۰۴:۳۰ - ۱۴۰۲/۰۳/۰۵

روش تهیه شیرینی رینگ آجیلی لذیذ

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر و به نقل از ساعد نیوز ،رینگ آجیلی از شیرینی های بسیار خوشمزه ای هست و می توانید براحتی برای عید نوروز درست کنید و از مهمانانتان پذیرایی کنید.امروز به آموزش این شیرینی می پردازیم .با ما همراه باشید....

روش تهیه شیرینی رینگ آجیلی لذیذ

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر و به نقل از ساعد نیوز ،رینگ آجیلی از شیرینی های بسیار خوشمزه ای هست و می توانید براحتی برای عید نوروز درست کنید و از مهمانانتان پذیرایی کنید.امروز به آموزش این شیرینی می پردازیم .با ما همراه باشید.

روش تهیه شیرینی رینگ آجیلی لذیذ

شیرینی رینگ آجیلی لذیذ

مواد لازم برای تهیه شیرینی رینگ آجیلی

  • کره یا روغن صاف قنادی ۷۵ گرم
  • ۱۲۵ گرم آرد
  • یک عدد زرده تخم مرغ
  • ۴۵ گرم پودر شکر
  • شیر خشک ۵ گرم
  • مقدار کمی وانیل

مواد لازم برای تهیه رویه شیرینی رینگ آجیلی

  • شیر عسل ۸۰ گرم
  • ۱۵ گرم کره
  • یک قاشق غذاخوری شکر
  • چیپس شکلات نسوز به مقدار لازم
  • مغز گردو، بادام و پسته از هر کدام ۱/۴ پیمانه

طرز تهیه شیرینی رینگ آجیلی

برای تهیه شیرینی رینگ آجیلی به حدود ۳۰ دقیقه زمان نیاز دارید، زمان پخت حدود ۱۵ دقیقه بوده و آماده سازی مواد نیز حدود ۱۵ دقیقه به طول می انجامد. برای تهیه رینگ آجیلی بعد از آماده سازی مواد اولیه مراحل زیر را به ترتیب و با دقت انجام دهید:

  • اگر از کره استفاده می کنید آن را در دمای محیط قرار دهید تا کاملا نرم شود، یا اینکه کره یا روغن را چند دقیقه روی بخار آب قرار دهید تا نرم شوند.
  • آرد و شیر خشک را با هم مخلوط کرده و الک نمایید، سپس آن را با کره یا روغن نرم شده مخلوط کرده و ورز دهید تا کاملا نرم شود.
  • در ادامه زده تخم مرغ، پودر شکر و وانیل را یه مخلوط آرد اضافه نموده و با نوک انگشتان خود کمی آن را ورز داده تا یک خمیر یکدست و لطیف حاصل شود.
  • در مرحله قبل اگر علاقه دارید خمیرتان کاکائویی شود، یک قاشق آرد را برداشته و در عوض آن پودر کاکائو به مواد بزنید.
  • در ادامه خمیر آماده شده را بین دو نایلون یا کاغذ روغنی باز نمایید و با یک کارتر بزرگ و یک کارتر کوچک برای وسط، آن را قالب بزنید. کارتر بزرگ برای کل کار و کارتر کوچک برای وسط کار، مانند دونات.
  • شیرینی های قالب زده شده را در فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید، زمان گفته شده تا حدی به دمای فر وابسته است و ممکن است بیشتر یا کمتر شود.
  • در ادامه برای تهیه مواد رویه کره را روی حرارت باز نمایید و شیر عسلی را به آن اضافه نمایید و بعد از روی حرارت برداشته و سپس مغز گردو و پسته و بادام را به آن اضافه نموده و خوب مخلوط نموده و اجازه دهید تا کمی خنک شود.
  • در ادامه با یک قاشق کوچک بر روی شیرینی هایی که از فر بیرون آمده اند مواد رویه را بریزید و بر روی آن به دلخواه شکلات چیپسی بریزید.
  • سپس به مدت ۵ دقیقه مجددا شیرینی ها را داخل فر گذاشته و بعد خارج نمایید و اجازه دهید تا خنک شود. (دمای فر نباید خیلی زیاد باشد)

مواد لازم برای شیرینی رینگ روش دوم

  • کره همدمای محیط یا مارگارین ۱۰۰ گرم
  • پودر قند یا (پودر شکر الک شده) ۴۰ گرم (من ۵۰ گرم استفاده کردم)
  • وانیل ۱/۴ ق چ
  • زرده تخم مرغ ۱ عدد
  • آرد سفید ۱۸۰ گرم (شکلات سفید ۱۰۰ گرم)
  • خلال پسته خرد شده و گل رز خشک به میزان لازم

طرز تهیه شیرینی رینگ روش دوم

کره نرم و پودر قند را با همزن برقی (با دور متوسط) به مدت ۳ دقیقه هم بزنید. زرده و وانیل را افزوده ۱ دقیقه دیگر هم بزنید سپس همزن را کنار گذاشته آرد را اضافه کنید و سعی کنید با لیسک خمیر را جمع کنید. به هیچ عنوان خمیر را ورز ندهید (چون ممکن است روغن پس دهد و سفت شود) خمیر را در کیسه فریزر قرار داده با وردنه به قطر ۴ الی ۵ میلیمتر باز کرده و به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید.پس از آن خمیر را کاتر گرد ۵ سانتی میزنیم و با فاصله در سینی روی کاغذ قرار میدهیم. وسط خمیر را با ماسوره کوچک یا کاتر گرد کوچک درآورده و سینی را در فر گرم ۱۸۰ درجه به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه (بسته به ضخامت خمیر) میپزیم.

برای من شیرینی با فر برقی دمای ۱۵۰ درجه به مدت ۱۴ دقیقه آماده شد؛ و این دما معمولا برای فرهای مختلف متغییر است. بعد از خنک شدن شیرینی با شکلات سفید بنماری شده (روی حرارت غیر مستقیم شکلات رو ذوب کنید) و خلال پسته خرد شده و گل رز خشک تزیین کنید.

پایان*/

اندیشه معاصر را در روبیکا دنبال کنید.

برای عضویت در کانال بله اندیشه معاصر کلیک کنید.

برای عضویت در کانال تلگرامی اندیشه معاصر کلیک کنید.

مطالب مرتبط