۱۴:۰۳ - ۱۴۰۲/۱۲/۲۱

ورود به سایت ضمن خدمت فرهنگیان ltms.medu.ir + پورتال بیمه دانا فرهنگیان dana-insurance.com

مطالعه مطلب زیر را به کلیه فرهنگیان عزیز پیشنهاد می دهیم تا علاوه بر سامانه ضمن خدمت به پورتال بیمه دانا متصل شوند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، ورود به سایت ضمن خدمت فرهنگیان ltms.medu.ir؛ سامانه ضمن خدمت جدید فرهنگیان و نحوه ورود به سامانه ltms.cfu.ac.ir را در ادامه مطرح کرده ایم و با ذکر جزئیات به آن پرداخته ایم.

 

سامانه ضمن خدمت سامانه یکپارچه آموزش و پرورش

سامانه ضمن خدمت سامانه یکپارچه آموزش و پرورش

با هدف بهبود سطح علمی و کیفیت آموزش فرهنگیان، وزارت آموزش و پرورش اقدام به راه‌اندازی سامانه جامع مدیریت یادگیری و آموزش فرهنگیان کرده است.

 

فرهنگیان گرامی در سراسر کشور توجه داشته باشند که نشانی رسمی سایت ضمن خدمت فرهنگیان از ۲۷ مهر ۱۴۰۲ به آدرس،ltms.cfu.ac.ir تغییر یافته است. برای ورود مستقیم به سایت ضمن خدمت فرهنگیان (جدید) می توانید روی لینک زیر کلیک نمایید.

این سامانه با عنوان “ضمن خدمت فرهنگیان” با ارائه آموزش‌های جدید و به روز، به مدیران، معلمان، و معاونان کمک می‌کند تا در حین خدمت، دانش و مهارت‌های خود را بهبود بخشند و این افزایش دانش به بهترین شکل ممکن به تعلیم و تربیت دانش‌آموزان منعکس شود.

راهنمای ورود به سامانه ضمن خدمت جدید فرهنگیان

برای دسترسی به این سامانه، کارکنان باید به وب‌سایت [ltms.medu.ir](http://ltms.medu.ir) مراجعه کنند. در اینجا، ابزارهای مختلفی برای ارائه خدمات به کارکنان اداری و آموزشی قابل مشاهده است.

مراحل شروع برای آموزگاران:

ثبت نام:
آموزگاران باید از بین ابزارهای موجود، “ابزار ثبت نام متقاضیان مدرس” را انتخاب کنند. سپس با وارد کردن اطلاعات مورد نیاز، حساب کاربری خود را ایجاد کنند.
دریافت اطلاعات ورود:
پس از ثبت نام، یک نام کاربری و رمز عبور به آموزگاران ارائه می‌شود که با آن می‌توانند وارد سامانه شوند.
دسترسی به آموزش‌ها:
با استفاده از نام کاربری و رمز عبور اختصاصی، آموزگاران می‌توانند به صفحه اصلی بازگردند و گزینه “فراگیران” را انتخاب کنند تا به آموزش‌ها دسترسی یابند.

این سامانه نه تنها به فرهنگیان این امکان را می‌دهد تا به روز با آخرین اطلاعات و آموزش‌ها باشند بلکه باعث ارتقاء سطح آموزش و پرورش در کل سیستم تحت پوشش وزارت آموزش و پرورش می‌شود.

این تدابیر از جمله گام‌های مثبت در راستای بهبود امکانات و کیفیت آموزشی کشور است.

سامانه ضمن خدمت جدید فرهنگیان ltms.cfu.ac.ir

 سایت ضمن خدمت چیست؟

قابل توجه دانشجو معلمان؛
سامانه ای است که با گذراندن دوره های ارائه شده در آن می‌توانید از مزایای زیر بهره مند شوید:
۱- داشتن ۱۰۰۰ساعت ضمن خدمت ۵۰۰امتیاز به حق شاغل اضافه می شود.
۲- برای سازماندهی سالیانه
۳- ارتقاء رتبه حرفه ای
۴- تاثیر در حقوق فرهنگیان
۵- رتبه بندی سالیانه فرهنگیان

 آدرس سایت www.ltms.medu.ir

نحوه ورود به سایت و ساخت حساب:
برای انجام اینکار در دور اول نام کاربری و رمز عبور شما #کد‌پرسنلی شما می‌باشد.

