۲۳:۴۰ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۱

سوپ خامه‌ای سیب‌زمینی ، غدایی جدید

برای آموزش طرز تهیه سوپ خامه‌ای سیب‌زمینی با ما همراه باشید

سوپ خامه‌ای سیب‌زمینی ، غدایی جدید

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،•

یک قاشق غذاخوری کره
• یک عدد پیاز درشت رنده شده
• یک عدد هویج درشت رنده شده
• یک ساقه کرفس پوره شده
• سه حبه سیر رنده شده
• یک ساقه رزماری تازه خرد شده
• یک قاشق چایخوری نمک
• ۶ عدد سیب‌زمینی نگینی خرد شده
• ۷ پیمانه آب مرغ یا آب معمولی
• یک پیمانه خامه کم‌چرب
• نمک و فلفل سیاه

مواد لازم برای سس

• ۴ ورقه ژامبون
• ۳ عدد پیازچه خرد شده
• سه قاشق غذاخوری سرکه سفید
• دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
• کمی نمک

طرز تهیه

۱. کره را داخل تابه بزرگ بریزید و روی حرارت ملایم آب کنید.

۲. هویج، پیاز، کرفس، سیر، رزماری و نمک را اضافه کنید. آن‌ها را حدود ۱۰ دقیقه تفت دهید تا پیاز‌ها سبک شوند.

۳. آب مرغ و سیب‌زمینی‌ها را اضافه کنید و حدود ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید بمانند تا سیب‌زمینی‌ها نرم شوند.

۴. شعله را خاموش کنید. خامه و مخلوط را داخل غذاساز بریزید و آن‌ها را پوره کنید.

۵. برای تهیه سس، ژامبون‌ها را روی حرارت زیاد تفت دهید تا کاملا برشته شوند. چربی آن‌ها را بگیرید و به تکه‌های کوچک تقسیم کنید.

۶. در کاسه‌ای کوچک، پیاز، ژامبون، سرکه و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. روغن را اضافه کنید.

۷. هنگام سرو سوپ، یک قاشق غذاخوری از این سس را روی هر کاسه بریزید.

 

انتهای پیام/*

مطالب مرتبط