به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،ذرت خواص زیادی دارد و ماده غذایی مفیدی است. ذرت سوخاری یک پیش غذای مدرن است که ظاهر خوبی دارد و آن را می توانید به عنوان یک فینگر فود خوشمزه در مهمانی ها سرو کنید.
مواد لازم برای ذرت سوخاری
- ذرت شیرین ۱ و ۱/۲ پیمانه
- پیاز کوچک ۱ عدد
- سیر ۱ حبه
- فلفل سبز ۱ عدد
- آرد ذرت یا برنج ۲ قاشق غذاخوری
- آرد گندم یا پودر سوخاری ۲ قاشق غذاخوری
- پودر چیلی ۱/۲ قاشق چایخوری
- زنجبیل ۱/۲ قاشق چایخوری
- زیره ساییده شده ۱/۴ قاشق چایخوری
- دارچین ۱/۴ قاشق چایخوری
- پودر چیلی قرمز ۱/۲ قاشق چایخوری
- گرام ماسالا ۱/۲ قاشق چایخوری
- زردچوبه، فلفل، نمک به مقدار لازم
طرز تهیه ذرت سوخاری
- ذرت را در میکسر بریزید و کمی آن را میکس کنید به طوری که دانه های آن به طور کامل میکس نشود
- ذرت را در ظرفی گود بریزید و پیاز را به صورت خلالی و نازک در همان ظرف خرد کنید.
- فلفل سبز و سیر له شده را هم به ترکیب قبل بیافزایید.
- در این مرحله آرد گندم(پودر سوخاری) را همراه ادویه ها به مواد ذرت سوخاری اضافه کنید و کمی مواد را مخلوط کنید.
- در این مرحله از تهیه ذرت سوخاری، آرد ذرت یا برنج را همراه پودر چیلی اضافه و مخلوط کنید.
- روغن را در ظرفی گود بریزید تا داغ شود. از مواد ذرت سوخاری مقداری بردارید و در روغن داغ بریزید تا کاملا سرخ و برشته شود. هر زمان احساس کردید روغن دارد می سوزد مقداری روغن تازه اضافه کنید تا دمای آن متعادل شود و دوباره به سرخ کردن ادامه دهید.
مواد لازم برای تهیه ذرت سوخاری روش دوم
- ذرت ۱.۵ پیمانه
- فلفل سبز ۱ عدد
- پیاز ۱ عدد
- سیر ۱ عدد
- آرد برنج ۲ قاشق غذا خوری
- پودر سوخاری ۲ قاشق غذاخوری
- پودر چیل ۱/۲ قاشق چایخوری
- پودر زنجبیل ۱/۲ قاشق چایخوری
- پودر زیره ۱/۴ قاشق چایخوری
- پودر دارچین ۱/۴ قاشق چایخوری
- پودر چیلی قرمز ۱/۲ قاشق چایخوری
- گرام ماسالا ۱/۲ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- زردچوبه به مقدار لازم
- سس مایونز ۱/۲ پیمانه
- ماست خامه ای ۵۰ گرم
- خیارشور ۲ عدد
- سس کچاپ ۱ قاشق چایخوری
- پوست پرتقال نصف یک پرتقال
- پودر سیر ۱/۲ قاشق چایخوری
دستور پخت تهیه ذرت سوخاری روش دوم
- دانه های ذرت را در داخل میکسر بریزید و آن ها خرد کنید نباید دانه های ذرت به طور کامل پوره شوند.
- بعد از این که ذرت را نیمه پوره کرده آن را آماده کنار می گذاریم.
- پیاز را پوست گرفته و بعد آن را تمیز شسته و به صورت خلالی خرد کرده و در داخل ظرف مناسبی ریخته و آماده کنار می گذاریم.
- سیر را پوست گرفته و آن را در داخل ظرف مناسبی با گوشت کوب خوب له و پوره می کنیم و آماده کنار می گذاریم.
- فلفل سبز را خیلی ریز خرد کرده و در داخل ظرف مناسبی ریخته آماده کنار می گذاریم.
- ذرت نیمه پوره را در داخل ظرف گود و مناسبی می ریزیم سپس پیاز خلالی خرد شده را اضافه کرده و هم چنین فلفل سبز خرد شده و سیر له شده را می ریزیم.
- در ادامه پودر سو خاری و مقداری نمک و فلفل پاشیده و هم چنین پودر زنجبیل و پودر دار چین و پودر چیلی را اضافه کرده و مواد را با قاشق غذا خوری زیر و رو کرده تا مخلوط شوند.حال در ادامه آرد برنج و پودر چیلی قرمز را اضافه نموده و مجددا با قاشق غذا خوری مواد را زیر و رو کرده تا با هم مخلوط شوند.
- گرام ماسالا و پودر زیره و هم چنین مقداری زرد چوبه را اضافه می کنیم و مجددا با قاشق غذا خوری مواد را زیر و رو کرده تا ادویه ها کاملا با مواد مخلوطی ترکیب شوند.روغن مخصوص سرخ کردنی را در تابه نچسب و گودی ریخته و روی حرارت با شعله متوسط می گذاریم تا خوب داغ شود سپس با قاشق غذا خوری مقداری از مواد مخلوطی آماده شده را در روغن داغ می ریزیم و سرخ و برشته می کنیم.
- همه مواد را تا آخر در روغن داغ سرخ کرده تا مواد تمام شود.بعد در ظرف سرو گذاشته و همراه سس مخصوص ذرت سو خاری میل کنید.
اندیشه معاصر را در اینستاگرام دنبال کنید.
برای عضویت در کانال اندیشه معاصر کلیک کنید.
انتهای پیام/*