۱۲:۳۸ - ۱۴۰۱/۱۱/۳۰

روز اخر ماه رجب چند شنبه است ؟ / تاریخ دقیق آخر ماه رجب در تقویم سال ۱۴۰۱ چه روزی است؟ + اعمال روز آخر

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، روز اخر ماه رجب چند شنبه است؟  روز آخر ماه رجب سال ۱۴۰۱ روز سه شنبه ۲ اسفند ۱۴۰۱ مطابق با ۲۱ فوریه ۲۰۲۳ میلادی است. ماه رجب امسال ۱۴۰۱ سی ۳۰ روزه است. تاریخ دقیق آخر ماه رجب در تقویم سال ۱۴۰۱ / رو...

فضائل ماه رجب اعمال ماه رجب

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، روز اخر ماه رجب چند شنبه است؟  روز آخر ماه رجب سال ۱۴۰۱ روز سه شنبه ۲ اسفند ۱۴۰۱ مطابق با ۲۱ فوریه ۲۰۲۳ میلادی است. ماه رجب امسال ۱۴۰۱ سی ۳۰ روزه است.

تاریخ دقیق آخر ماه رجب در تقویم سال ۱۴۰۱ / روز اخر ماه رجب چند شنبه است ؟

روز سه شنبه ۲ ماه اسفند سال ۱۴۰۱

روز آخر ماه رجب سال ۱۴۰۱ روز سه شنبه ۲ اسفند ۱۴۰۱ مطابق با ۲۱ فوریه ۲۰۲۳ میلادی است. ماه رجب امسال ۱۴۰۱ سی ۳۰ روزه است.

از مهمترین اعمال روز آخر رجب خواندن قسمت سوم نماز حضرت سلمان می‌باشد.

تاریخ دقیق آخر ماه رجب در تقویم سال ۱۴۰۱ چه روزی است؟

تاریخ دقیق آخر ماه رجب در تقویم شمسی:

تاریخ دقیق آخر ماه رجب در تقویم شمسی ۱۴۰۱ مصادف است با:

سه شنبه، ۲ اسفند ۱۴۰۱

۱۴۰۱/۱۲/۰۲

تاریخ دقیق آخر ماه رجب در تقویم میلادی:

تاریخ دقیق آخر ماه رجب در تقویم میلادی ۲۰۲۳ مصادف است با:

Monday, february 21, 2023

۲۰۲۳-۰۲-۲۱

روز دقیق اخر ماه رجب در تقویم قمری:

روز دقیق اخر ماه رجب در تقویم قمری ۱۴۴۴ مصادف است با:

الثلاثاء، ۳۰ رجب ١۴۴۴

۱۴۴۴/۰۷/۳۰

در اهمیت روز آخر ماه رجب

مرحله مهم دیگری که در این ماه برای سالک وجود دارد روز آخر این ماه است.

از مهمترین اعمال این روز خواندن قسمت سوم نماز سلمان رحمه اللّه – که در مطالب روز اول شرح آن گذشت – می‌باشد.

قسمت سوم آن نیز مانند دو قسمت پیشین ده رکعت است جز این که بجای دعاهای قبل بین هر دو رکعتی این دعا را می‌خواند:«لا إله إلا اللّه وحده لا شریک له له الملک و له الحمد یحیی و یمیت و هو حیّ لا یموت بیده الخیر و هو علی کلّ شی‌ء قدیر و صلّی اللّه علی سیّدنا محمّد و آله الطّاهرین و لا حول و لاقوّه الا باللّه العلیّ العظیم.»

در این روز باید در عرضه اعمال و عرض ناتوانی و کوتاهی خود تلاش نموده و همراه با اعتراف صادقانه و حیایی خالص و با وارد شدن از در فضل بزرگ او برای تمام حالات و اعمال خود چاره‌جویی نموده و آنان را اصلاح نماید. و با دوستان روسفید خداوند به او متوسل شود.

که او کریم بوده و کرامت را برای اولیا و بندگانی که بدنبال وسیله‌ای به در او آمده و محتاج به رحمت او هستند، دوست دارد.

در کتاب خود آورده است: أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَکْشِفُ السُّوءَ وَ یَجْعَلُکُمْ خُلَفاءَ الْأَرْضِ أَ إِلهٌ مَعَ اللَّهِ قَلیلاً ما تَذَکَّرُون (النمل: ۶۲)،ای کسی که وقتی او را بخوانند بیچارگان را اجابت نموده و گرفتاریشان را برطرف می‌نماید. و باین جهت که او «کریم العفو» می‌باشد. و «کریم العفو» را به کسی که گناهان را بخشیده و آنها را تبدیل به چند برابر نیکی می‌کند تفسیر کرده‌اند.

و باید در توسل و عرضه اعمال و عرض ناتوانی و کوتاهیها لطافت بخرج داده و مراقب باشد که مبادا با پایان ماه از حمایت مولای خود خارج شود. و به درگاه خدای متعال تضرع نماید که او را برای همیشه در حمایت خود قرار دهد و حمایت او در ماه یا حالت یا مکان خاصی نباشد. و باید در این جهت اهتمام داشته و از اهل غفلت نباشد.

فضیلت ماه رجب در روایات

همانطور که گفته شد ماه رجب، ماه خدا نام دارد. از پیامبر گرامی نقل شده است که خداوند در آسمان هفتم فرشته‌ای به نام داعی دارد. زمانیکه ماه رجب می‌رسد آن فرشته گوید خوشا به حال کسانی به ذکر پروردگار مشغولند؛ خوشا به حال آنانی که از اعماق وجود رو به سوی درگاه خداوند بیاورند. و خداوند می‌فرمایند این ماه ماه من است، بنده هم بنده من است و رحمت هم از سوی من است؛ اگر کسی مرا در این ماه بخواند اجابت می‌کنم و اگر کسی چیزی بخواهد به او می‌بخشم و اگر هدایت جوید راهنمایی اش می‌کنم.

اولین شب جمعه ماه رجب به لیله الرغائب معروف است و برای آن اعمال به خصوصی در کتب دینی و روایات آمده است. نقل بر این است که در این شب آرزوها و حاجات به خواست و صلاح پروردگار برآورده می‌شود.

انسان‌های آگاه از این ماه برای به عنوان مقدمه ای برای ورود شایسته به ماه رمضان استفاده کنند. همانطور که گفتیم یکی از راه های آن اعتکاف و مطالعه ادعیه مانند “مفاتیح الاجنان” و “اقبال الاعمال” است.

اندیشه معاصر را در روبیکا دنبال کنید.

برای عضویت در کانال بله اندیشه معاصر کلیک کنید.

برای عضویت در کانال تلگرامی اندیشه معاصر کلیک کنید.

انتهای پیام/*

مطالب مرتبط