۰۹:۰۸ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۴

هایما s8 | مشخصات و قیمت هایما s8 + فیلم

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،کراس اوور ۸S در سال ۲۰۱۹ از سوی هایما و سوار بر پلتفرم مشترک HMGA (پلتفرم جهانی هایما/مشترک با مینی‌ون ۷X) بنا شد. در نتیجه این کراس‌اوور از دیدگاه طراحی و ویژگی‌های رفاهی، رقیب نوینی در بازار کشور...

هایما s8 | مشخصات و قیمت هایما s8 + فیلم

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،کراس اوور ۸S در سال ۲۰۱۹ از سوی هایما و سوار بر پلتفرم مشترک HMGA (پلتفرم جهانی هایما/مشترک با مینی‌ون ۷X) بنا شد. در نتیجه این کراس‌اوور از دیدگاه طراحی و ویژگی‌های رفاهی، رقیب نوینی در بازار کشور به حساب می‌آید. اندیشه معاصر به موضوع هایما اس ۸ اعم از مشخصات، قیمت و فیلم های آن پرداخته است. با ما همراه باشید.

مشخصات کلی هایما S8

پیشرانه در نظر گرفته شده برای S8 در قدرتمندترین نسخه ممکن، مدل ۱.۶ لیتری تزریق مستقیم توربو و گیربکس اتوماتیک شش سرعت (مشترک با برترین پیشرانه عرضه شده بر هایما ۷X) است.

هایما اعلام کرده است که به منظور هماهنگی با پیشرفت صنعت خودروسازی جهان، قصد دارد تا S۸ را در نسخه هیبرید با پیشرانه ۱.۲ لیتری سه سیلندر توربو ۱۴۰ اسب بخاری و موتور الکتریکی (احتمالاً ستاپ مشابه با هایما ۶P) نیز به بازار جهانی عرضه کند که بدون تردید نسخه اقتصادی‌تر و کم‌مصرف‌تر به حساب خواهد آمد. به صورت کلی چینی‌ها در حال ارتقا تکنولوژی تولید و جایگزینی پیشرانه و گیربکس‌های پیشین به کار رفته در محصولات خود هستند.

دلیل نام‌گذاری هایما S8

مسئولان هایما اعلام کردند این نام‌گذاری به شتاب صفر تا صد کیلومتر آن اشاره دارد.

مشخصات فنی هایما S8

خودروی کراس اوور هایما اس ۸ مجهز به پیشرانه‌ای ۱.۶ لیتری توربوشارژ ۴ سیلندر است که به طور مستقیم سوخت را به سیستم منتقل می‌کند. این پیشرانه تنها پیشرانه‌ای است که هم در چین عرضه شده و هم شرکت ایران خودرو قصد دارد آن را برای بازار ایران عرضه کند. این موتور می‌تواند هایما S۸ را تبدیل به یکی از بهترین و توانمندترین کراس اوورهای بازار کند. این پیشرانه می‌تواند حداکثر قدرت ۱۹۵ اسب بخار و گشتاور ۲۹۳ نیوتن‌متر را تولید کند.

دو محصول دیگر هایما که توسط ایران خودرو روانه بازار ایران شده (هایما اس ۵ و اس ۷) به ترتیب مجهز به پیشرانه ۱.۵ لیتری ۴ سیلندر و ۱.۸ لیتری ۴ سیلندر توربوشارژ هستند. البته ناگفته نماند که هایما S۷ پیش‌تر مجهز به پیشرانه ۲ لیتری تنفس طبیعی بود که بعداً مجهز به سامانه توربوشارژ شد.

قدرت موتور هایما S۸ توسط گیربکس ۶ سرعته اتوماتیک به چرخ‌های جلو منتقل می‌شود. به طور دقیق‌تر این خودرو دارای طول، عرض و ارتفاعی به ترتیب ۴۵۶۵، ۱۸۵۰ و ۱۶۸۲ میلی‌متر است و بین چرخ‌ها نیز فاصله محوری ۲۷۰۰ میلی‌متر وجود دارد. در نهایت با توجه به این ابعاد، هایما S۸ یک کراس اوور سایز متوسط شهری تلقی می‌شود.

