان