جزئیات دیدار پوتین و جولانی در مسکو / در دیدار پوتین و جولانی چه گذشت؟ / توافقات جدید سوریه و روسیه درباره منطقه
رئیس جمهور روسیه در دیدار با رئیس دولت موقت سوریه گفت: نمایندگان بخش ساخت و ساز روسیه آماده همکاری مشترک در بازسازی دمشق هستند.
رئیس جمهور روسیه در دیدار با رئیس دولت موقت سوریه گفت: نمایندگان بخش ساخت و ساز روسیه آماده همکاری مشترک در بازسازی دمشق هستند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر؛ اسپوتنیک گزارش داد: ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه امروز چهارشنبه با محمد الجولانی رئیس دولت موقت سوریه در کرملین دیدار و رایزنی کرد.
رئیس جمهور روسیه در این خصوص گفت که مسکو از میزبانی جولانی خرسند است و در دیدارشان در کرملین، بر پیشرفت در روابط دوجانبه و شتاب تازه در همکاری های اقتصادی تأکید می کند.
ولادیمیر پوتین گفت: در توسعه روابط روسیه و سوریه تاکنون دستاوردهای زیادی حاصل شده است. همکاری اقتصادی از «نقطه بنبست» عبور کرده و پیشرفت قابل توجهی داشته است که باید حفظ شود. روابط دوجانبه به دلیل تلاشهای دمشق در حال پیشرفت است.
وی سپس اضافه کرد: نمایندگان بخش ساخت و ساز روسیه آماده همکاری مشترک در بازسازی سوریه هستند.