16:54 - 1403/12/15

درخواست جسورانه سرمربی استقلال/داور خارجی برای دربی بعدی

مربی تیم فوتبال استقلال همچنان بر اشتباهات داوری در یکصدوپنجمین دربی شهر تهران تأکید دارد و در عین حال درخواست کرد برای تقابل سرخابی‌ها از داور خارجی استفاده شود.

بازیکن اسبق پرسپولیس و فعلی ذوب‌آهن روز گذشته گرفتار سانحه‌ای تلخ شد

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، محمد نوازی بعد از تساوی بدون گل استقلال ایران و النصر عربستان در دور رفت مرحله یک هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا، اظهار داشت: تشکر ویژه‌ای از هواداران استقلال دارم. دست آنها درد نکند. هواداران امروز ۹۰ دقیقه پشت تیم بودند و حمایت کردند.

این استقلالی بی خیال دربی نمی‌شود

وی درباره بازی برگشت استقلال مقابل النصر تصریح کرد: بازی برگشت سخت است، ولی ما تلاش می‌کنیم برنده بازی باشیم.

مربی تیم فوتبال استقلال در مورد عملکرد احمد الکاف داور عمانی دیدار این تیم مقابل النصر اذعان کرد: داوری خوب بود و مشکلی نداشت. ما با داوران خارجی مشکلی نداریم. ان‌شاءالله برای دربی هم داوران خارجی بیاورند. مثل گذشته که داور خارجی می‌آوردند.

 

پایان/*

اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

 

برنج صدری هاشمی شرق گیلان ۵ کیلویی
منبع : روزنو

مطالب مرتبط

برنجستان