20:50 - 1403/03/23

اجتماعی

رتبه بندی معلمان | مجلس خبر نهایی درباره رتبه بندی معلمان را اعلام کرد /رتبه‌ بندی ۱۷ هزار معلم استان مرکزی در دولت سیزدهم

آخرین خبر رتبه بندی معلمان را میتوانید در اندیشه معاصر دنبال کنید.

نقش طرح رتبه‌بندی معلمان در افزایش حقوق سال ۱۴۰۴

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، رتبه بندی معلمان بین جامعه و حیطه فرهنگیان به شدت اهمیت دارد چرا که با کمک رتبه بندی معلمان میتوانند تمامی اطلاعات خود همچون مقطع تحصیلی و حقوق و… را مشخص کنند. رتبه بندی معلمان بعد از گذشت ده سال در دوره شهید خدمت اجرا شد. سامانه رتبه بندی معلمان برای افراد در نظر گرفته شده. برای با خبر شدن از جزئیات بیشتر و کسب اطلاعات بیشتر اندیشه معاصر را تا انتها دنبال کنید و نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجلس خبر نهایی درباره رتبه بندی معلمان را اعلام کرد

بر اساس اعلام وزارت آموزش و پرورش، معلمان فاقد رتبه تا ۲۱ تیرماه مهلت دارند با مراجعه به درگاه اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش، نسبت به بارگذاری مدارک و ثبت‌نام اقدام کنند.

آیین نامه رتبه بندی معلمان بیش از ۲۰ بار در مجلس شورای اسلامی اصلاح شد. با اصلاح این آیین نامه جنجالی، تکلیف معلمان فاقد رتبه نیز مشخص شد.

رتبه بندی معلمان

رتبه بندی معلمان

بر این اساس، وزارت آموزش و پرورش یک فرصت برای رتبه بندی معلمان فاقد رتبه با راه اندازی یک سامانه فراهم کرده است. در این زمینه، ایرنا نوشته است: «مشمولانی که پس از ارزیابی نخست، حداقل امتیاز لازم برای احراز رتبه آموزشیار معلم (عدم احراز رتبه) را کسب نکرده‌اند از تاریخ اولین تأیید هیات ممیزه پس از مدت حداقل یک‌سال و در شرط شاغل بودن می‌توانند با کسب امتیاز لازم و ارزیابی مجدد در یکی از رتبه‌ها قرار گیرند. سامانه از مورخ ۲۰ خرداد ۱۴۰۳ برای مشمولین (فاقدین رتبه) باز و امکان بارگذاری مدارک فراهم می‌شود.»/ایران جیب

رتبه‌بندی ۱۷ هزار معلم استان مرکزی در دولت سیزدهم

حسین مولوی مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی، در گفت‌وگو با ایسنا در رابطه با اقدامات تحولی دولت سیزدهم در حوزه آموزش و پرورش اظهار کرد: دولت سیزدهم از ابتدای روی کار آمدن در آموزش و پرورش، چند چالش جدی داشت که یکی از این چالش‌ها، کار عقب افتاده رتبه‌بندی معلمان بود.

برنج صدری هاشمی شرق گیلان ۵ کیلویی

وی افزود: شعار رتبه‌بندی سال‌ها داده شده بود، در سند تحول بنیادین نیز آمده بود ولی دولت‌ها این موضوع را به سال آینده پاس می‌دادند و حتی در یک دولتی، چیزی به اسم رتبه بندی درست کردند در حالی که معلمان می‌دانستند این رتبه بندی هیچ شباهتی به رتبه‌بندی موجود در سند تحول بنیادین ندارد.

وی اضافه کرد: طراحی سامانه‌ برای بارگذاری مدارک، طراحی سامانه‌ برای صحت‌سنجی و امتیازدهی مدارک و آموزش ارزیابان در فرصت کوتاهی انجام شد و این کار بزرگ، نشان از اهمیت زیاد معلمان برای شهید آیت الله رئیسی داشت.

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی با اشاره به تاثیر مثبت رتبه بندی در بین معلمان گفت: با افزایش دریافتی حقوق معلمان به واسطه رتبه‌بندی، در مدت اخیر اعتراضات بسیار کمی پیرامون دریافتی حقوق معلمان را شاهد بودیم.

مولوی با اشاره به رفع ناترازی کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش تصریح کرد: متاسفانه دولت تدبیر و امید اعتقاد داشت ما تنها ۶۰۰ هزار معلم نیاز داریم و استخدام‌ها را کم کرد و جلوی تربیت معلم در دانشگاه فرهنگیان را گرفت.

