۰۳:۰۰ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۴

پختن گوجه خواص آن را بیشتر می‌کند یا کمتر؟

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، پختن گوجه خواص آن را بیشتر می‌کند یا کمتر؟. گوجه فرنگی علاوه بر تاءمین مواد غذایی مورد نیاز بدن، اثرات دارویی مفیدی نیز دارد. پختن گوجه خواص آن را بیشتر می‌کند یا کمتر؟ یکی از مهمترین مواد موءثره ...

پختن گوجه خواص آن را بیشتر می‌کند یا کمتر؟

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، پختن گوجه خواص آن را بیشتر می‌کند یا کمتر؟. گوجه فرنگی علاوه بر تاءمین مواد غذایی مورد نیاز بدن، اثرات دارویی مفیدی نیز دارد.

پختن گوجه خواص آن را بیشتر می‌کند یا کمتر؟

یکی از مهمترین مواد موءثره گوجه فرنگی ماده ای به نام lycopene است که جزو کاروتنوئیدها و یک رنگدانه قرمز است که باعث قرمزی رنگ گوجه فرنگی می شود.

 پختن گوجه خواص آن را بیشتر می‌کند یا کمتر؟

پختن گوجه خواص آن را بیشتر می‌کند یا کمتر؟

پژوهش ها نشان داده اند که گوجه فرنگی پخته مانند سس گوجه فرنگی پخته بیشتر از گوجه فرنگی خام باعث افزایش یک نوع باکتری مفید برای بدن به نام Lactobacillus reuteri و فعالیت آن در روده می شود. همچنین، پختن گوجه فرنگی باعث می شود که lycopene بیشتری از آن در مقایسه با گوجه فرنگی خام در روده جذب بدن شود.

انتهای پیام/*

مطالب مرتبط

آخرین اخبار