مشخصات فنی هایما S۸
موتور ۴ سیلندر ۱۶ سوپاپه
حجم موتور ۱۵۹۴ سی سی
تنفس موتور توربوشارژ
انتقال نیرو دیفرانسیل جلو
حداکثر قدرت ۱۹۳ اسب بخار در ۵۰۰۰ دور در دقیقه
حداکثر گشتاور ۲۹۳ نیوتن متر در ۱۵۰۰ دور در دقیقه
جعبه دنده ۶ سرعته خودکار
شتاب ۰ تا ۱۰۰ ۷.۸ ثانیه
حداکثر سرعت – کیلومتر در ساعت
وزن ۱۵۶۰ کیلوگرم
اندازه (میلیمتر) ۴۵۶۵ طول – ۱۸۵۰ عرض – ۱۶۸۲ ارتفاع
فاصله بین دو محور ۲۷۰۰ میلیمتر

پیشرانه و موتور هایما S8

در بخش پیشرانه که هایما تاکید خاصی روی فناوری خود دارد، از نمونه ۱٫۶ لیتری توربوشارژ با ۱۹۲ اسب بخار خروجی و گشتاور ۲۹۳ نیوتن متر استفاده شده است. این مجموعه با جعبه دنده ۶ سرعته اتوماتیک هماهنگ شده است. با این موتور هایما طی ۷٫۸ ثانیه از حالت توقف به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت می‌رسد و این رکورد یکی از دلایل نامگذاری ۸ اس برای شاسی بلند هایما محسوب می‌شود.

برخی دیگر از منابع به امکان سفارش موتورهای ۱٫۲ لیتری هیبریدی توربو و ۱٫۶ لیتری توربو با جعبه دنده دو کلاچه ۷ سرعته نیز اشاره کرده‌اند.

طراحی ظاهری و بدنه هایما S8

نمای جلو ۸S از جلوپنجره نگینی بهره می‌گیرد که با چراغ‌های روشنایی در روز باریک LED و تریم کرومی احاطه شده است. مجموعه سیستم روشنایی اصلی خودرو در دو گوشه سپر و در شکافی مثلث مانند قرار گرفته‌اند که از دیدگاه طراحی، سیاستی است که اولین بار از سوی خودروسازان جهانی نظیر جیپ چروکی، سیتروئن C۴ کاکتوس و نیسان جوک به اجرا درآمد. این سبک طراحی به دلیل محبوبیت جهانی، خیلی زود به خانواده محصولات برندهای خودروساز چینی راه یافت. از این رو باید این نوع طراحی را به سایر خودروسازان چینی نظیر MVM X۲۲ Pro مدیران خودرو و حتی KMC K۷ کرمان موتور بسیار نزدیک و شبیه دانست.

با این وجود استفاده مهندسی شده از تریم مشکی رنگ پلاستیکی بر دامن خودرو، مخصوصاً بر طاق گلگیرها و همچنین استفاده از خطوط ساده اما تیز در نمای جلو، ۸S جلوه اسپرت‌تر نزدیک به خودروهای سواری دارد تا شاسی بلند. نمای جانبی بدنه دو خط بیرون زده نیمه کاره را به نمایش می‌گذارد که جلوه پیچیده‌تری به این زاویه می‌بخشد. البته نباید فراموش کرد که حد فاصل ستون C و D نیز شباهت زیادی به لکسوس RX نسل کنونی دارد که با داشتن رنگ مشکی، ساختار پنجره‌ها را از سقف و بدنه خودرو جدا می‌کند و ظاهری دو رنگ به خودرو می‌بخشد.

نمای انتهایی از مجموعه چراغ‌های تمام LED پیوسته‌ای تشکیل شده است که در تاریکی شب جلوه جذاب و قابل شناسایی به همراه دارند. شکاف دو گوشه بدنه در بخش انتهایی نیز با پیروی از سبک طراحی بخش جلو خودرو به اجرا درآمده است و همخوانی میان دو بخش ستودنی است. مخصوصاً آنکه دو سر اگزوز کرومی مختلف الاضلاع خودرو کاملاً واقعی و به دو سر اگزوز مجزا خودرو متصل است. خوشبختانه چینی‌ها نیز کم کم از خیر طراحی سر اگزوز مجازی و غیر واقعی گذر کرده و به سراگزوزهای واقعی روی آورده‌اند.

امکانات هایما S8

طبق آخرین اطلاعات رسمی منتشر شده، هایما ۸S ایران خودرو دارای این امکانات است:

