22:16 - 1403/04/20

اجتماعی

چرا مستمری تیرماه بهزیستی واریز نشده؟+ جزئیات(۲۰ تیر۱۴۰۳)

عدم واریز کمک معیشتی به بهزیستی/ دلیل واریز نکردن به بهزیستی را در اندیشه معاصر بخوانید

سهم بهزیستی از بودجه عمومی کشور به رکورد تاریخی رسید

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، مستمری تیر ماه بهزیستی میبایست همچون ماه های سابق در تاریخ بیستم واریز میشد اما متاسفانه واریز نشد و مستمری بگیران بهزیستی را شوکه کرد. دلیل عدم واریز را خیلی از افراد بهزیستی خواهان دانستنش بودند. در ادامه خبر به دلیل آن پرداخته ایم. برای با خبر شدن از جزئیات بیشتر و کسب اطلاعات بیشتر درباره عدم واریز مستمری بهزیستی اندیشه معاصر را تا انتها دنبال کنید و نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

علت واریز نشدن مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد؟

در جدول زمانبندی پرداخت مستمری ها تاریخ بیستم هر ماه برای واریز مستمری بهزیستی مشخص شده است. ام در ماه های گذشته مددجویان بهزیستی مستمری خود را در این روز دریافت نکردند.

از فروردین سال ۱۴۰۳ مددجویان در تاریخ ۲۵ هر ماه همزمان با یارانه نقدی مستمری خود را دریافت کرده اند.

زمان دقیق واریز مستمری مددجویان بهزیستی در تیر ۱۴۰۳ مشخص شد!/روزنو

بهزیستی

بهزیستی

واریزی ۲ میلیون تومانی با مستمری مددجویان امشب

«امیرحجت نوروزی» افزود: حق پرستاری در خانواده برای هر معلول ۲۱ میلیون ریال است که هرماه در اختیار خانواده مددجو قرار می‌گیرد.

برنج صدری هاشمی شرق گیلان ۵ کیلویی

وی درباره شرایط دریافت حق پرستاری در خانواده گفت: اولویت پرداخت به مددجویانی است که معلولیت شدید و خیلی شدید دارند و یا دهک زیر سه هستند.

معاون توانبخشی اداره کل بهزیستی استان مرکزی گفت: یک هزار و ۲۰۰ مددجوی معلول استان تا آخر امسال تحت پوشش دریافت مقرری قرار می‌گیرند.

نوروزی افزود: در سال‌های گذشته فقط مددجویان ضایع نخاعی مشمول دریافت حق پرستاری بودند که شمار آنان در استان ۷۰۰ نفر است.

۶۵ هزار توانجو در استان مرکزی از خدمات بهزیستی استفاده می‌کنند.

براساس جدول زمانبندی واریز مستمری ها و یارانه ها، مستمری مددجویان بهزیستی بیستم هر ماه واریز خواهد شد.

مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی با بیان اینکه یکی دیگر از کارکرد‌های مهم صندوق امداد ولایت ترویج و توسعه سنت حسنه قرض الحسنه است،هم گفت: این صندوق از ابتدای تاسیس در استان ۱۳۰ هزار فقره به مبلغ ۱۳ هزار میلیارد ریال پرداخت کرده است.

سلم آبادی با اشاره به توانمندسازی مددجویان افزود: در صورت همکاری بانک ها، مددجویان کمیته امداد می‌توانند با تسهیلات اشتغال، کارآفرین باشند.

رئیس کل دادگستری خراسان جنوبی از تهیه ۱۰ سری جهیزیه برای نوعروسان نیازمند استان به عنوان جایگزین حبس یک متخلف خبر داد.

محمدجعفرعبدالهی در دیدار بامدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان‌جنوبی گفت: این سازمان با صدور آراء جایگزین حبس به دنبال آن است تا به نوبه خود در محرومیت زدایی از جامعه نقش خود را ایفا کند.

مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی در سفر به شهرستان صالح آباد، آمادگی کمیته امداد مبنی بر احداث ۳۶ مسکن مددجویی در حوزه مسکن ملی را اعلام کرد.

رضاسلم آبادی گفت: در صورت آمادگی فرمانداری در بحث مسکن ملی با وجود جذب و شروع به‌کار احداث ۲۱۷ واحد مسکونی در شهرستان صالح آباد، آمادگی جذب ۳۶ متقاضی باقی مانده مسکن ملی در صورت واگذاری زمین وجود دارد.

وی افزود: همچنین در قالب طرح قرض ماندگار، خیران و نیکوکارانی که تمایل به مشارکت در طرح قرض ماندگار را دارند، سپرده‌گذاری آنها در حساب صندوق امداد ولایت باقی می‌ماند تا زمینه پرداخت تسهیلات به نیازمندان فراهم شود.

