به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، قیمه یک خورشت خوش طعم سنتی است که با برنج سرو می شود. در بسیاری از مراسم مذهبی ، قیمه به عنوان نذری تهیه می شود. روش های مختلفی برای پخت قیمه وجود دارد. ما شما را با لذیذ ترین و ساده ترین روش تهیه آن آشنا میکنیم. به این نکته حتما توجه کنید که حدود ۱۲ ساعت قبل از اینکه بخواهید قیمه بپزید لپه ها را خیس کنید. ۳ ساعت هم کافی است ولی هرچه بیشتر خیس شود بهتر. میتوانید این خورست را همراه با سیب زمینی و هویج خلالی سرخ کرده سرو کنید و لذت ببرید. برای آشنایی با دستور پخت خورشت قیمه خوشمزه خانگی مقاله آشپزی ما را دنبال کنید.
دستور پخت خورشت قیمه خوشمزه خانگی
مواد لازم:
½ لیوان لپه
۲ عدد پیاز
۳۰۰ گرم گوشت گوسفندی
۳ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۵ لیوان آب
۲ عدد چوب دارچین (اختیاری)
۲ عدد لیمو خشک شده
۲ قاشق چای خوری زعفران دم کرده
۱ قاشق غذاخوری گلاب
سیب زمینی سرخ کرده
طرز تهیه:
گوشت گوسفندی را به شکل مکعب خرد کرده و پیاز را نگینی خرد کنید. در یک قابلمه پیازها را با مقداری روغن تفت دهید. وقتی پیازها نیم پز شدند ، گوشت گوسفندی را اضافه کنید و آنها را سرخ کنید. همچنین مقداری فلفل اضافه کنید. لپه را اضافه کنید و آنها را برای مدتی سرخ کنید. ۵ لیوان آب و چوب دارچین را نیز اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید. مواد درون قابلمه حداقل به ۲ ساعت زمان نیاز دارند تا بپزند.
پس از پخته شدن گوشت و لپه ، رب گوجه ، نمک و لیمو خشک شده را به قابلمه اضافه کنید. حدود ۴۵ دقیقه بعد ، وقتی لیمو خشک شده نرم شد ، گلاب و زعفران دم کرده را اضافه کنید. همچنین می توانید خورش را بچشید و مقدار نمک و طعم آن را تنظیم کنید. در عرض ۱۵ دقیقه ، خورشت باید به خوبی آماده شود. قیمه شما اکنون آماده است. آن را با مقداری برنج و سیب زمینی سرو کنید. نوش جان!