ترمز پارک برقی (EFB) با سیستم اتوهلد /‏‬ ترمز ضد قفل ABS / سیستم کمک ترمز BAS / سیستم توزیع متعادل نیروی ترمز EBD /‏‬ سیستم کمک به شروع حرکت در سربالایی HHC / سیستم کمکی حرکت در سراشیبی (محدود کننده سرعت) HDC / سیستم کنترل پایداری الکتریکی ESP /‏‬ سیستم کنترل کشش TCS / ترمز اضطراری هوشمند با قابلیت شناسایی خودرو و عابر پیاده (رادار تضادف از جلو) / ‏‬ ترمز کمکی اضطراری / ‏‬ ۶ کیسه هوا (راننده، سرنشین، جانبی جلو و پرده‌ای) / ‏‬ کمربندهای ۳ نقطه‌ای جلو با قابلیت تنظیم ارتفاع / ‏‬ سیستم اخطار باز کردن درب DOW / هشدار برخورد از جلو FCW / دستیار حرکت میان خطوط LKA / دستیار تغییر بین خطوط LCA /‏‬ رادار نقطه کور BSD / هشدار خروج از بین خطوط LDW /‏‬ دوربین ۳۶۰ درجه / ‏‬ سنسور پارک عقب و جلو / ‏‬ قفل کودک دربهای عقب / ‏‬ چراغ ترمز سوم / ‏‬ ایزوفیکس / ‏‬ قفل مرکزی / ‏‬ قطع خودکار سوخت هنگام تصادف / ‏‬ باز شدن خودکار درب‌ها هنگام تصادف / ‏‬ اخطار سرعت بالا / ‏‬ اخطار باز بودن درب‌ها / ‏‬ اخطار باز بودن کمربند / نمایش میزان باد لاستیک TPMS / باک بنزین ۵۸ لیتری / ‏‬ رینگ آلومینیوم ۱۹ اینچی / ‏‬ تهویه دو منطقه‌ای اتوماتیک / ‏‬ نمایشگر لمسی ۱۰ اینچی /‏‬ اتصال بلوتوث، پورت GPS، USB، میرورلینک / ‏تنظیم صدا با سرعت خودرو / ‏‬ کنترل صوتی، کنترل از روی فرمان / ‏‬ پاور ویندوز، چهار شیشه برقی / صندلی ۸ حالته با تنظیم برقی راننده / ‏‬ صندلی ۴ حالته با تنظیم برقی سرنشین / ‏‬ گرمکن صندلی / ‏‬ صندلی عقب تاشو به نسبت ۶۰/۴۰ / فرمان با کمک برقی / آینه‌های تاشونده برقی گرمکن دار، راهنما برروی آینه / ‏‬ دی لایت، مه شکن عقب و جلو / ‏‬ تنظیم دستی ارتفاع چراغ از داخل / ‏‬ تودوزی چرمی با قطعات دکوراتیو کروم روی دستگیره و جلوپنجره / ‏‬ دوربین ثبت وقایع / ‏سقف پانورامیک بازشونده / ‏‬ کروزکنترل آداپتیو (تطبیقی) / ‏‬ ورود و استارت بدون کلید / ‏‬ چراغ نقشه خوان جلو و عقب / ‏‬ کامپیوتر سفر / ‏‬ زیر آرنجی بازشونده ردیف جلو / ‏‬ زیر آرنجی با جا لیوان ردیف عقب

مصرف سوخت و استانداردهای هایما ۸S

مصرف سوخت داخل شهر ۹.۸ لیتر در هر صد کیلومتر
مصرف سوخت خارج از شهر ۵.۸ لیتر در هر صد کیلومتر
مصرف سوخت ترکیبی ۷.۲ لیتر در هر صد کیلومتر
حجم باک ۵۸ لیتر
استاندارد آلایندگی یورو ۶
میزان تولید CO۲ – گرم در هر کیلومتر

قیمت هایما S8

قیمت هایما S8 در بازار چین از حدود ۸۰ هزار یوآن شروع شده و به حدود ۱۳۷ هزار یوآن هم می‌رسد، یعنی حدود ۱۴۱۱۰ تا ۱۹۷۷۰ هزار دلار.

اختلاف قیمت از بابت آپشن‌هایی است که این خودرو دارد. برای مثال مدل لوآپشن این کراس اوور قیمتی حدود ۱۳ هزار دلار دارد، در حالی که قیمت مدل فول آپشن آن تا ۲۰ هزار دلار نیز خواهد بود. انتظار می‌رود که گروه خودروسازی ایران خودرو برای ماندن در چرخه رقابت با دیگر خودروهای چینی، از مدل فول آپشن ۲۰ هزار دلاری رونمایی کند. در کل این مدل در بازار ایران بین ۸۵۰ میلیون تا یک میلیارد تومان قیمت خواهد داشت.

