۲۱:۰۰ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۳

موکا افرا ، نوشیدنی عصرهای پاییز

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر به نقل از بهداشت نیوز،موکا افرا ، نوشیدنی عصرهای پاییز. شیره افرا هم مثل عسل،  شیرین‌کننده‌ای طبیعی و پرطرفدار است که از درختان افرای قرمز و افرای قندی تهیه می‌ شود. این شیره‌ سرشار از مواد معدنی و...

موکا افرا ، نوشیدنی عصرهای پاییز

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر به نقل از بهداشت نیوز،موکا افرا ، نوشیدنی عصرهای پاییز. شیره افرا هم مثل عسل،  شیرین‌کننده‌ای طبیعی و پرطرفدار است که از درختان افرای قرمز و افرای قندی تهیه می‌ شود. این شیره‌ سرشار از مواد معدنی و آنتی‌ اکسیدان‌ های مفید است و از بدن انسان در برابر انواع بیماری‌ های مغزی، بیماری‌ های قلبی و نقص‌ های سیستم ایمنی محافظت می‌ کند.

مواد لازم برای تهیه موکا افرا برای ۲ نفر
پودر موکا : ۳ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو:  ۳ قاشق غذا خوری
شیره افرا: ۳ قاشق غذاخوری
شیر نارگیل (یا شیر معمولی): ۳ فنجان
عصاره وانیل: ۲ قاشق چای‌خوری
اسپرسو (اختیاری): به میزان  دلخواه

شیر نارگیل را در ظرفی بریزید و روی شعله گاز قرار دهید و مقداری وانیل به آن اضافه کنید و هم بزنید. (برای خوش طعم شدن می توانید همه وانیل را درون آن بریزید).
بقیه مواد لازم را درون این شیر نارگیل اضافه کنید و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا به اندازه کافی گرم شود.
شعله گاز را خاموش کنید و نوشیدنی را در فنجان ها بریزید و سرو کنید.
برای شیرین کردن نوشیدنی، شیره افرا را به مقدار مناسب به نوشیدنی خود اضافه کنید.

اندیشه معاصر را در اینستاگرام دنبال کنید.

برای عضویت در کانال اندیشه معاصر کلیک کنید.

انتهای پیام/*

مطالب مرتبط

آخرین اخبار