۱۷:۰۰ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۴

مرغ پر شده با اسفناج و پنیر در فر

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،سینه مرغ پرشده را در منزل و با مواد دلخواه تان نیز می توانید درست کنید ولی پیشنهاد ما را فراموش نفرمایید ، به این دلیل که این غذا علاوه بر لذیذ بودن و سادگی ، بسیار غنی از ویتامین و پروتئین می باشد...

مرغ پر شده با اسفناج و پنیر در فر

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،سینه مرغ پرشده را در منزل و با مواد دلخواه تان نیز می توانید درست کنید ولی پیشنهاد ما را فراموش نفرمایید ، به این دلیل که این غذا علاوه بر لذیذ بودن و سادگی ، بسیار غنی از ویتامین و پروتئین می باشد و نوعی غذای رژیمی نیز برای ورزشکاران و بدنسازان محسوب می گردد.

مواد لازم :
سینه ی مرغ یک عدد
اسفناج بخار پز شده ۴ قاشق
پنیر موتزارلا ۲ ورق
سیر ۳ حبه
گوجه ی خشک شده ۳ عدد
پاپریکا نصف قاشق چایخوری ، پودر فلفل دلمه قرمز
نمک و فلفل سیاه و پودر سیر کمی
روغن زیتون ۱ قاشق

طرز تهیه :
فر رو روی ۱۸۰ درجه میذاریم تا گرم بشه.
اول اگه سینه ی مرغ استخون داره میگیریم و اون قسمت فیله رو جدا می کنیم.

طرز تهیه مرغ با اسفناج

مرغ رو توی پلاستیک میذاریم و با وردنه روش می کوبیم تا باز بشه اما با دقت تا پاره نشه.

فیله مرغ رول شده

روی سینه ی مرغ باز شده ، نمک و فلفل سیاه و پودرسیر و پاپریکا میزنیم و همه جاش پخش می کنیم.

سیر ها رو رنده می کنیم و روی تمام گوشت مرغ پخش می کنیم.

تقریبا دو پیمانه اسفناج رو بذاریم بخار پز بشه این ۴ قاشق رو به ما میده ، البته به اسفناج ها بستگی داره ، اسفناج بخارپز رو خورد می کنیم و با گوجه ی خشک شده ی خورد شده مخلوط میکنیم و روی تمام سطح مرغ پخش می کنیم.

پنیر رو روی اسفناج ها میذاریم ، هر پنیر دیگه ای که دوست داشتین میشه بذارین.

حالا از پایین به کمک پلاستیک رولش می کنیم و با خلال خوب فیکسش میکنیم.
توی ظرف فر کاغذ روغنی میذاریم و مرغ رول شده رو توی ظرف میذاریم و روی رول رو نمک و فلفل و پاپریکا میزنیم و کامل روغن زیتون رو روی مرغ میمالیم.

سینه مرغ پر شده

میذاریمش توی فر برای ۴۰ دقیقه تا خوب بپزه و روش طلایی بشه.
من برای کنارش از سیب زمینی آکاردئونی استفاده کردم ، با سس کچاپ و خردل سروش میکنیم.

فیله مرغ شکم پر
خیلی شیک برش میخوره و فوق العاده خوشمزه اس و هم اینکه سریعه و یک ساعته غذای خوب و شیک داریم.

اندیشه معاصر را در اینستاگرام دنبال کنید.

برای عضویت در کانال اندیشه معاصر کلیک کنید.

انتهای پیام/*

مطالب مرتبط