ماشین هایما ۸S/ مقایسه مشخصات فنی

در چهارمین نمایشگاه خودرو تهران شاهد رونمایی از یک کراس‌اوور جدید خوش‌ساخت و خوش‌قیافه با نام ۸S در غرفه ایران‌خودرو بودیم و حالا زمزمه‌های تولید این ماشین در بخش خراسان این مجموعه به گوش می‌رسد. محصولی که تولید کمپانی هایما چین است ولی نسبت به آنچه که قبلاً از این برند سراغ داشتیم تصویری متفاوت را به نمایش گذاشته و با پیشرفت کاملاً محسوس خیلی خاص و امروزی به چشم می‌آید. البته ۸S در سرزمین اژدها فروش چندان خوبی نداشته اما با توجه به محدودیت‌های موجود در بازار داخل این پتانسیل را دارد که در صورت قیمت‌گذاری منصفانه، شرایط متفاوتی را رقم بزند و به موفقیت دست یابد. در ادامه فیلمی از هایما اس ۸ را در اندیشه معاصر ببینید.

قیمت هایما ۸S صفر (۸s) در بازار امروز ۱۴۰۲

نام تیپ

قیمت بازار (تومان)

تغییرات

۸s ۲,۶۰۰,۰۰۰,۰۰۰ -۰.۰۰%

قیمت جدید کارخانه هایما ۸S(8s) ،۳ اردیبهشت ۱۴۰۲

ماه

۸s

اردیبهشت ۱۴۰۲ ۱,۰۴۷,۰۰۰,۰۰۰

تغییرات قیمت هایما ۸S اردیبهشت ۱۴۰۲

تاریخ بروزرسانی

۸s

۱۱ اسفند ۱۴۰۱ ۲,۷۵۰,۰۰۰,۰۰۰
۱۳ اسفند ۱۴۰۱ ۲,۷۱۰,۰۰۰,۰۰۰
۱۵ اسفند ۱۴۰۱ ۲,۶۲۰,۰۰۰,۰۰۰
۱۶ اسفند ۱۴۰۱ ۲,۵۳۰,۰۰۰,۰۰۰
۲۰ اسفند ۱۴۰۱ ۲,۳۰۰,۰۰۰,۰۰۰
۲۱ اسفند ۱۴۰۱ ۲,۲۱۰,۰۰۰,۰۰۰
۲۲ اسفند ۱۴۰۱ ۲,۱۵۰,۰۰۰,۰۰۰
۲۳ اسفند ۱۴۰۱ ۲,۱۶۰,۰۰۰,۰۰۰
۲۴ اسفند ۱۴۰۱ ۲,۱۸۰,۰۰۰,۰۰۰
۱۴ فروردین ۱۴۰۲ ۲,۲۷۰,۰۰۰,۰۰۰
۱۵ فروردین ۱۴۰۲ ۲,۳۶۰,۰۰۰,۰۰۰
۱۶ فروردین ۱۴۰۲ ۲,۴۵۰,۰۰۰,۰۰۰
۱۹ فروردین ۱۴۰۲ ۲,۵۴۰,۰۰۰,۰۰۰
۲۰ فروردین ۱۴۰۲ ۲,۶۳۰,۰۰۰,۰۰۰
۲۱ فروردین ۱۴۰۲ ۲,۷۰۰,۰۰۰,۰۰۰
۲۴ فروردین ۱۴۰۲ ۲,۷۴۰,۰۰۰,۰۰۰
۲۶ فروردین ۱۴۰۲ ۲,۷۰۰,۰۰۰,۰۰۰
۲۷ فروردین ۱۴۰۲ ۲,۶۸۰,۰۰۰,۰۰۰
۲۹ فروردین ۱۴۰۲ ۲,۶۵۰,۰۰۰,۰۰۰
۳۰ فروردین ۱۴۰۲ ۲,۶۰۰,۰۰۰,۰۰۰

مشخصات عرضه هایما ۸S (هایما S8)

مطابق با اطلاعیه بورس کالا، روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۱/۱۰/۱۱ پانصد دستگاه خودرو هایما ۸S (هایما S8) از طریق این بازار و سامانه ebgo به فروش می‌رسد. جزئیات بیشتر به شرح زیر است:

خودرو هایما ۸S (هایما S8) مشکی آبنوس
حجم عرضه ۵۰۰ دستگاه
قیمت پایه (ریال) ۹,۳۴۰,۰۰۰,۰۰۰
پیش پرداخت ۵۰ درصد قیمت پایه
مبلغ پیش پرداخت (ریال) ۴,۶۷۰,۰۰۰,۰۰۰
موعد تحویل ۱۴۰۲/۰۱/۲۵
مالیات و عوارض ۱۲ درصد ارزش معامله
هزینه ثابت (ریال) ۴۳,۷۱۳,۱۰۰
مهلت ثبت سفارش ساعت ۱۷ روز شنبه ۱۰ دی
کارمزد معامله ۰/۲۶۲ درصد ارزش معامله

شرایط خرید هایما ۸S (هایما S8) از بورس کالا

  • فقط اشخاص حقیقی مجاز به ثبت سفارش هستند و ثبت سفارش برای اشخاص حقوقی مجاز نیست.
  • اشخاصی که در عرضه‌های قبلی بورس کالا موفق به خرید خودرو شده‌اند، امکان ثبت سفارش ندارند.
  • هر کد ملی فقط مجاز به ثبت سفارش بر روی یکی از کدهای عرضه شده در تاریخ عرضه و فقط برای یک دستگاه خودرو است.
  • افرادی که از ابتدای سال ۱۳۹۸ موفق به خرید خودرو سواری از شرکت‌های خودروسازی شده‌اند، امکان ثبت سفارش ندارند.
  • حداقل سن خریدار باید ۱۸ سال تمام باشد.

