۰۳:۰۰ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۰

ماده ضدپیری در میوه و سبزیجات

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،ماده ضدپیری در میوه و سبزیجات. پیری سلولها عامل مهمی در فرایند پیری است. وقتی سلول وارد مرحله پیری می شود دیگر نمی تواند تقسیم شود. ماده ضدپیری در میوه و سبزیجات سلول های پیر سیگنال های التهابی از ...

ماده ضدپیری در میوه و سبزیجات

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،ماده ضدپیری در میوه و سبزیجات. پیری سلولها عامل مهمی در فرایند پیری است. وقتی سلول وارد مرحله پیری می شود دیگر نمی تواند تقسیم شود.

ماده ضدپیری در میوه و سبزیجات

سلول های پیر سیگنال های التهابی از خود آزاد می کنند که باعث می شود دستگاه ایمنی بدن سلولهای مذکور را از بین ببرد. پیری سلولها عامل مهمی در فرایند پیری است.

وقتی سلول وارد مرحله پیری می شود دیگر نمی تواند تقسیم شود.

سلول های پیر سیگنال های التهابی از خود آزاد می کنند که باعث می شود دستگاه ایمنی بدن سلولهای مذکور را از بین ببرد.

بدن در جوانی به راحتی می تواند سلولهای پیر را ازبین ببرد ولی این توانایی بدن در پیری کاهش می یابد.

ماده ضدپیری در میوه و سبزیجات

ماده ضدپیری در میوه و سبزیجات

این امر موجب انباشت و افزایش سلولهای آسیب دیده و درنتیجه التهاب خفیف و از بین رفتن بافتها می شود. پیری در ایجاد بسیاری از بیماریها مانند ضعف و ناتوانی (frailty)، پوکی استخوان و بیماری های قلبی-عروقی نقش دارد.

پژوهش نشان داده که یک فلاونوئید به نام که در بسیاری از میوه ها و سبزیجات مانند سیب، توت فرنگی، خیار و پیاز وجود دارد می تواند از پیری سلولها پیشگیری یا آن را آهسته کند و در نتیجه موجب افزایش مدت سلامتی و طول عمر شود.

برای عضویت در کانال اندیشه معاصر کلیک کنید.

انتهای پیام/*

مطالب مرتبط

آخرین اخبار