18:55 - 1403/04/31

اجتماعی

فیش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی | دریافت فیش حقوقی بازنشستگان با موبایل /فیش حقوقی تیر چگونه است

فیش حقوقی بازنشستگان از چه سایتی قابل دریافت است؟ جزئیات فیش حقوقی بازنشستگان را در اندیشه معاصر ببینید

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، فیش حقوقی بازنشستگان از چه سامانه ای قابل دسترس است ؟ فیش حقوقی بازنشستگان چگونه قابل مشاهده است ؟ آیا با گوشی هم امکان دریافت آن هست یا نه؟ اگر هست، نحوه دریافش چگونه است. فیش حقوقی بازنشستگان توانسته دغدغه ذهنی برای تمامی افراد ایجاد کند . برای با خبر شدن از جزئیات بیشتر و کسب اطلاعات بیشتر اندیشه معاصر را تا انتها دنبال کنید و نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

دریافت فیش حقوقی بازنشستگان با کد ملی ۱۴۰۳

افراد پس از آنکه از سازمان یا شرکتی بازنشسته شوند ابتدایی ترین چیزی که هر ماه به آن نیاز پیدا می کنند ریز دستمزد و کسورات و جدول حقوق دریافتی و در اصطلاح همان فیش حقوق بازنشستگی می باشد.

به دلیل اینکه دیگر در شرکت یا نهاد خاصی استخدام نمی باشند آن شرکت نمی تواند برای بازنشستگان فیش حقوقی صادرنماید و تنها از آن مرجعی که حقوق دریافت می کنند فیش حقوقی ۱۴۰۳ خود را از طریق آن سازمان مشاهده و دریافت نمایند. بازنشستگانی که تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی می باشند می توانند به راحتی با استفاده از کد ملی خود از همان سازمان تامین اجتماعی فیش حقوقی خود را مشاهده و دریافت نمایند.

مستمری بگیران جهت ورود به سامانه ابتدا می بایست عبارت سامانه تامین اجتماعی و یا آدرس tamin.ir را در مرورگر اینترنتی خود جستجو نموده و دقیقا وارد همین صفحه شوند.

پس از ورود به سامانه، از قسمت میز خدمت که در پایین صفحه قرار دارد گزینه فیش حقوقی مستمری بگیران را که از جمله خدمات اینترنتی سازمان تامین اجتماعی eservices.tamin.ir می باشد را انتخاب نمایند.

برنج صدری هاشمی شرق گیلان ۵ کیلویی

در این مرحله لازم است نام کاربری و گذرواژه ای که در هنگام ثبت نام در سامانه انتخاب کرده اند را وارد نمایند، تا به صفحه مربوط به دریافت فیش حقوقی مستمری بگیران وارد شوند.

تمامی مستمری بگیران پس از وارد نمودن کد ملی و گذر واژه تامین اجتماعی خود به راحتی می توانند فیش حقوقی خود را از سازمان تامین اجتماعی دریافت کنند./هیوا

فیش حقوقی بازنشستگان

فیش حقوقی بازنشستگان

نحوه مشاهده فیش حقوقی سازمان تامین اجتماعی با موبایل

بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی پس از دانلود و نصب نرم افزار فیش حقوقی تامین اجتماعی بر روی گوشی خود می توانند به راحتی فیش حقوقی دریافت کنند. در ادامه راهنمای تصویری نحوه مشاهده فیش حقوقی از این اپلیکیشن آورده شده است .

پس از نصب نرم افزار فیش حقوقی تامین اجتماعی، صفحه ذیل برای افراد به نمایش در می آید.

افراد می بایست در این صفحه گزینه مستمری بگیر انتخاب و با وارد نمودن کد ملی و شماره مستمری در این صفحه می توانند فیش حقوقی تامین اجتماعی خود را مشاهده نمایند./هیوا

تغییر مهم فیش حقوقی تیرماه چیست؟

فیش حقوقی تیر ماهِ بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی در سامانه مربوطه بارگذاری شد.

به گزارش اکونگار، بازنشستگان و مستمری بگیران می‌توانند با مراجعه به این سامانه فیش حقوقی خود را دریافت نمایند.

شایان ذکر است؛ بر اساس مصوبه دولت (تصویر بپیوست)، تا زمان ابلاغ آیین نامه متناسب سازی حقوق بازنشستگان، میبایست ماهانه مبلغ ده میلیون ریال بصورت علی الحساب به هر بازنشسته پرداخت گردد که امیدواریم این مبلغ نیز، مجزا با حقوق و مستمری تیر ماه صورت پذیرد!

پرداخت حقوق و مستمری تیر ماه براساس حروف الفبا از بیستم تا پایان ماه واریز می‌شود.

بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی با ورود به اپلیکیشن «تأمین من» یا سامانه خدمات غیرحضوری این سازمان به آدرس https://es.tamin.ir

و ورود به بخش «فیش حقوقی مستمری‌بگیران» و «مشاهده فیش حقوقی مستمری‌بگیران» می‌توانند فیش حقوقی خود را در ماه‌های مختلف مشاهده و چاپ نمایند.

پزشکیان گفت: بازنشسته‌ها بدون هزینه باید خدمات درمانی داشته باشند و حقوق شان بر اساس تورم زیاد شود.