نحوه ثبت سفارش برای خرید هایما ۸S (هایما S8)

برای خرید خودرو از بورس کالا باید علاوه بر کد بورسی، کد معاملاتی بازار فیزیکی بورس کالا دریافت کنید. نحوه ثبت سفارش برای خرید هایما ۸ اس (هایما اس ۸) نیز به صورت گام به گام به شرح زیر است:

۱- واریز  پیش‌پرداخت به حساب وکالتی خود

۲- مراجعه به سامانه mofid.ebgo.ir

۳- انتخاب «خرید از بورس» ← انتخاب «خرید خودرو» ← انتخاب گزینه «ثبت سفارش اولیه» برای هایما ۸S (هایما S8)

۴- ثبت سفارش تا قبل از ساعت ۱۷ روز شنبه ۱۰ دی ۱۴۰۱

توجه: قیمتی که برای ثبت سفارش تعیین می‌کنید به منزله حداکثر قیمت مد نظر شما بوده و در صورتی که کشف قیمت، پایین‌تر از قیمت سفارش شما باشد، خودرو با همان قیمت کمتر خریداری می‌شود.

اقداماتی که پس از انجام معامله باید انجام شود

در صورتی که سفارش شما مبنی بر خرید هایما ۸S (هایما S8) از بورس کالا انجام شد و معامله صورت گرفت، باید اقدامات زیر را انجام دهید:

۱- تکمیل موجودی حساب وکالتی

در خرید خودرو هایما ۸ اس (هایما اس ۸) از بورس کالا، مبلغ معامله و کارمزد آن از حساب وکالتی شما کسر می‌گردد. بر همین اساس، بلافاصله پس از انجام معامله مبلغ پیش‌پرداخت از حساب وکالتی شما برداشت می‌شود. سپس باید حداکثر تا ۳ روز کاری بعد از انجام معامله، نسبت به تکمیل موجودی حساب وکالتی خود به اندازه مابه‌التفاوت پیش‌پرداخت و مبلغ معامله و کارمزد آن اقدام کنید.

۲- واریز سایر هزینه‌ها از طریق سایت ایران خودرو

بعد از انجام معامله خرید هایما ۸S (هایما S8) از بورس کالا، باید در سایت فروش اینترنتی محصولات ایران خودرو (esale.ikco.ir) پروفایل خود را ایجاد و تکمیل کنید. سپس نمایندگی مورد نظر و بیمه‌گر خود را انتخاب کرده و هزینه‌های مالیات، عوارض قانونی و هزینه‌های جانبی را پرداخت کنید. مهلت انجام این اقدامات نیز حداکثر تا ۳ روز کاری بعد از انجام معامله است.

در صورتی که سفارش شما منجر به انجام معامله شود، کارگزاری مفید از طریق پیامک و تماس تلفنی، به شما اطلاع‌رسانی می‌کند. 

جریمه عدم تسویه به موقع یا فسخ معامله

مهلت تسویه مبلغ معامله و کارمزد آن از طریق حساب وکالتی، ۳ روز کاری پس از انجام معامله است.

در صورتی که تسویه در ۳ روز کاری دوم (یعنی بین ۴ تا ۶ روز کاری) بعد از انجام معامله انجام شود، خریدار باید به ازای هر روز معادل ۰/۲۵ درصد ارزش معامله را تحت عنوان جریمه عدم تسویه به موقع بپردازد. یعنی تسویه در روز چهارم ۰/۲۵ درصد، روز پنجم ۰/۵ درصد و روز ششم ۰/۷۵ درصد ارزش معامله جریمه دارد.

در صورت عدم تسویه تا ۶ روز کاری، معامله فسخ می‌شود. در این شرایط خریدار باید جریمه‌ای معادل ۵/۵ درصد ارزش معامله را به عنوان هزینه فسخ و کارمزد معامله بپردازد.

در صورت تاخیر در واریز هزینه‌های جانبی (عوارض، مالیات، بیمه و …) و تشکیل و تکمیل پرونده نزد ایران‌خودرو نیز مطابق اطلاعیه عرضه خودرو برخورد خواهد شد.

