به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، مقامات کانادا روز سهشنبه اعلام کردند که به دلیل گرمای بیسابقه ۴۹.۵ درجه سانتیگراد در این کشور تاکنون صدها نفر در شهر “ونکوور” و کل ایالت “بریتیش کلمبیا” جان خود را از دست داده و آتشسوزیهایی رخ داده است.
پایگاه خبری “ABC” در این باره نوشت بر اساس آمار منتشر شده توسط اداره پلیس شهرستان منطقه و پلیس رویال کانادا، حداقل ۱۳۴ نفر از روز جمعه به طور ناگهانی و در اثر گرمای شدید در شهر “ونکوور” جان خود را از دست دادهاند!
۲۳۳ مورد مرگ در کل ایالت “بریتیش کلمبیا” بین روزهای جمعه تا دوشنبه ثبت شده است که ۱۳۰ نفر از آنها مربوط به ونکوور هستند و مابقی در شهرهای دیگر اتفاق افتاده است.
این در حالی است که کشور کانادا برای چهارمین روز متوالی دمای ۴۹.۵ درجه سانتیگراد را در شهرهای “لیتون” ، “بریتیش کلمبیا” و “ونکوور” به ثبت رسانده است.
“استیو آدیسون”، گروهبان پلیس ونکوور در این باره گفت: «ونکوور هرگز اینگونه گرما را در دههای اخیر تجربه نکرده است و متاسفانه صدها نفر به دلیل گرمای بیش از حد در بیمارستان هستند.»
همچنین گرمای شدید هوا همراه با خشکسالی شدید، شرایط مناسبی را برای شروع چندین آتشسوزی در مناطق مربوطه ایجاد کرده است.
یک آتش سوزی در منطقه “ککی کریک” به وسعت ۳۷۰۰ هکتار رخ داده و بسیاری از مراتع را دچار حریق کرده است؛ همچنین در منطقه “تامپسون ــ نیکولا” در “بریتیش کلمبیا” آتشسوزی به وسعت ۷۵۰ هکتار رخ داده که مقامات آن دستور به تخلیه شهر دادهاند.
