06:30 - 1403/05/29

اجتماعی

تعطیلی ادارات و بانک‌ها در روز دوشنبه ۲۹ مرداد

ادارات در روز دوشنبه 29 مرداد تعطیل است؟

تعطیلی ادارات و بانک‌ها در روز دوشنبه ۲۹ مرداد

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،تعطیلی ادارات به علت گرمای هوا به منظور کاهش مصرف برق جلوگیری از مشکلات ناشی از گرما و هم چنین حفظ سلامت کارکنان به صورت دورکاری انجام می‌شود. تعطیلی ادارات و یاکاهش ساعت کاری معمولاً در روزهای بسیار گرم و در مناطق با دماهای شدید اتخاذ می‌شود تا کارمندان بتوانند در شرایط مناسب‌تری به کار خود ادامه دهند.تعطیلی ادارات به منظور مصرف بهینه برق به عنوان راهکاری برای مدیریت بحران انرژی و صرفه‌جویی در منابع انرژی اجرا می‌شود. تعطیلی ادارات و یاکاهش ساعت اداری به ویژه در فصل‌های گرم سال و در شرایطی که شبکه برق تحت فشار است، به کاهش بار مصرفی کمک می‌کند. اندیشه معاصر را دنبال کنید.

تعطیلی ادارات و بانک‌ها در روز دوشنبه ۲۹ مرداد

تعطیلی ادارات به علت گرمای هوا به منظور کاهش مصرف برق جلوگیری از مشکلات ناشی از گرما و هم چنین حفظ سلامت کارکنان به صورت دورکاری انجام می‌شود. تعطیلی ادارات و یاکاهش ساعت کاری معمولاً در روزهای بسیار گرم و در مناطق با دماهای شدید اتخاذ می‌شود تا کارمندان بتوانند در شرایط مناسب‌تری به کار خود ادامه دهند.تعطیلی ادارات به منظور مصرف بهینه برق به عنوان راهکاری برای مدیریت بحران انرژی و صرفه‌جویی در منابع انرژی اجرا می‌شود. تعطیلی ادارات و یاکاهش ساعت اداری به ویژه در فصل‌های گرم سال و در شرایطی که شبکه برق تحت فشار است، به کاهش بار مصرفی کمک می‌کند.

تعطیل

تعطیل

ساعت کاری ادارات ۷ شهرستان زاهدان، میرجاوه، زابل، زهک، هامون، هیرمند و نیمروز امروز از ساعت ۶ صبح آغاز و ساعت ۱۰ به پایان می‌رسد.

ساعت پایان کار ادارات و بانک‌های استان مرکزی تا پایان هفته تغییر کرد.بر اساس اعلام معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری مرکزی، ساعت پایان کار کلیه دستگاه‌های اجرایی، بانک‌ها و بیمه‌های استان به استثنای دستگاه‌های خدمات‌رسان و مراکزی که دارای نوبت کاری و کشیک هستند از روز یکشنبه تا پنجشنبه ۲۸ مرداد تا یکم شهریور ساعت ۱۱ خواهد بود.

فعالیت کارکنان شاغل در بانک‌ها و بیمه‌های استان بعد از ساعت مذکور با نظر شورای هماهنگی ذی‌ربط است و پایگاه‌های انتقال خون و نیز مراکز اهدای خون در سطح استان مشمول کاهش ساعت نبوده و مطابق برنامه عادی به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

فعالیت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی استان اعم از دولتی و غیر دولتی و کارکنان شاغل در مراکز درمانی و بهداشتی استان نیز با تشخیص مدیر واحد ذی‌ربط است

پایان/*

اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

 

برنج صدری هاشمی شرق گیلان ۵ کیلویی
منبع : خبرجو24

مطالب مرتبط

برنجستان