محاسبه مجموع مبلغ پرداختی

برای محاسبه مجموع مبلغ پرداختی برای خودرو هایما ۸S (هایما S8) از بورس کالا باید موارد زیر را در نظر بگیریم:

۱- مالیات و عوارض قانونی که باید پرداخت شود، ۱۲ درصد قیمت نهایی معامله است.

۲- کارمزد انجام معامله، ۰/۲۶۲ درصد مبلغ معامله است.

۳- هزینه‌های جانبی که باید پرداخت شود، مبلغ ثابت ۴۳,۷۱۳,۱۰۰ ریال است.

بررسی هایما ۸S

هایما ۸S یک کراس‌اوور نیمه‌لوکس سایز متوسط دیفرانسیل جلو است که با طراحی اسپرت و مشخصات فنی مناسبش قادر است نظر جوانان را به خود جلب نماید و همزمان به لطف کابین نسبتاً جادار و امکانات جانبی پرشمار (البته در صورت عرضه نسخه فول)، در استفاده‌های خانوادگی نیز کارآمد ظاهر شود. گستردگی مناسب شبکه خدماتی ایران‌خودرو نیز از دیگر مزیت‌هایی است که خریداران ۸S از آن بهره‌مند خواهد شد؛ هرچند تجربه ثابت کرده فقط نمایندگی‌های منتخب این مجموعه به خودروهای تولید محدود ایران‌خودرو خدمات‌رسانی میکنند. البته علاقه‌مندان باید در نظر داشته باشند که پیشرانه توربو GDI هایما ۸S در کنار قدرت و گشتاور بسیار خوبی که در اختیارتان قرار میدهد، نسبت به انواع تنفس‌طبیعی (که البته در حال نایاب شدن هستند) و همچنین سیستم پاشش سوخت چند نقطه‌ای، حساسیت بالاتری به کیفیت سوخت و شرایط نگهداری خواهد داشت. ای کاش مدل دودیفرانسیل ۸S نیز قابل سفارش بود تا بتوانیم از این همه قدرت و گشتاور برای آفرودهای سبک استفاده کنیم که متاسفانه این امکان وجود ندارد. هایما ۸S از لحاظ ارگونومی و کیفیت هم شرایط خوبی دارد و حداقل در برابر رقبای هموطن و هم‌قیمت حرف‌هایی برای گفتن خواهد داشت.

هایما ۸S

در نهایت باید دید هایما ۸S با چه قیمت و امکاناتی به بازار عرضه خواهد شد، زیرا در این سگمنت رقبای بسیار زیادی حضور دارند که در صورت غفلت ایران‌خودرو اجازه عرض‌اندام را به کراس‌اوور جدید تولیدی خراسان نخواهند داد.

داخل هایما ۸S

با ورود به داخل کابین هایما ۸S با فضایی مدرن و نسبتاً هیجان‌انگیز مواجه میشویم که در آن ترکیبی از قطعات لوکس با اِلمان‌های اسپرت مسابقه‌ای خودنمایی می‌کنند. مثلاً دریچه‌های تهویه ۶ ضلعی و فرمان D شکل خودرو در ترکیب با صندلی‌های بلند یکپارچه و سردنده خوش‌دست، حس هیجان و مسابقه را در دل انسان زنده می‌کنند و همزمان قطعات کرومی بکار رفته و نشانگرهای تمام دیجیتال و انبوهی از امکانات جانبی به یادمان می‌آورند که با خودرویی نیمه‌لوکس طرف هستیم.

داخل هایما ۸S

در خصوص فضاسازی هم شرایط به نسبت سایز بدنه مناسب ارزیابی شد. در واقع هایما ۸S به راحتی می‌تواند از یک خانواده کامل میزبانی نماید. ارگونومی کلی نیز قابل‌قبول است و کیفیت متریال بکار رفته به نسبت محصولات قبلی پیشرفت خوبی داشته و حالا میشود با حس اطمینان بیشتر به سراغ این برند چینی رفت. نکته مثبت دیگر اینکه برای اکثر امکانات ماشین یک کلید جداگانه در نظر گرفته شده و به همین دلیل مجبور نیستیم در نمایشگر اصلی به دنبال تنظیمات مختلف بگردیم.

