۱۱:۱۲ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۴

روش تهیه پیراشکی گوشت خوشمزه در فر

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،در دستور پخت این قسمت طرز تهیه پیراشکی گوشت در فر را آموزش می دهیم. یک پیراشکی خوشمزه با خمیر پیتزا، گوشت چرخ کرده، قارچ، فلفل دلمه ای، ذرت و پنیر چدار که انگشت هایتان را هم با آن خواهید خورد! پیرا...

روش تهیه پیراشکی گوشت خوشمزه در فر

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،در دستور پخت این قسمت طرز تهیه پیراشکی گوشت در فر را آموزش می دهیم. یک پیراشکی خوشمزه با خمیر پیتزا، گوشت چرخ کرده، قارچ، فلفل دلمه ای، ذرت و پنیر چدار که انگشت هایتان را هم با آن خواهید خورد!

پیراشکی گوشت یک غذای خوشمزه ی روسی است که از سال ها پیش وارد فرهنگ غذایی ما ایرانی ها شده و طرفداران زیادی پیدا کرده است. در زمان های قدیم در روسیه این لقمه های خوشمزه را با سبزیجات، میوه و گوشت اردک و غاز پر می کردند و مانند نان در اجاق می پختند. انواع دیگری از پیراشکی مانند پیراشکی کرم دار هم وجود دارد که با کرم یا شکلات پر می شوند و در واقع نوعی شیرینی هستند. پیراشکی گوشت در میان پیراشکی های غذایی مثل پیراشکی سبزیجات و پیراشکی مرغ، یکی از پرطرفدارترین ها محسوب می شود. پیراشکی را بسته به نوع خمیر آن هم می توان در فر پخت و هم در روغن سرخ کرد. ما در دستور پخت پیراشکی گوشت از خمیر پیتزا استفاده کرده ایم که باید در فر پخته شود.

روش تهیه پیراشکی گوشت خوشمزه در فر 

پیراشکی گوشت خوشمزه در فر

مواد لازم برای تهیه خمیر پیراشکی گوشت

  • تخم مرغ : یک عدد
  • ماست : ۱/۲ پیمانه
  • کره: ۱/۲ پیمانه
  • آرد : به مقدار لازم ( به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد)
  • جوش شیرین و یا بیکینگ پودر : یک قاشق چایخوری
  • نمک : یک قاشق مربا خوری

مواد لازم برای تهیه مواد میانی پیراشکی گوشت

  • گوشت چرخ کرده : ۲۵۰ گرم
  • پیاز : ۱ عدد
  • سیر : ۱ حبه
  • رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری
  • ادویه : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم
  • جعفری خرد شده : ۳ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ آبپز : یک عدد
  • قارچ : سه عدد

طرز تهیه خمیر پیراشکی گوشت

ابتدا فر را به روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا به خوبی داغ شود سپس ماست را درون ظرف بریزید و به خوبی هم بزنید. تخم مرغ زده شده را به همراه جوش شیرین به ماست اضافه کنید و هم بزنید. در مرحله بعدی طرز تهیه پیراشکی گوشت کره را به مخلوط ماست بیفزایید سپس آرد الک شده را به صورت آرام آرام به مخلوط ماست اضافه کنید و هم بزنید توجه داشته باشید آرد را باید به اندازه ای به ماست اضافه کنید که خمیر پیراشکی بدست آمده به دست های شما نچسبد سپس خمیر پیراشکی را ورز دهید و روی آن را بپوشانید و به مدت یک ساعت خمیر را در مکانی مناسب قرار دهید.

طرز تهیه پیراشکی گوشت در فر

برای تهیه مواد میانی پیراشکی گوشت پیاز را خرد کنید سپس پیاز را درون تابه ای مناسب بریزید و تفت دهید سیر رنده شده را به پیاز اضافه کنید و سیر را هم تفت دهید.گوشت چرخ کرده را به مخلوط سیر و پیاز اضافه کنید.بعد از اینکه گوشت تفت خورد ادویه و نمک را به مخلوط گوشتی اضافه کنید.

در مرحله بعد قارچ خرد شده را به مخلوط گوشتی پیراشکی اضافه کنید و تفت دهید سپس رب را به مواد میانی پیراشکی بیفزایید و هم بزنید و مقداری آب به مواد اضافه کنید تا مواد میانی پیراشکی به خوبی پخته شوند.در ا ادامه تخم مرغ آبپز را به صورت درشت رنده کنید و بعد از اینکه آب مواد میانی کشیده شد زیر حرارت گاز را خاموش کنید و جعفری خرد شده و تخم مرغ رنده شده را به مخلوط مواد میانی اضافه کنید.در مرحله آخر طرز تهیه پیراشکی گوشت در فر خمیر را با کمک وردنه روی سطحی صاف باز کنید و با کمک یک کاسه دایره هایی را از خمیر در آورید.دایره ها را با کمک مواد میانی پر کنید و خمیر پیراشکی را ببندید.

با کمک چنگال روی لبه خمیر پیراشکی بزنید.در مرحله آخر ساخت پیراشکی ته سینی فر را کاغذ روغنی پهن کنید سپس پیراشکی ها را درون سینی فر بچینید و سینی فر را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا به خوبی پخته شوند و روی آن ها طلایی رنگ شود.در صورت تمایل می توانید بعد از پختن پیراشکی ها آن ها را درون ظرف مناسبی برای سرو قرار دهید و با کمک روش های تزیین پیراشکی این غذای خوشمزه را به زیبایی تزیین کنید.

چند نکته:

  • در مراحل تهیه این خمیر از هم زن برقی استفاده نکنید، زیرا باعث می شود که پف خمیرمایه از بین برود.
  • باتوجه به متفاون بودن جذب آردها، ممکن است به مقدار بیشتر یا کمتری از آرد سفید نیاز داشته باشید، از اینرو باید آرد را به تدریج استفاده کنید.

انتهای پیام/*

مطالب مرتبط