۰۶:۰۰ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۶

روش تهیه ذرت سوخاری لذیذ

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،ذرت خواص زیادی دارد و ماده غذایی مفیدی است. ذرت سوخاری یک پیش غذای مدرن است که ظاهر خوبی دارد و آن را می توانید به عنوان یک فینگر فود خوشمزه در مهمانی ها سرو کنید. مواد لازم برای ذرت سوخاری ذرت شیر...

روش تهیه ذرت سوخاری لذیذ

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،ذرت خواص زیادی دارد و ماده غذایی مفیدی است. ذرت سوخاری یک پیش غذای مدرن است که ظاهر خوبی دارد و آن را می توانید به عنوان یک فینگر فود خوشمزه در مهمانی ها سرو کنید.

مواد لازم برای ذرت سوخاری

  • ذرت شیرین ۱ و ۱/۲ پیمانه
  • پیاز کوچک ۱ عدد
  • سیر ۱ حبه
  • فلفل سبز ۱ عدد
  • آرد ذرت یا برنج ۲ قاشق غذاخوری
  • آرد گندم یا پودر سوخاری ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر چیلی ۱/۲ قاشق چایخوری
  • زنجبیل ۱/۲ قاشق چایخوری
  • زیره ساییده شده ۱/۴ قاشق چایخوری
  • دارچین ۱/۴ قاشق چایخوری
  • پودر چیلی قرمز ۱/۲ قاشق چایخوری
  • گرام ماسالا ۱/۲ قاشق چایخوری
  • زردچوبه، فلفل، نمک به مقدار لازم

طرز تهیه ذرت سوخاری

  1. ذرت را در میکسر بریزید و کمی آن را میکس کنید به طوری که دانه های آن به طور کامل میکس نشود
  2. ذرت را در ظرفی گود بریزید و پیاز را به صورت خلالی و نازک در همان ظرف خرد کنید.
  3. فلفل سبز و سیر له شده را هم به ترکیب قبل بیافزایید.
  4. در این مرحله آرد گندم(پودر سوخاری) را همراه ادویه ها به مواد ذرت سوخاری اضافه کنید و کمی مواد را مخلوط کنید.
  5. در این مرحله از تهیه ذرت سوخاری، آرد ذرت یا برنج را همراه پودر چیلی اضافه و مخلوط کنید.
  6. روغن را در ظرفی گود بریزید تا داغ شود. از مواد ذرت سوخاری مقداری بردارید و در روغن داغ بریزید تا کاملا سرخ و برشته شود. هر زمان احساس کردید روغن دارد می سوزد مقداری روغن تازه اضافه کنید تا دمای آن متعادل شود و دوباره به سرخ کردن ادامه دهید.

مواد لازم برای تهیه ذرت سوخاری روش دوم

  • ذرت ۱.۵ پیمانه
  • فلفل سبز ۱ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • سیر ۱ عدد
  • آرد برنج ۲ قاشق غذا خوری
  • پودر سوخاری ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر چیل ۱/۲ قاشق چایخوری
  • پودر زنجبیل ۱/۲ قاشق چایخوری
  • پودر زیره ۱/۴ قاشق چایخوری
  • پودر دارچین ۱/۴ قاشق چایخوری
  • پودر چیلی قرمز ۱/۲ قاشق چایخوری
  • گرام ماسالا ۱/۲ قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • زردچوبه به مقدار لازم
  • سس مایونز ۱/۲ پیمانه
  • ماست خامه ای ۵۰ گرم
  • خیارشور ۲ عدد
  • سس کچاپ ۱ قاشق چایخوری
  • پوست پرتقال نصف یک پرتقال
  • پودر سیر ۱/۲ قاشق چایخوری

دستور پخت تهیه ذرت سوخاری روش دوم

  1. دانه های ذرت را در داخل میکسر بریزید و آن ها خرد کنید نباید دانه های ذرت به طور کامل پوره شوند.
  2. بعد از این که ذرت را نیمه پوره کرده آن را آماده کنار می گذاریم.
  3. پیاز را پوست گرفته و بعد آن را تمیز شسته و به صورت خلالی خرد کرده و در داخل ظرف مناسبی ریخته و آماده کنار می گذاریم.
  4. سیر را پوست گرفته و آن را در داخل ظرف مناسبی با گوشت کوب خوب له و پوره می کنیم و آماده کنار می گذاریم.
  5. فلفل سبز را خیلی ریز خرد کرده و در داخل ظرف مناسبی ریخته آماده کنار می گذاریم.
  6. ذرت نیمه پوره را در داخل ظرف گود و مناسبی می ریزیم سپس پیاز خلالی خرد شده را اضافه کرده و هم چنین فلفل سبز خرد شده و سیر له شده را می ریزیم.
  7. در ادامه پودر سو خاری و مقداری نمک و فلفل پاشیده و هم چنین پودر زنجبیل و پودر دار چین و پودر چیلی را اضافه کرده و مواد را با قاشق غذا خوری زیر و رو کرده تا مخلوط شوند.حال در ادامه آرد برنج و پودر چیلی قرمز را اضافه نموده و مجددا با قاشق غذا خوری مواد را زیر و رو کرده تا با هم مخلوط شوند.
  8. گرام ماسالا و پودر زیره و هم چنین مقداری زرد چوبه را اضافه می کنیم و مجددا با قاشق غذا خوری مواد را زیر و رو کرده تا ادویه ها کاملا با مواد مخلوطی ترکیب شوند.روغن مخصوص سرخ کردنی را در تابه نچسب و گودی ریخته و روی حرارت با شعله متوسط می گذاریم تا خوب داغ شود سپس با قاشق غذا خوری مقداری از مواد مخلوطی آماده شده را در روغن داغ می ریزیم و سرخ و برشته می کنیم.
  9. همه مواد را تا آخر در روغن داغ سرخ کرده تا مواد تمام شود.بعد در ظرف سرو گذاشته و همراه سس مخصوص ذرت سو خاری میل کنید.

اندیشه معاصر را در اینستاگرام دنبال کنید.

برای عضویت در کانال اندیشه معاصر کلیک کنید.

انتهای پیام/*

مطالب مرتبط

آخرین اخبار