اگر برای ورود با خطا مواجه شدید میبایست به بخش نیروهای انسانی / #ضمن‌خدمت‌اداره محل خدمت خود بروید و در آنجا با ارائه مشخصات به راه‌اندازی مجدد پنل خود بپردازید.

دانشجویان محترم  نسبت به این مورد پیگیر باشید، که کلاس های آنلاین برگزار میشود و حتما ثبت نام کنید

 

ثبت نام در دوره های ضمن خدمت فرهنگیان ltms.cfu.ac.ir 

گام اول: برای ورود مستقیم به سایت فرهنگیان لینک ورود را انتخاب کنید.

گام دوم: بعد از ورود به سایت اصلی ضمن خدمت فرهنگیان، از میان گزینه های موجود، گزینه «فراگیران» را انتخاب کنید. برای مشاهده لیست دوره های ضمن خدمت، می توانید گزینه فهرست دوره های ضمن خدمت را انتخاب کرده و لیست دوره ها را مشاهده نمایید.

گام سوم: برای ورود به هریک از بخش های سامانه ضمن خدمت فرهنگیان نیاز به نام کاربری و رمز عبور خواهید داشت. نام کاربری و رمز عبور خود را در کادر ورود فراگیران وارد کنید. نام کاربری همان کد ملی است و پس از ورود به پنل کاربری خود در سامانه ضمن خدمت فرهنگیان، می توانید در دوره های مورد نظر خود ثبت نام کنید.

دانلود برنامه ضمن خدمت فرهنگیان

پورتال بیمه دانا فرهنگیان(سایت بیمه دانا dana-insurance.com)

شرکت بیمه دانا، در خرداد سال ۱۳۵۳، با مشارکت بیمه Commercial Union انگلیس، تاسیس شد. این شرکت، در قالب شرکت سهامی عام و با سرمایه بخش خصوصی، فعالیت خود را آغاز نمود و پس از ۵ سال فعالیت، در تیر سال ۱۳۵۸ بر اساس مصوبه شورای انقلاب و دولت موقت، ملی، اعلام شد.

همچنین در آذر سال ۱۳۶۷، شرکت های بیمه آریا، امید، پارس، توانا، تهران، حافظ، ساختمان و کار، شرق و ملی نیز در شرکت سهامی بیمه دانا ادغام شده و این شرکت، فعالیت خود را در زمینه بیمه های اشخاص آغاز نمود. فعالیت‌ های عمومی بیمه دانا نیز از ۱۳۷۶، آغاز شده و پس از آن گسترش یافت.

هم اکنون شرکت بیمه دانا، دارای ۷۷ شعبه، ۲۴۴۲ نمایندگی، ۵۱ شرکت نمایندگی، ۲۷۶ نمایندگی فروش ویژه بیمه عمر، ۱۰۹۵ کارگزاری و سه دفتر فرعی، بوده و به عنوان سومین شرکت بزرگ بازار بیمه شناخته می شود. سهامداران شرکت بیمه دانا نیز شامل سهام عدالت با % ۵۴.۸۹ سهام و شرکت سرمایه گذاری صبا تامین، با % ۱۱.۳۶ سهام می باشند.

این شرکت، در سایت بیمه دانا به آدرس اینترنتی dana-insurance.com به کاربران، ارائه خدمت می نماید. خدماتی که با ورود به پورتال بیمه دانا، مشاهده می شوند، در بخش هایی تحت عنوان محصولات، مراکز ارائه خدمات، سامانه دانایار، مراکز ارائه خدمات، استعلام نرخ حق بیمه، پرتال مشتریان، صدور آنلاین شخص ثالث و مهر دانا ارائه می شود.

بیمه دانا فرهنگیان؛ بیمه‌های مکمل به‌عنوان تکمیل‌کننده پوشش هزینه‌های درمانی عمل می‌کنند. بیمه‌های تکمیلی به صورت گروهی، انفرادی و خانواده ارائه می‌شود. بیمه تکمیلی فرهنگیان در سال ۱۴۰۲ خدمات و پوشش‌های مناسبی را به فرهنگیان ارائه می‌کند. بیمه تکمیلی فرهنگیان در دسته بیمه‌های گروهی قرار می‌گیرد. در سال‌های گذشته تعهدات این بیمه تکمیلی به‌صورت صندوقی تامین می‌شد. در این روش بخشی از خدمات درمانی مانند دندان‌پزشکی، عینک و… تحت پوشش بیمه قرار نمی‌گرفت.

