ستاره جدید استقلال شنبه به تهران میآید/ قرارداد این بازیکن ۱۰ روز قبل بسته شده بود!
یکی از گزینه های مدنظر استقلال برای تقویت خط میانی دیدیه اندونگ هافبک ۳۰ ساله فصل قبل الریاض عربستان است.
یکی از گزینه های مدنظر استقلال برای تقویت خط میانی دیدیه اندونگ هافبک ۳۰ ساله فصل قبل الریاض عربستان است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، یکی از گزینه های مدنظر استقلال برای تقویت خط میانی دیدیه اندونگ هافبک ۳۰ ساله فصل قبل الریاض عربستان است.
اندونگ که سابقه بازی در لیگ فرانسه و انگلیس را در کارنامه دارد، حدود ۱۰ روز قبل قراردادش را با استقلال امضا کرده و طی روزهای اخیر منتظر صدور ویزا برای حضور در تهران بود ولی این موضوع کمی زمان بر شد و این بازیکن نتوانست خودش را به اردوی استقلال برساند.
طبق پیگیری های ما، این بازیکن روز شنبه به تهران خواهد آمد و تا زمان بازگشت کاروان استقلال در ترکیه به صورت اختصاصی تمریناتش را انجام خواهد داد.
پایان/*
اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.