06:22 - 1404/01/10

ورزشی

عصبانیت پرسپولیس | سردار آزمون از بازیکن سابق پرسپولیس دفاع کرد

عضو هیئت مدیره پرسپولیس به دو ستاره تیم ملی کنایه زد

نتیجه بازی پرسپولیس چادرملو

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، بیرانوند که بین بازیکنان تیم ملی محبوبیت خاصی دارد، با پست حمایتی سردار آزمون مواجه شد و ستاره تیم ملی ضمن حمایت تمام قد از بیرانوند، در دفاع از او دچار زیاده روی مزمن شد و او را بهترین گلر تاریخ فوتبال ایران دانست. اخبار پرسپولیس را ببینید.

سردار آزمون پرسپولیس را به شدت عصبانی کرد

مدت هاست شاهد دعوای بین پرسپولیسی‌ها و بیرانوند هستیم و این ماجرا حتی به بازی‌های تیم ملی هم کشید و توهین پرسپولیسی‌ها به گلر شماره یک تیم ملی باعث شد تا بیرانوند اشک بریزد.

عصبانیت پرسپولیس | سردار آزمون از بازیکن سابق پرسپولیس دفاع کرد

عصبانیت پرسپولیس | سردار آزمون از بازیکن سابق پرسپولیس دفاع کرد

بیرانوند که بین بازیکنان تیم ملی محبوبیت خاصی دارد، با پست حمایتی سردار آزمون مواجه شد و ستاره تیم ملی ضمن حمایت تمام قد از بیرانوند، در دفاع از او دچار زیاده روی مزمن شد و او را بهترین گلر تاریخ فوتبال ایران دانست.

ادعایی که حواشی زیادی را به وجود آورد و باعث شد پرسپولیسی‌ها به مهاجم تیم ملی هم حمله کنند. کاری به غلط بودن اظهارات سردار نداریم و او به هر دلیلی خواست از دوست و همبازی اش حمایت کند. در این بین، اما اتفاق عجیبی رخ داد که در نوع خودش جالب توجه بود. پیمان حدادی عضو هیات مدیره پرسپولیس، با گذاشتن یک استوری به بیرانوند و آزمون کنایه زد و وارد کری‌های بچه گانه هواداری شد.

حدادی با انتشار عکسی از علی دایی و عابدزاده نوشت: «که بهترین مهاجم و بهترین گلر تاریخ فوتبال ایران با اختلاف». مدیر پرسپولیسی در حالی به دو ستاره فعلی تیم ملی کنایه زد که تیمش کلی مشکل دارد و او در هیات مدیره پرسپولیس موظف است به مشکلات رسیدگی کند ولی در نهایت تعجب وارد بحث‌های هواداری شده و به جای تمرکز روی کارش به ستاره‌های تیم ملی حمله می‌کند. عضو هیات مدیره پرسپولیس وظایف مهمتری دارد و بهتر است به جای کنایه زدن به ستاره‌های تیم ملی به امور باشگاه بپردازد و برای حل مشکلات بی پایان این باشگاه تلاش کند.
البته در این که قطعا بیرانوند و سردار آزمون قابل قیاس با احمدرضا عابدزاده و علی دایی نیستند، هیچ شک و تردیدی وجود ندارد و از این حیث، حق تمام و کمال با حدادی است، اما حرف این است که عضو هیات مدیره پرسپولیس نباید وارد این کری خوانی شود. او کار‌های واجب تری هم در پرسپولیس دارد.

برنج صدری هاشمی شرق گیلان ۵ کیلویی

پایان/*

اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

 

منبع : رونویس

مطالب مرتبط

1 نظر برای این مطلب ثبت شده است:

سازمان اسلامی

10 فروردین 1404


اولا دوما سوما..سردار یه از دایی پیشی میگیره ک تا بازی مونده براش..عابد زاده هم خدا نباد بهتر از عابدزاده هم بود خوده مرحوم حجازی و غیره زیادن گلرهایی خوش آتیه و استوار..یادتون نره بیرانوند هم بهترین سیو ها رو توهربازی بنمایش گذاشته..درضمن این دوتا بازیکن های قدیمی دست نیافتنی نیستن خواهشا کم ک س ش ر بگین

نظرات بسته شده است

برنجستان