04:07 - 1404/11/20

همسان‌سازی حقوق بازنشستگان وارد فاز اجرا شد / خبر فوری برای بازنشستگان تأمین اجتماعی و کشوری / زمان‌بندی پرداخت و درصد افزایش فاش شد

بر اساس اعلام‌ها، همسان‌سازی حقوق بازنشستگان فرهنگی در کشور به‌صورت پلکانی انجام خواهد شد.

همسان‌سازی حقوق بازنشستگان وارد فاز اجرا شد / خبر فوری برای بازنشستگان تأمین اجتماعی و کشوری / زمان‌بندی پرداخت و درصد افزایش فاش شد

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر؛ علیرضا کاظمی گفت: گاهی این برداشت وجود دارد که فعالیت‌های آموزش و پرورش تنها به ساخت‌وساز محدود می‌شود، در حالی که برای توسعه عدالت آموزشی ۶تا هفت محور اصلی در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: یکی از این محور‌ها توسعه فضا‌های آموزشی است که در آن موضوعاتی مانند مدارس سنگی، کانکسی، نیمه‌تمام، مدارس فرسوده و استانداردسازی سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی دنبال می‌شود و امروز به‌صورت متمرکز نزدیک به ۲۴ هزار کلاس درس در سراسر کشور از استان چهارمحال و بختیاری به‌صورت ویدئوکنفرانس افتتاح می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش گفت: استانداردسازی تجهیزات آموزشی بخش مهم دیگری از این برنامه‌هاست و برای رسیدن به کیفیت مطلوب باید هم فضای مناسب و هم تجهیزات استاندارد در اختیار مدارس باشد.

کاظمی با بیان اینکه در دولت چهاردهم آموزش و پرورش در اولویت قرار گرفته است، تصریح کرد: یکی از مزیت‌های این دوره توجه ویژه رئیس‌جمهور، اعضای هیات دولت و استانداران به مسائل آموزش و پرورش است و در این حجم و وسعت، پیگیری مسائل این حوزه کم‌سابقه بوده است.

وی یکی دیگر از محور‌های مهم را ارتقای کیفیت آموزش عنوان کرد و افزود: سال گذشته با برنامه‌ریزی گسترده، معلمان و مدیران در الگو‌های متعددی آموزش دیدند و تلاش شد آنان با روش‌های نوین تدریس، نرم‌افزار‌های آموزشی و هوش مصنوعی آشنا شوند.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به فعالیت‌های پرورشی و فرهنگی گفت: تحول در این حوزه با محوریت نماز و قرآن در دستور کار قرار گرفته و بسته‌های متعددی طراحی شده است به نحوی که از ابتدای مهر نیز روایت جنگ ۱۲ روزه و فعالیت‌های فوق‌برنامه در قالب بسته «ایرانِ ما» برای تقویت هویت دینی و ملی دانش‌آموزان اجرا شده است.

کاظمی گفت: آموزش عمومی قرآن نیز به‌ویژه در دانشگاه فرهنگیان به‌عنوان دانشگاه مادر و تأمین‌کننده نیروی انسانی آموزش و پرورش مورد توجه قرار گرفته است.

وی با اشاره به حوادث اخیر کشور افزود: در این ایام که کشور با حادثه تروریستی مواجه شد، معلمان کمک کردند فضای آموزش و پرورش ایمن بماند و این نهاد آسیب جدی نبیند.

وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه مسائل فرهنگی در یک فرآیند زمانی شکل می‌گیرد، گفت: باور‌ها و هنجار‌های فرهنگی و دینی باید با حوصله، مدارا و با استفاده از فناوری‌های نوین به نسل جدید منتقل شود و این برنامه‌ریزی‌ها انجام شده و با جدیت دنبال می‌شود.

کاظمی افزود: از همه ظرفیت‌های کشور برای تقویت آموزش و پرورش استفاده می‌کنیم؛ از جمله تشکل‌های دانش‌آموزی، نهاد روحانیت و طرح «امین» که در قالب آن ۱۵ هزار روحانی ثابت در مدارس فعالیت دارند.

