۱۲:۳۰ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۵

تولید سفیده تخم مرغ بدون نیاز به مرغ!

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،تولید سفیده تخم مرغ بدون نیاز به مرغ!. این محصول به گونه‌ای تولید شده است که با نمونه طبیعی سفیده تخم مرغ، تفاوتی نداشته باشد. شیرینی های ماکارون‌ اولین نمونه‌هایی هستند که با پروتئین سفیده تخم‌مرغ...

تولید سفیده تخم مرغ بدون نیاز به مرغ!

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،تولید سفیده تخم مرغ بدون نیاز به مرغ!. این محصول به گونه‌ای تولید شده است که با نمونه طبیعی سفیده تخم مرغ، تفاوتی نداشته باشد. شیرینی های ماکارون‌ اولین نمونه‌هایی هستند که با پروتئین سفیده تخم‌مرغ تهیه می‌شوند و از مخمر مهندسی شده به دست می‌آیند.

کمپانی اوری (Every Company) که در سال ۲۰۱۴ با نام کلارا فودز تأسیس شد، یکی از چندین شرکت فناوری غذایی است که برای ایجاد پروتئین‌های واقعی بدون حیوان با استفاده از روشی به نام تخمیر دقیق کار می‌کند. هدف از تولید این محصول تجزیه برخی محصولات حیوانی مانند شیر و تخم مرغ به اجزای مولکولی آن‌ها و سپس استفاده از میکروارگانیسم‌ها برای تولید آن اجزاست.

اوایل امسال اولین شیر لبنیات بدون گاو با استفاده از این روش به قفسه‌های سوپرمارکت‌ها در آمریکا رسید. این محصول با استفاده از پروتئین‌های آب پنیر از قارچ‌های مهندسی شده تولید شده است.

این شرکت ترکیب خاصی از پروتئین‌های مورد استفاده برای تولید محصول نهایی سفیده تخم مرغ خود را فاش نکرده است اما احتمالاً اووالبومین (جزو پروتئینی اولیه در سفیده تخم مرغ) نقش مهمی در دستور ترکیباتش دارد.

آرتورو الیزوندو، مدیر عامل کمپانی اوری گفت: محصول جدید ما دقیقاً مانند سفیده تخم مرغ مشتق شده از مرغ عمل می‌کند.

این محصول به گونه‌ای تولید شده است که با نمونه طبیعی سفیده تخم مرغ، تفاوتی نداشته باشد. شیرینی های ماکارون‌ اولین نمونه‌هایی هستند که با پروتئین سفیده تخم‌مرغ تهیه می‌شوند و از مخمر مهندسی شده به دست می‌آیند.

کمپانی اوری (Every Company) که در سال ۲۰۱۴ با نام کلارا فودز تأسیس شد، یکی از چندین شرکت فناوری غذایی است که برای ایجاد پروتئین‌های واقعی بدون حیوان با استفاده از روشی به نام تخمیر دقیق کار می‌کند. هدف از تولید این محصول تجزیه برخی محصولات حیوانی مانند شیر و تخم مرغ به اجزای مولکولی آن‌ها و سپس استفاده از میکروارگانیسم‌ها برای تولید آن اجزاست.

اوایل امسال اولین شیر لبنیات بدون گاو با استفاده از این روش به قفسه‌های سوپرمارکت‌ها در آمریکا رسید. این محصول با استفاده از پروتئین‌های آب پنیر از قارچ‌های مهندسی شده تولید شده است.

این شرکت ترکیب خاصی از پروتئین‌های مورد استفاده برای تولید محصول نهایی سفیده تخم مرغ خود را فاش نکرده است اما احتمالاً اووالبومین (جزو پروتئینی اولیه در سفیده تخم مرغ) نقش مهمی در دستور ترکیباتش دارد.

آرتورو الیزوندو، مدیر عامل کمپانی اوری گفت: محصول جدید ما دقیقاً مانند سفیده تخم مرغ مشتق شده از مرغ عمل می‌کند.

اندیشه معاصر را در روبیکا دنبال کنید.

برای عضویت در کانال بله اندیشه معاصر کلیک کنید.

برای عضویت در کانال تلگرامی اندیشه معاصر کلیک کنید.

انتهای پیام/*

مطالب مرتبط

آخرین اخبار