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان‌جنوبی با قدردانی از فعالیت موثر دادگستری استان برای محرومیت زدایی گفت: در یک مورد رأی جایگزین حبس که هفته گذشته صادر شد محکوم علیه به فراهم کردن ۱۰ سری جهیزیه برای مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) محکوم شد.

عرب افزود: در سال گذشته ۶۰ حکم جایگزین حبس با مبلغ یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان برای کمک به محرومان زیرپوشش صادر شد که برای خرید لوازم درمانی، سبد معیشتی و سایر اقلام مورد استفاده قرار گرفت./مکتوب نامه

جزئیات جدید از افزایش مستمری مددجویان

کاری که مجلس انجام داد این است که در لایحه بودجه ۱۴۰۳، ۱۰ درصد به مستمری بگیران کمیته امداد و بهزیستی اضافه کرد. این رقم در لایحه ۲۰ درصد بود که اکنون با مصوبه مجلس به ۳۰ درصد رسیده است.

نماینده مردم آباده در مجلس شورای اسلامی افزود: در این جدول ۴۲ همت برای کمیته امداد، ۳ همت برای بهزیستی و ۱۴۳ همت یارانه نان و ۷۴ همت برای یارانه دارو و شیرخشک در نظر گرفته شده است.

زارع اضافه کرد: در این جدول برخی موارد هزینه سرمایه گذاری در شرکت ملی نفت و پخش و پالایش و گاز مصوب شد و مبالغی که دولت برای واردات بنزین نیاز داشت هم درکمیسیون تلفیق و صحن علنی تصویب شد.

عبدالعلی رحیمی مظفری در مخالفت با این بخش از لایحه بودجه بیان داشت: با این رقم‌هایی که در این جدول دیده شده گازرسانی تعطیل خواهد شد وقتی نتوانیم در زیر ساخت‌های نفت سرمایه گذاری کنیم تولیدی نداریم.

وی افزود: دلیل مخالفت من با این جدول این است که توسعه نفت تعطیل می‌شود.

حمیدرضا حاجی بابایی رییس کمیسیون تلفیق بودجه در مورد جدول ۱۴ لایحه بودجه ۱۴۰۳ گفت: به دلیل اینکه توازن به هم نخورد تغییراتی در این جدول ایجاد نکردیم با همین کیفیت کار را به دولت سپردیم که دولت خود بتواند هدفمندی یارانه‌ها را اجرا کند.

داوود منظور رییس سازمان برنامه و بودجه در مورد این جدول گفت: در این موضوع سعی کردیم با توجه به مقدوراتی که در وصول منابع داریم به گونه‌ای تنظیم شود که همه اهداف هدفمندی محقق شود.

وی با بیان اینکه این جدول نیاز به اصلاح و بازنگری دارد، گفت: ما پیش بینی کردیم که اعتبارات مربوط به کالا برگ که از محل سایر درآمدهای داخلی وزارت نفت تامین شود و عمدتا محصولات جانبی است، این عنوان در کمیسیون به “صرفه جویی انرژی” تغییر کرده است چراکه صرفه جویی انرژی تبدیل به درآمد نمی‌شود و قابل انداره گیری نیست که ما بتوانیم منابع را ماهیانه وصول کنیم و این عنوان قابل اجرا نیست از این رو پیشنهاد می‌شود عنوان دولت لحاظ شود.

وی افزود: برای کالابرگ ردیف جداگانه پیشنهاد کردیم و برای این موضوع دو ردیف آورده شده که باید پرداخت نقدی معیشتی و کالا برگ را از هم تفکیک کنیم و با این ملاحظه با این جدول موافق هستیم./قاب امروز

اندیشه معاصر

پایان/*

اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

 

مطالب مرتبط

1 نظر برای این مطلب ثبت شده است:

محمددارابی

21 تیر 1403


سلام وقت بخیرخسته نباشیدآقایونی که مسعول واریزمستمری مددجویان بهزیستی هستیدتوروقرآن دیگه بااین خرج مخارج اوضاع گرونی خداروخوش نمیاداین شندرقازپولی روکه به مامیدیدبیایداینم قطع کنیدمن چندساله مستمری سه نفرمیگیرم ۱۹۸۷هزارماه های قبل برام واریزشده دوساعت پیش مستمری یه نفرواسم واریزکردیدتوروبه امام حسین ماهزارتابدبختی داریم پیگیری بکنیدببینم دلیل اینکه مستمری سه نفرخواستیدبریزیدچراشده یه نفر

نظرات بسته شده است

برنجستان