طراحی هایما ۸S

شاید ظاهر هایما ۸S به اندازه امثال تیگو ۷ پرو عامه‌پسند نباشد اما باید اعتراف کرد که طراحی اسپرت و جذابی دارد که قطعاً با سلیقه بسیاری از جوانان هماهنگ خواهد بود. برای ساخت این محصول از متدهای روز طراحی خودرو استفاده شده که نمونه آن را در دیلایت‌های باریک، چراغ‌های اصلی قرار گرفته در مجموعه سپر، خطوط شکسته تند و تیز، جلوپنجره بزرگ کهکشانی و چراغ‌های بهم پیوسته عقبی مشاهده میکنید. خوشبختانه به جزئیات هم دقت شده و طراحی معلق ستون C در کنار حجم‌های جسورانه جانبی در بهبود ظاهر خودرو تاثیر بسزایی داشته‌اند؛

طراحی هایما ۸S

همچنین رینگ‌های بزرگ، دیفیوزرهای جذاب و اگزوزهای دوگانه در ترکیب با بالچه‌ای خوش‌استایل حالتی هیجان‌انگیز به خودرو بخشیده‌اند که یادآور کراس‌اوورهای اسپرت می‌باشد. نکته دیگر اینکه برخلاف برخی از خودروهای قدیمی‌تر چینی، هیچ یک از خطوط طراحی ۸S به حال خود رها نشده‌اند بلکه مجموعه کلی از هماهنگی مناسبی برخوردار میباشد.

مشخصات هایما ۸S

زیر کاپوت هایما ۸S یک پیشرانه ۱.۶ لیتری با کد YF-HMA GA16 قرار گرفته که از تکنولوژی‌های مختلف نظیر توربوشارژر و تزریق مستقیم سوخت بهره می‌برد و از این رو قادر است در بهترین حالت ۱۹۲ اسب‌بخار قدرت (دور موتور ۵۰۰۰) و ۲۹۳ نیوتن‌متر گشتاور (از دور موتور ۱۵۰۰ الی ۴۵۰۰) تولید نماید که برای خودرویی با وزن ۱۵۶۰ کیلوگرم کاملاً کافی خواهد بود. برای انتقال قدرت نیز از یک گیربکس ۶ سرعته اتوماتیک استفاده شده که نیروی حاصل از موتور را به چرخ‌های جلو منتقل می‌کند. هایما با این مشخصات قادر است به شتاب بسیار خوب ۸ ثانیه و حداکثر سرعت ۱۸۰ کیلومتر بر ساعت دست یابد که انصافاً راضی‌کننده است. مصرف سوخت ترکیبی ۷.۲ لیتر در هر صد کیلومتر هم به نسبت توانایی‌های حرکتی و سگمنت ماشین قابل‌قبول به نظر می‌رسد، هرچند با بنزین‌های وطنی این عدد مقداری افزایش خواهد داشت.

موتور هایما ۸S

تنها ایرادی که می‌توان به این مجموعه گرفت حساسیت بالاتر موتورهای توربو GDI نسبت به انواع تنفس‌طبیعی و MPI است که البته آن هم با توجه به فراگیر شدن این قبیل موتورها و راندمان بالاتر تولیدی، قابل چشم‌پوشی خواهد بود.

مشخصات فنی هایما ۸S

نام خودرو
هایما ۸S
کشور سازنده
پرچم کشورچین
سال (طراحی)
۲۰۱۹
موتور
۴ سیلندر ۱۶ سوپاپه
حجم موتور
۱۵۹۴ سی سی
تنفس موتور
توربوشارژ
انتقال نیرو
دیفرانسیل جلو
حداکثر قدرت
۱۹۳ اسب بخار در ۵۰۰۰ دور در دقیقه
حداکثر گشتاور
۲۹۳ نیوتن متر در ۱۵۰۰ دور در دقیقه
جعبه دنده
۶ سرعته خودکار
شتاب ۰ تا ۱۰۰
۷.۸ ثانیه
حداکثر سرعت

وزن
۱۵۶۰ کیلوگرم
اندازه (میلیمتر)
۴۵۶۵ طول – ۱۸۵۰ عرض – ۱۶۸۲ ارتفاع
فاصله بین دو محور
۲۷۰۰ میلیمتر
مصرف سوخت

داخل شهر
خارج از شهر
ترکیبی
حجم باک
استاندارد آلایندگی
میزان تولید CO2
استاندارد امنیت

۹.۸ لیتر در هر صد کیلومتر
۵.۸ لیتر در هر صد کیلومتر
۷.۲ لیتر در هر صد کیلومتر
۵۸ لیتر
یورو ۶