 

جزئیات بیمه تکمیلی فرهنگیان و بیمه دانا ۱۴۰۱ / کدام معلمان مشمول بیمه می‌شوند؟ /سقف تعهدات بیمه

بیمه تکمیلی فرهنگیان

در اواخر خرداد ماه ۱۴۰۱ توافقنامه جدیدی بین وزارت آموزش و پرورش و شرکت بیمه دانا امضا شد. طبق این توافق ۹۰ درصد خدمات درمانی فرهنگیان تحت پوشش بیمه قرار گرفت. دراندیشه معاصر می‌خواهیم درباره بیمه تکمیلی فرهنگیان با شما صحبت کنیم. بنابراین برای آگاهی از نحوه ثبت نام در بیمه فرهنگیان، پوشش‌ها و سقف تعهدات آن، تا انتها با اندیشه معاصر همراه باشید.

بیمه تکمیلی فرهنگیان دانا چیست؟

هزینه‌های درمانی در قالب پوشش بیمه پایه، بیمه تکمیلی و فرانشیز بیمه تکمیلی (سهم بیمار) پرداخت می‌شوند. بیمه‌های پایه معمولا درصد مشخصی از این هزینه‌ها را پوشش می‌دهند. تمامی ادارات، سازمان‌ها، وزارتخانه‌ها و مجموعه‌های این چنینی، هر ساله برای بیمه تکمیلی کارکنان و کارمندان خود با یک شرکت قرارداد می‌بندند.

وزارت آموزش و پرورش اخیرا بیمه تکمیلی فرهنگیان را از سیستم صندوقی به بیمه‌گری تغییر داد. در قرارداد جدید شرکت بیمه دانا به‌عنوان بیمه‌گر انتخاب شده است. این شرکت با ۱۲ هزار مرکز درمانی قرارداد دارد. باید گفت که این نوع بیمه، بیمه تکمیلی گروهی به حساب می‌آید.

نحوه و شرایط ثبت‌نام در بیمه تکمیلی فرهنگیان دانا https://apps1.dana-insurance.ir/

تمام کارکنان شاغل در وزارت آموزش و پرورش اعم از رسمی، پیمانی و قراردادی مشمول ثبت‌نام در بیمه مکمل درمان هستند. بنابراین در مدت زمان اعلام شده به وسیله آموزش و پرورش و شرکت بیمه، باید در سایت بیمه دانا به آدرس https://apps1.dana-insurance.ir/ برای ثبت‌نام خود و افراد تحت تکفل‌شان اقدام کنند. نکات ثبت‌نام بیمه تکمیلی فرهنگیان به شرح زیر است:

افراد تحت تکفل بیمه شده اصلی شامل: همسر قانونی، فرزندان کارکنان مرد، والدین تمام کارکنان و همسر و فرزندان کارمندان زن می‌شود.

فرهنگیانی که مایل به انصراف از قرارداد بیمه مکمل درمان هستند، لازم نیست اقدامی انجام دهند. در صورت عدم ثبت‌نام در سایت بیمه دانا، حق‌بیمه درمانی از فیش حقوقی تیرماه آنها کسر نمی‌شود. (مدت زمان ثبت نام در بیمه تکمیلی فرهنگیان معمولا بازه زمانی ۱ تا ۱۵ تیر است.)
فرهنگیان نمی‌توانند به صورت انتخابی افراد تحت تکفل خود را انتخاب کنند. به عبارت دیگر باید همه فرزندان و همچنین همسر خود را تحت پوشش قرار دهند.
مهلت ثبت‌نام در سامانه بیمه دانا تمدید نمی‌شود.

اطلاعات مورد نیاز برای ثبت‌نام در سامانه بیمه دانا

فرهنگیان برای ثبت‌نام در سامانه بیمه دانا به نام کاربری و رمز عبور نیاز دارند. نام کاربری، همان کد ملی و رمز عبور، کد پرسنلی کارمندان آموزش و پرورش است.