وی اظهار داشت: هدف این است که فعالیت‌های فرهنگی در آموزش و پرورش تقویت شود، هرچند این کار بسیار دشوار است و نیازمند اصلاحات ساختاری در آموزش و پرورش و فضای کلان کشور است.

وزیر آموزش و پرورش گفت: در این مسیر، رسانه ملی و فضای رسانه‌ای نیز باید نقش‌آفرین باشند و در همین راستا «مدرسه تلویزیونی ایران» راه‌اندازی شده است.

برنج صدری هاشمی شرق گیلان ۵ کیلویی

مطالب مرتبط

6 نظر برای این مطلب ثبت شده است:

معینی

20 بهمن 1404


مفهوم همسان سازی را چنین می گویند که پرسنل دارای موقعیت کاری همسان، باید دریافتی همسان داشته باشند همسانسازی پلکانی را چگونه باید تفسیر کرد؟؟؟!!

لیلا

20 بهمن 1404


چرا همسان سازی فقط شامل حداکثر بگیران هست و سایر گروه ها و حداقل بگیران رو شامل نمیشه؟؟؟

بازنشسته ۱۴۰۴

20 بهمن 1404


جناب وزیر پاداش پایان خدمت ما که مهرماه بازنشسته شدیم را چرا پرداخت نمی کنید چرا اینقدرتو بوق وکرنا می کنید که مطالبات فرهنگیان پرداخت شده تعدادی هنوز در انتظار پرداختی هستند زودتر پیگیری کنید خسته شدیم 😡 راپرداخت کردید

مجید

20 بهمن 1404


باسلام اقای مدیر عامل انچه ازار دهنده هست حقوقهای ۵ میلیون ۱۰ میلیون ۱۵ میلیون هست که ۲ سوم تامین اجتماعی گرفتارند بزرگوار کسی توقع ندارد اگر۱۵ روز درماه حقوق دارد یک ماه بهش بدهید انچه که انتظارهست سبد معیشت طبق همان ۱۵ روز را بهش بدهید شما هرجور که افزایش میدهید حقوقهای بالا که که هم مسکن دارند هم زندگی مرفهی دارند یکبار هم شده توجه به این اقشار عنایتی بکنید دیگه نیازی نیست بخواهند حق وعدالت اینچنین اقتضا میکند که بیش از سه میلیون خانواده را که ۱۵ میلیون از کل حثجمعیت را توجه داشته باشید زمان زمانی هست که هرکس در حیطه خود عدالت را جاری کند انشااله

سیروان

21 بهمن 1404


میگم هرکسی ترا وزیر کرده از خودت احمق تر می‌باشد قیافه عین عقب شمپانزه در حال تلمبه زدن

رضا

21 بهمن 1404


چرا به مستمری بگیر تامین اجتماعی از افتادگی کلی با سه فرزند این همه گرانی لطفاً نگاهی به ما بیندازید به خدا من هم سال های اخیر کارمان سخت بود حالا به همه سلامتی بده ولی کاری انجام دهید که شرمنده خانواده نشویم با حقوق مستمری که 20475000 تومان است نمی توان خرج زندگی را درآورد درسته این حرفها را باید نماینده مجلس بزند نه امسال ماها از آذربایجان غربی شهرستان میاندوآب ساکن در یک روستا به شهر نزدیک هست اما کی حرف ما را می‌شنود تو مجلس با هم صحبت می‌کنند معلوم نیست رییس کی است بابا تو منطقه محروم هستیم بخدا من هم تهران تالار بهارستان برای مثال عرض کنم الان جام خوب بود کاری هم نداشتم چه کسی گرسنه است یا نه خلاصه تو را به خدا قسم می‌دهم به مستمری بگیران تامین اجتماعی یا مستمری بگیر تامین اجتماعی ازکارافتادگی کلی رسیدگی کنید ممنون یا حق

نظرات بسته شده است

برنجستان