امکانات و تجهیزات هایما ۸S

تا زمان تحویل هایما ۸S نمی‌توانیم به صورت قطعی در خصوص آپشن‌های نهایی خودرو اظهار نظر نمائیم اما طبق کاتالوگ ارائه شده و نمونه موجود در نمایشگاه می‌شود امیدوار بود که این محصول با گزینه‌های مناسبی نظیر: “ترمزهای مجهز به ABS, EBD, BAS، کنترل کشش TCS، پایداری الکترونیکی ESP، سیستم کمکی حرکت در سربالایی HHC و سراشیبی HDC، ترمز پارک برقی مجهز به اتوهلد، ترمز اضطراری هوشمند AEB، ترمز کمکی EBA، کیسه هوا برای راننده و سرنشین کناری بهمراه ایربگ‌های جانبی و پرده‌ای، ایموبلایزر، هشدار برخورد از جلو FCW، سیستم هشدار خروج از خط LWD و نگهداری خودرو داخل مسیر LKA، رادار نقاط کور، سنسورهای پارک جلو و عقب، سیستم پایش فشار باد تایرها TPMS، سیستم مالتی‌مدیا با نمایشگر ۱۰ اینچی لمسی با قابلیت میرورلینک، دوربین ضبط وقایع، دوربین ۳۶۰ درجه، سقف پانوراما با سانروف برقی، کروز کنترل تطبیقی ACC، سامانه ورود و استارت بدون کلید، کامپیوتر سفری، صندلی راننده ۸ جهته برقی مجهز به گرمکن ،صندلی شاگرد ۴ جهته برقی با گرمکن، فرمان برقی D شکل مجهز به کلیدهای کنترلی، آینه‌های تاشو برقی جانبی، چراغ‌های روشنایی در روز و تنظیم ارتفاع چراغ‌های جلو از داخل” به بازارمان عرضه گردد. ضمناً این خودرو از سیستم هوشمند بایدو استفاده می‌کند که از عملکردهای آن می‌توان به فرمان‌های صوتی، ایجاد شبکه ارتباطی در خودرو، سیستم اتصال گوشی هوشمند و غیره اشاره کرد. به علاوه، این خودرو ۸ فرمان صوتی جدید را اضافه کرده‌است،

هایما ۸S

مانند حالت زرهی که با آن می‌توان همه شیشه‌ها و درهای خودرو را بست؛ یا حالت کودک که توسط آن شیشه‌ها بسته شده و تهویه مطبوع در دمای مناسب تنظیم می‌شود.

امکانات هایما ۸S

کیسه هوا
کیسه هوای راننده و سرنشین، پرده‌ای و جانبی (۶عدد)
سیستم صوتی
سیستم چندرسانه‌ای به همراه نمایشگر با پشتیبانی از بلوتوث، USB و فرمان صوتی
ترمز و پایداری
ترمز جلو و عقب دیسکی، سیستم ترمز ضد قفل (ABS)، سیستم کمک ترمز (BAS)، سیستم توزیع متعادل نیروی ترمز (EBD)، سیستم کمک در سربالایی (HSA)، سیستم کنترل پایداری الکتریکی (ESP)، سیستم کنترل کشش (TCS)
دیگر امکانات
پاور ویندوز – سانروف و سقف پانوراما – سنسور باران – کنسول ردیف جلو و عقب – چراغ‌های مه شکن – هدلایت – سنسور نور- سنسور پارک جلو و عقب – دوربین عقب– سیستم ورود و استارت بدون کلید – کروز کنترل تطبیقی – درب صندوق برقی -سیستم تهویه دستی
رقبای هایما ۸S در بازار

هایما ۸S در یک سگمنت بسیار شلوغ قرار دارد و رقبای زیادی نظیر: لاماری ایما، فونیکس تیگو ۷ پرو، فیدلیتی و دیگنیتی، کی‌ام‌سی K7، اف‌ام‌سی T5 و بسیاری حریف دیگر را مقابل خود می‌بیند؛ با این حال ۸S با توجه به مشخصات فنی مطلوب، اتاق نسبتاً جادار و طراحی مناسبش از شانس خوبی برای موفقیت در بازار برخوردار می‌باشد، به شرط آنکه ایران‌خودرو در قیمت‌گذاری و ارائه امکانات مناسب دقت کافی را به خرج دهد و نسخه آپشنال را با قیمت منصفانه روانه بازار گرداند. بد نیست اشاره کنیم که اکنون قیمت نسخه فول هایما ۸S در بازار چین ۱۲۶ هزار یوان است که با توجه به قوانین قیمت‌گذاری خودروهای مونتاژی در ایران، رقمی در حدود یک میلیارد تومان برای این محصول چندان دور از ذهن نخواهد بود.

پایان*/

اندیشه معاصر را در روبیکا دنبال کنید.

برای عضویت در کانال بله اندیشه معاصر کلیک کنید.

برای عضویت در کانال تلگرامی اندیشه معاصر کلیک کنید.

مطالب مرتبط