۱۹:۰۰ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۰

طرز تهیه آش جو سنتی ؛خوشمزه و اصیل

آش جو یکی از انواع غذاهای قدیمی و سنتی ایرانی است که با روش های بسیار متنوعی طبخ می شود. این غذای خوشمزه دستور پخت های بسیار متنوعی دارد که به دو دسته بدون گوشت و با گوشت تقسیم می شوند.

طرز تهیه آش جو سنتی ؛خوشمزه و اصیل

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،آش جو یکی از انواع غذاهای قدیمی و سنتی ایرانی است که با روش های بسیار متنوعی طبخ می شود. این غذای خوشمزه دستور پخت های بسیار متنوعی دارد که به دو دسته بدون گوشت و با گوشت تقسیم می شوند. در برخی دستورهای آش جو مانند آش شله قلمکار یا از گوشت ریش ریش شده استفاده می شود، یا اینکه مانند آش ترخینه دوغ از سیراب و شیردان استفاده می شود. در این دستور ما آموزش آش جو را به صورت کاملا ساده و بدون گوشت برای شما عزیزان آماده کرده ایم که با تمام ذائقه ها سازگار باشد، البته در صورت تمایل نسبت به ذائقه خود می توانید به این دستور گوشت یا سیرابی اضافه کنید، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با ما همراه باشید.

مطالب مرتبط