وی افزود: طبق برنامه مکلف بودیم سالیانه ۲۵ هزار معلم در دانشگاه فرهنگیان تربیت کنیم ولی متاسفانه به تربیت ۲۵۰۰ معلم رسیده بودیم. در پی این اتفاقات، ناترازی هشت ساله‌ای به وجود آمد و دولت سیزدهم در دو سال گذشته نزدیک به ۳۰۰ هزار نیروی جدید وارد نظام آموزش و پرورش کرد.

مولوی با بیان اینکه قریب به ۲۵۰۰ معلم در دو سال گذشته جذب آموزش و پرورش استان مرکزی شده‌اند گفت: در استان نزدیک به ۶۰۰ نفر نیز در دانشگاه فرهنگیان تربیت شده‌اند.

وی با اشاره به افزایش تاثیر معدل و کاهش اثر کنکور در قبولی دانشگاه تصریح کرد: به معنای واقعی شاخ غول کنکور در دولت سیزدهم شکسته شد و نمرات دروس سه پایه تحصیلی دبیرستان در قبولی افراد در دانشگاه‌ها موثر شد.

وی با اشاره به توجه شهید جمهور به شورای آموزش و پرورش، ایجاد قرارگاه برای اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش توسط شهید جمهور را نیز اقدام بسیار مهمی دانست.

مولوی ادامه داد: در ۱۰ سال پیش از دولت سیزدهم، هیچوقت سند تحول بنیادین مسئله اول آموزش و پرورش نبود چراکه در دولت‌های گذشته سند ۲۰۳۰ سند اولویت‌دار بود، ولی این روند با روی کار آمدن دولت سیزدهم تغییر کرد و سند تحول در اولویت قرار گرفت.

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی با اشاره به ایجاد قرارگاه اجرایی‌سازی مدارس پیشتاز تحول توسط دولت سیزدهم افزود: تغییر کتب درسی در راستای سند تحول نیز بسیار اقدام موثری بود./ایسنا

اعلام خبر نهایی درباره رتبه بندی معلمان توسط مجلس

آیین نامه رتبه بندی معلمان بیش از ۲۰ بار در مجلس شورای اسلامی اصلاح شد. با اصلاح این آیین نامه جنجالی، تکلیف معلمان فاقد رتبه نیز مشخص شد.

بر این اساس، وزارت آموزش و پرورش یک فرصت برای رتبه بندی معلمان فاقد رتبه با راه اندازی یک سامانه فراهم کرده است. در این زمینه، ایرنا نوشته است: «مشمولانی که پس از ارزیابی نخست، حداقل امتیاز لازم برای احراز رتبه آموزشیار معلم (عدم احراز رتبه) را کسب نکرده‌اند از تاریخ اولین تأیید هیات ممیزه پس از مدت حداقل یک‌سال و در شرط شاغل بودن می‌توانند با کسب امتیاز لازم و ارزیابی مجدد در یکی از رتبه‌ها قرار گیرند. سامانه از مورخ ۲۰ خرداد ۱۴۰۳ برای مشمولین (فاقدین رتبه) باز و امکان بارگذاری مدارک فراهم می‌شود.»/روزنو

آغاز مرحله ارتقای رتبه‌بندی معلمان

۱. سامانه فقط برای فاقدین رتبه که در تاریخ اول خرداد ۱۴۰۳ «شاغل» باشند، فعال می‌شود.

۲. افراد فاقد رتبه‌ای می‌توانند بارگذاری مدارک را انجام دهند که مطابق قانون، مدت یک سال از تاریخ فاقد بودن آن‌ها گذشته باشد و مزایا دریافت کرده باشند.

۳. افراد جدیدالاستخدام که تاکنون وارد سامانه نشده و جهت بارگذاری اقدام نکرده‌اند باید از طریق سایت rtb.medu.ir وارد شوند (سامانه rtb در حال حاضر بسته است و این نیروها فعلا باید صبر کنند تا سامانه باز شود) و سامانه my.medu.ir فقط مخصوص بارگذاری مدارک فاقدین رتبه در حال حاضر هست.

۴. با توجه به مراجعات مکرر افراد مبنی بر اینکه «چند امتیاز تا ارتقای رتبه بالاتر نیاز دارند؟» در حال حاضر امکان باز شدن سامانه و بارگذاری مدارک وجود ندارد.

۵. در این مرحله فعلاً افرادی که تا اول خرداد ۱۴۰۳ از تاریخ فاقد بودن، یک سال گذشته باشد سامانه فعال می‌شود. افرادی که در مرحله بعد از این تاریخ هستند در مرحله‌ بعد سامانه باز می‌شود./ایسکانیوز

پایان/*

اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

 

مطالب مرتبط

برنجستان