14:04 - 1405/05/27

شوک به استقلال؛ حریف آبی ها در روز مسابقه بازیکن جدید جذب کرد / اتفاق عجیب برای حریف استقلال؛ خرید جدید درست همزمان با روز بازی انجام شد

معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به استفاده از ظرفیت مرزهای زمینی برای تامین کالا در شرایط محاصره دریایی گفت: نیاز کشور از مرزهای شرقی، غربی و شمالی در حال تامین است و در کنار توسعه این ظرفیت‌ها، دولت نیز مسیر تسویه مطالبا...

شوک به استقلال؛ حریف آبی ها در روز مسابقه بازیکن جدید جذب کرد / اتفاق عجیب برای حریف استقلال؛ خرید جدید درست همزمان با روز بازی انجام شد

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر؛محمدرضا طلایی، معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصاد معاصر با اشاره به استفاده از ظرفیت مرزهای زمینی کشور در شرایط محاصره دریایی اظهار کرد: مرزهایی که از طریق آنها می‌توانیم کالا را به ‌صورت زمینی وارد کنیم، مانند ریمدان پاکستان و مرزهای مشترک با افغانستان در این شرایط مورد استفاده قرار گرفته‌اند و توسعه آنها نیز در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: با وجود محاصره و محدودیت‌ها و تنگناهایی که وجود داشته، اگر امروز به ‌راحتی گفته می‌شود که در تامین کالا مشکل خاصی وجود ندارد و کالا موجود است، به این دلیل است که از همین ظرفیت مرزها استفاده شده؛ هرچند اعتقاد داریم ظرفیت این مرزها بسیار بالاتر از میزان فعلی است اما استفاده کامل از این ظرفیت نیازمند ایجاد زیرساخت‌ها و طی شدن یک فرآیند است.

معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: به نظر من دولت بسیاری از مشکلات را حل کرده و بخش زیادی از مسائل نیز در حال انجام است. همین الان نیز نیاز کشور از مرزهایی که در شرق، غرب و شمال داریم، تامین می‌شود و واقعا از این ظرفیت‌ها استفاده می‌کنیم.

برای تسویه مطالبات واردکنندگان در تلاش هستیم

طلایی در ادامه درباره مطالبات واردکنندگان گفت: این میزان مطالبات حدود یک‌سوم حجمی است که ما وارد کشور می‌کنیم و در حال حاضر نیز تمام تلاش وزارتخانه بر این است که این مطالبات پرداخت شود.

وی با اشاره به حضور رئیس‌جمهور در جلسه با واردکنندگان اظهار کرد: حضور رئیس جمهور در جلسه‌ای که ما با واردکنندگان داشتیم و دستوراتی که ایشان صادر کرد، همچنین همکاری وزرا و معاونان رئیس‌جمهور، مجموعه سازمان برنامه و بودجه، بانک مرکزی، به ‌خصوص وزیر اقتصاد و دارایی و کمیسیون اقتصادی دولت، در این زمینه موثر بوده است.

معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی افزود: فکر می‌کنیم تصمیماتی که در این هفته گرفته شد و بیشتر نیز بر اساس دستورات و تاکیدات رئیس‌جمهور بود، مسیر پرداخت مطالبات را کوتاه‌تر کرده است. همچنین ابلاغی که معاون اول رئیس جمهور اخیرا کرد مبنی بر اینکه مصوبات کمیسیون اقتصادی مستقیما به مراجع اجرایی ابلاغ شود، باعث شده مسیر برای پرداخت این مطالبات کوتاه‌تر شود.

طلایی همچنین بیان کرد: بالاخره این میزان ارز، رقم بالایی است و دولت باید منابع آن را تامین کند. مطمئنا این مبلغ یک‌دفعه قابل پرداخت نیست اما در تلاش هستیم تا به ‌صورت مرحله‌ای پرداخت شود.

برنج صدری هاشمی شرق گیلان ۵ کیلویی

مطالب مرتبط

برنجستان