چند نکته در خصوص بیمه تکمیلی فرهنگیان

بهتر است نکات زیر را در مورد بیمه تکمیلی فرهنگیان بدانید:

بعد از ثبت اطلاعات، امکان استفاده از بیمه تکمیلی وجود دارد.
بیمه تکمیلی معلم به دلیل داشتن سطح توانگری ۲ انتخاب نشده است.
بیمه دانا به دلیل داشتن سابقه مثبت ذهنی و خدمات خوبش انتخاب شده است.
بیمه تکمیلی دانا فقط در چند مورد از جمله عیوب انکساری چشم (۵ میلیون تومان)، عینک و لنز طبی (یک میلیون و پانصد هزار تومان) و دندانپزشکی (۶ میلیون تومان) محدودیت دارد.
ایمپلنت و ارتودنسی در قرارداد جدید، تحت پوشش بیمه تکمیلی فرهنگیان قرار می‌گیرد.
زایمان و هزینه‌های نازایی در قرارداد جدید بیمه فرهنگیان بدون سقف است.
خدمات و تعهدات بیمارستانی، سرپایی، جراحی، بستری و درمان بیماری‌های صعب العلاج در قرار جدید بدون سقف هستند.
در خصوص دوره انتظار بیمه تکمیلی دانا، اطلاعات دقیقی منتشر نشده است، اما در حالت کلی، به صورت دوره انتظار بیمه گروهی محاسبه خواهد شد.
فرانشیز هزینه‌های بیمارستانی از ۱۵ درصد به ۵ درصد رسیده است و به میزان ۱۰ درصد کاهش داشته است.

حق‌بیمه پرداختی بیمه تکمیلی فرهنگیان در سال ۱۴۰۲

حق‌بیمه تکمیلی فرهنگیان در سال جدید، ۳۹۵ هزار تومان برای هر نفر تعیین شده است. دو سوم این مبلغ یعنی ۲۶۳ هزار تومان آن توسط دولت پرداخت می‌شود. یک سوم آن یعنی ۱۳۲ هزار تومان باقی‌مانده سهم کارمند است.

نکته: حق‌بیمه ماهانه والدین تمامی کارکنان و همسر کارمندان زن به‌صورت کامل از حقوق بیمه‌شده اصلی کسر می‌شود. به بیان دیگر، دو سوم سهم دولت را هم کارمند باید بپردازد. مبلغ حق بیمه والدین برابر با ۳۹۵ هزار تومان است.

تعهدات بیمه تکمیلی فرهنگیان دانا

جدول تعهدات بیمه تکمیلی فرهنگیان دانا به شرح زیر است:

ردیف تعهدات بیمه‌گر سقف تعهدات فرانشیز
  

۱

جبران هزینه‌های بستری، جراحی و اعمال جراحی Day Care، در بیمارستان یا مراکز جراحی محدود، هزینه همراه بیمه‌شدگان بستری در بیمارستان کمتر از ۱۰ سال یا بیشتر از ۷۰ سال (مطابق آیین نامه ۹۹)  بدون سقف  %۱۵
  

۲

جبران هزینه‌های شیمی درمانی، رادیو تراپی و اعمال جراحی مرتبط با سرطان، قلب، مغز و اعصاب مرکزی و نخاع، دیسک ستون فقرات، کامانایف، پیوند کبد، کلیه، ریه، مغز استخوان، آنژیوپلاستی، کلیه اعمال اینترونشنال عروق کرونر و عروق داخلی مغز  بدون سقف  %۱۵
۳ جبران هزینه زایمان اعم از طبیعی و سزارین  بدون سقف  %۱۵
۴ جبران هزینه‌های درمان نازایی و ناباروری شامل اعمال جراحی مرتبط: IUI، Zift، Gift، IVF، میکرواینجکشن  بدون سقف  %۱۵
  

۵

جبران هزینه جراحی مربوط به رفع عیوب انکساری چشم در مواردی که به تشخیص پزشک معتمد بیمه‌گر درجه نزدیک‌بینی، دوربینی، آستیگماتیک یا مجموع قدرمطلق نقص بینایی هر چشم ۳ دیوپتر یا بیشتر باشد. سقف تعهدات برای هر دو چشم.  ۵۰.۰۰۰.۰۰۰  %۱۵
  

 