مسعود پزشکیان در مورد وضعیت معیشت بازنشستگان اظهار کرد: بازنشسته‌ها بدون هزینه باید خدمات درمانی داشته باشند.باید بر اساس تورم حقوق بازنشستگان را افزایش دهیم باید یک سری خدمات به آنها داده شود تا باقیمانده عمرشان را به خوبی و در آرامش طی شود. بازنشسته ها سرمایه هایشان هدر نرود. کارخانه ها و شرکت ها و ساختمان هایی که در اختیار بازنشستگان است، طوری باید مدیریت شوند که به بهره وری برسد نه اینکه ضرر بدهد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه درباره علت واریز مبلغ متناسب سازی حقوق بازنشستگان گفت: متناسب سازی حقوق بازنشستگان یک بار در سال ۱۳۹۹ بر اساس تکلیف قانون برنامه ششم انجام شد. متناسب سازی برای دومین بار بر اساس تکلیف قانون برنامه هفتم انجام می شود که در هفته قبل ابلاغ شد. منابع مالی متناسب سازی هم در بخش دوم قانون بودجه پیش بینی شده است که در هفتم خرداد ابلاغ شد.

خبر واریز سه میلیون تومان به حساب شش میلیون و ۸۰۰ هزار بازنشسته با واکنش سیاسی برخی افراد و جریان ها مواجه شد. داود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه در واکنش پاسخ داد: متناسب سازی حقوق بازنشستگان یک بار در سال ۱۳۹۹ بر اساس تکلیف قانون برنامه ششم انجام شد. متناسب سازی برای دومین بار بر اساس تکلیف قانون برنامه هفتم انجام می شود که در هفته قبل ابلاغ شد. منابع مالی متناسب سازی هم در بخش دوم قانون بودجه پیش بینی شده است که در هفتم خرداد ابلاغ شد.

غلامحسین قاسمی، کارشناس امور بازنشستگان، در این رابطه می‌گوید: تا زمانی که دستورالعمل و شیوه نامه همسان سازی اعلام نشود، نمی‌توان هیچ مبلغی را اعلام نمود.

در اردیبهشت ماه سال جاری حمیدرضا حاجی بابایی رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس اعلام کرد که همسان سازی حقوق بازنشستگان امسال حتما اجرایی می‌شود.

به گفته وی، بر این اساس وقتی برنامه هفتم توسعه تبدیل به قانون بشود، دولت مکلف است احکام جدید حقوق بازنشستگان را نیز صادر کند. هر زمانی که احکام جدید از سوی دولت صادر شد از اول فروردین متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان محاسبه شده و ما به التفاوت واریز خواهد شد.

بر اساس اظهارات رییس سازمان برنامه و بودجه و رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی اعداد و ارقامی متفاوتی درباره مبلغ نهایی حقوق بازنشستگان اعلام می‌شد که رییس سازمان تامین اجتماعی هفته گذشته اقدام به شفاف سازی موضوع کرد.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در خصوص کف و سقف حقوق بازنشستگان با افزایش‌های صورت گرفته توضیح داد: کف حقوق یک فرد دارای همسر و یک فرزند تحت پوشش، ۱۰ میلیون و ۹۰ هزار تومان است و سقف آن نیز ۷ برابر حداقل دستمزد است./اعتماد آنلاین

خبر جدید درباره متناسب سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی

میرهاشم موسوی اظهار کرد: دولت دغدغه معیشت بازنشستگان را داشت و با مصوبه مجلس و طبق قانون برنامه هفتم و احکام برنامه سالانه متناسب‌سازی را در دستور کار قرار داد تا حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران ارتقا یابد.

وی تصریح کرد: دولت در ماه‌های گذشته مصوب کرد تا سه میلیون تومان به ازای هر بازنشسته پرداخت شود تا از بابت هر ماه یک میلیون تومان علی‌الحساب هزینه کمک معیشتی و مستمری به بازنشستگان پرداخت شده تا آنها بتوانند از این مبلغ استفاده کنند.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی گفت: تأمین این رقم قابل توجه برای ما سخت بود اما سعی کردیم در مدت یک هفته این منابع را تأمین کرده و پرداخت سه میلیون تومان علی‌الحساب را به حساب بازنشستگان انجام دهیم.

موسوی افزود: تلاش می‌کنیم تا احکام جدید بازنشستگان بر اساس متناسب‌سازی صادر شود تا بر همین اساس پرداختی‌ها نیز انجام شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان طبق قانون انجام خواهد شد و ما به تمام تعهدات خود دقیق عمل خواهیم کرد.

موسوی اضافه کرد: ما هر زمان منابع مالی پیدا کردیم با اولویت پرداختی بازنشستگان و افزایش مستمری جامعه هدف را انجام دادیم تا متناسب با تورم، افزایش قدرت خرید را داشته باشند.

وی بیان کرد: به هیچ وجه این پرداختی‌ها خارج از ضوابط قانونی و تکلیف ارائه شده به سازمان نبوده و افرادی که از این پرداختی‌ها ناراحت هستند، بهتر است آب خنکی بنوشند تا آرامش پیدا کنند.

موسوی در ادامه یادآور شد: دولت به معنای واقعی خدمتگزار مردم بوده و این شعار نیست بلکه آن چیزی است که در عمل مردم شاهد آن هستند و به عینه می‌توان این شرایط حمایتی را از بازنشستگان و مستمری‌بگیران به اشکال مختلف انجام داد.

وی تصریح کرد: با کانون‌های عالی بازنشستگی نیز رایزنی‌ها را در حال انجام داریم تا نحوه اجرای قانونی متناسب‌‎سازی را با صدور احکام جدید انجام دهیم./دنیای اقتصاد

اندیشه معاصر

پایان/*

اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

 

مطالب مرتبط

برنجستان