۶

جبران هزینه‌های پاراکلینیکی گروه اول شامل: انواع رادیوگرافی، سونوگرافی، ماموگرافی، انواع اسکن، انواع سی‌تی اسکن، انواع آندوسکوپی، ام‌آر‌آی، اکو کاردیوگرافی، انواع هولتر مانتیورینگ، آنالیز پیس میکر، EECPT، تیلت تست، استری اکو، دانسیتومتری، سنجش تراکم استخوان، آنژیو اسکن قلب و اکوی چشم، پزشکی هسته‌ای (اسکن‌های هسته‌ای و درمان رادیو ایزوتوپ)  بدون سقف  %۱۵
  

 

۷

جبران هزینه پاراکلینیکی گروه دوم شامل: تست ورزش، تست آلرژی، تست تنفسی مانند (اسپیرومتری و RFT)، نوار عضله، EMG، نوار عصب MCV، نوار مغز EEG، خدمات تشخیصی یوروداینامیک، نوار مثانه (سیستومتری یا سیستوگرام)، شنوایی سنجی، بینایی سنجی، هولتر مانیتورینگ قلب، هولتر فشار خون، خدمات تشخیصی و پرتو پزشکی، آنژیوگرافی چشم، پنتاکم چشم، پریمتری چشم، بیومتری، پاکی متری، خدمات تشخیصی قلبی و عروق شامل انواع الکتروکاردیوگرافی، نوار قلب  

بدون سقف

  

 %۱۵

۸ جبران هزینه‌های اعمال جراحی سرپایی مانند شکستگی، در رفتگی، ختنه، بخیه، کرایوتراپی، اکسیزیون، لیپوم، بیوپسی، گچ‌گیری، تخلیه کیست و لیزر درمانی بدون سقف  %۱۵
  

۹

جبران هزینه پاراکیلینیکی گروه سوم و چهارم: انواع خدمات آزمایش‌های تشخیصی پزشکی به استثناء چکاپ، شامل پاتولوژی و ژنتیک پزشکی، تست آلرژیک، ناهنجاری‌های جنین، تست‌های غربالگری شامل مارکرهای جنینی و آزمایشات ژنتیک جنین   

بدون سقف

  

%۱۵

۱۰ جبران هزینه‌های پاراکلینیکی گروه پنج شامل: فیزیوتراپی، گفتار درمانی، کاردرمانی، طب سوزنی، کایروپراتیک، لیزر تراپی (پرتوان و کم توان)، مگنت تراپی بدون سقف  %۱۵
  

۱۱

جبران هزینه‌های ویزیت (طبق تعرفه‌های بخش خصوصی) و داروهای ایرانی، خارجی، مکمل و تقویتی مشروط به تجویز پزشک متخصص بر اساس فهرست دارویی کشور مازاد بر سهم بیمه‌گر پایه به استثنای مواردی که جنبه زیبایی دارد.   

 بدون سقف

  

 %۱۵

۱۲ جبران هزینه خرید عینک طبی یا لنز تماس طبی با تجویز پزشک متخصص  ۱۵.۰۰۰.۰۰۰ %۱۵
۱۳ جبران هزینه خدمات دندان پزشکی شامل کشیدن، ترمیم، درمان ریشه، جرم‌گیری و بروساژ، روکش و جراحی لثه، ارتودنسی و ایمپلنت (به استثنای جراحی زیبایی) برای هر نفر بیمه‌شده  ۶۰.۰۰۰.۰۰۰  %۱۵
۱۴ جبران هزینه خرید سمعک صرفا برای ۱۰۰۰ نفر به استثنای دانش‌آموزان که از محل بیمه دانش‌آموزی پیش‌بینی شده است. ۱۵۰.۰۰۰.۰۰۰  %۱۵
  

۱۵

هزینه تهیه اروتز (تعرفه وزارت بهداشت)، تامین اعضای طبیعی و مصنوعی، ویلچر، واکر و عصا بلافاصله بعد از عمل جراحی به تشخیص پزشک معالج و تایید پزشک معتمد بیمه‌گر   

 بدون سقف

  

 %۱۵

  

۱۶

هزینه آمبولانس و سایر فوریت‌های پزشکی مشروط به بستری شدن بیمه‌شده در مراکز درمانی و انتقال بیمار بستری شده به سایر مراکز تشخیصی-درمانی طبق دستور پزشک  درون‌شهری  بدون سقف   

 %۱۵

 بین‌شهری  بدون سقف
حق‌بیمه ماهانه هر نفر بیمه‌شده با فرانشیز ۱۵ درصد در کلیه تعهدات  ۲.۷۵۰.۰۰۰ ریال

مدارک مورد نیاز جهت دریافت معرفی‌نامه به صورت حضوری

برای دریافت معرفی‌نامه به مدارک زیر نیاز دارد:

اصل کارت ملی
گواهی پزشک معالج به‌همراه اطلاعاتی چون: نام و نام خانوادگی بیمار، نوع بیماری، تشخیص اولیه پزشک، اقدام تشخیصی یا درمانی لازم برای بیمار، نام مرکز پزشکی مورد تقاضا و تاریخ دقیق بستری.
تایید پزشک بیمه‌گر در خصوص برخی از اعمال جراحی

ب: مراکز درمانی غیر طرف قرارداد:

در صورت مراجعه به این مراکز، ابتدا بیمه شده باید کلیه هزینه‌های درمانی را پرداخت نماید. سپس برای دریافت سهم بیمه‌گر (طبق قرارداد) به شرکت بیمه دانا مراجعه نماید.

اگر قصد خرید بیمه تکمیلی از سایر شرکت‌های بیمه را دارید، به سایت کارگزاری‌های آنلاین استعلام قیمت و خرید بیمه مانند بیمه دات کام مراجعه کنید. در پلتفرم بیمه دات کام بیمه تکمیلی انفرادی، خانوادگی و بیمه تکمیلی گروهی به فروش می‌رسد. شما با استفاده از این سایت می‌توانید در کوتاه‌ترین زمان، از معتبرترین شرکت‌های بیمه کشور با رتبه توانگری یک استعلام بگیرید. سپس با مطالعه شرایط هر شرکت بر اساس نیاز خود، مناسب‌ترین بیمه‌نامه را انتخاب نمایید.

اگر برای خرید بیمه‌های مکمل درمان و انتخاب طرح‌های مختلف شرکت‌های بیمه نیاز به مشاوره دارید، با شماره ۰۲۱۴۳۷۲ تماس بگیرید. خدمات مشاوره تخصصی در کارگزاری بیمه دات کام به‌صورت رایگان انجام می‌شود.

بیمه اکمل فرهنگیان بازنشسته

بیمه اکمل فرهنگیان بازنشسته بیمه‌ای است که به کارکنان بازنشسته آموزش و پرورش و افراد تحت تکفل آن‌ها تعلق می‌گیرد. ثبت‌نام بیمه اکمل فرهنگیان به صورت آنلاین از طریق سایت retirement.ir انجام می‌شود. لازم به ذکر است که ثبت‌نام این بیمه در بازه زمانی خاص انجام می‌شود و همیشه در دسترس نیست.

مزایا و معایب بیمه اکمل فرهنگیان بازنشسته

مزایا و معایب بیمه اکمل فرهنگیان بازنشسته به شرح زیر است:
مزایا

ارائه پوشش‌های درمانی بیشتر نسبت به بیمه پایه
پرداخت هزینه‌های دندان‌پزشکی
پرداخت هزینه‌ خرید عینک و لنز
پوشش هزینه‌های درمانی افراد تحت تکفل

معایب

هزینه این بیمه نسبت به بیمه پایه بالاتر است.

بررسی بیمه تکمیلی فرهنگیان و پوشش‌های آن

بیمه تکمیلی فرهنگیان در سال ۱۴۰۲ سقف تعهدات خود را افزایش داده است.

بیمه تکمیلی فرهنگیان در مورد حق بیمه دانش آموزان در سال ۱۴۰۲ تغییری نداده و حق بیمه دانش آموزی همانند سال گذشته است. در اندیشه معاصر با بیمه تکمیلی فرهنگیان دانا آشنا شدیم. اگر درباره بیمه تکمیلی فرهنگیان سوال یا ایهامی دارید، از قسمت نظرات در زیر این مطلب از اندیشه معاصر با همکارانتان در ارتباط باشید و صحبت هایتان را برای ما به اشتراک بگذارید.

پایان/*

اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

 

مطالب مرتبط