۱۳:۳۲ - ۱۴۰۲/۱۲/۱۶

بهترین آجیل برای سلامت قلب

آجیل به دلیل داشتن چربی غیراشباع، فیبر و ریزمغذی ها، یک گروه غذایی عالی برای سلامت قلب است. هر نوع آجیلی که دوست دارید مفید است، اما ما به خصوص گردو را به دلیل محتوای اسید چرب امگا 3 بالا توصیه می کنیم.

بهترین آجیل برای سلامت قلب

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، بهترین آجیل برای حمایت از سلامت قلب به گفته یک متخصص تغذیه را در اندیشه معاصیر بخوانید. این آجیل به ویژه سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ برای کاهش التهاب و پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی است.

بیماری قلبی اولین علت مرگ و میر در ایالات متحده است و تقریباً نیمی از آمریکایی ها حداقل یکی از سه عامل خطر اصلی را دارند که عبارتند از فشار خون بالا، کلسترول بالا و استعمال دخانیات. با این حال، عوامل ژنتیکی و شیوه زندگی مانند بی تحرکی و نوشیدن الکل زیاد نیز می تواند خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش دهد. از سوی دیگر، خوردن یک رژیم غذایی غنی از میوه ها، سبزیجات، غلات کامل، پروتئین های بدون چربی و چربی های سالم می تواند از سلامت قلب شما حمایت کند و به پیشگیری یا مدیریت بیماری قلبی کمک کند.

چرا مصرف آجیل برای سلامتی قلب مفید است؟

آجیل یکی از بهترین منابع پروتئین و چربی برای سلامت قلب است. آنها مملو از چربی های مفید برای قلب، پروتئین گیاهی، فیبر و ریزمغذی های مهم هستند. مطالعات نشان داده اند که خوردن آجیل به کاهش کلسترول تام، کلسترول LDL و سطح تری گلیسیرید کمک می کند که به کاهش خطر بیماری قلبی کمک می کند.

یک آجیل بالاتر از بقیه است: گردو.

گردو نسبت به سایر مغزها دارای اسیدهای چرب امگا ۳ بیشتری است. این اسیدهای چرب در ماهی های چرب مانند سالمون برجسته ترین هستند، اما برای افرادی که از رژیم غذایی گیاهی پیروی می کنند یا کسانی که عاشق ماهی نیستند، گردو یک گزینه عالی برای دریافت این اسیدهای چرب ضروری است. بعلاوه، آنها فواید سلامتی زیادی را ارائه می دهند./ اندیشه معاصر

چرا مصرف آجیل برای سلامتی قلب مفید است؟

چرا مصرف آجیل برای سلامتی قلب مفید است؟

فواید گردو برای سلامت قلب

سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳

اسیدهای چرب امگا ۳ نوعی اسیدهای چرب غیراشباع چندگانه هستند که به کاهش التهاب در بدن کمک می کنند. از آنجایی که التهاب مزمن با بیماری قلبی عروقی مرتبط است، امگا ۳ ممکن است کمک کند. علاوه بر این، اسیدهای چرب امگا ۳ EPA و DHA می توانند به کاهش سطح تری گلیسیرید کمک کنند، که بسیار مهم است زیرا سطوح بالای تری گلیسیرید خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش می دهد. در حالی که گردو DHA ندارد، مقداری EPA دارد.

ماهی و غذاهای دریایی به ویژه سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ هستند، اما نشان داده شده است که گردو به طور موثر سطح امگا ۳ را در بدن افزایش می دهد. از بین تمام آجیل ها، آنها دارای بالاترین میزان امگا ۳ هستند! در واقع، یک مطالعه نشان داد که خوردن حدود ۲ اونس گردو به مدت چهار هفته به طور موثر اسیدهای چرب امگا ۳ را در بدن در میان شرکت کنندگان افزایش می دهد.

برای افزایش امگا ۳ اضافی، این ماهی آزاد گردو-رزماری را امتحان کنید.

منبع خوب چربی های مفید برای قلب

هر اونس گردو ۱۸.۵ گرم چربی دارد که ۹۰ درصد آن چربی غیراشباع است. چربی های غیراشباع نوعی چربی سالم هستند که ما می خواهیم بیشتر از آن بخوریم و گردو راهی عالی برای این کار است. آنها دارای ۱۳.۴ گرم چربی های اشباع نشده چندگانه و ۲.۵ گرم چربی های تک غیر اشباع هستند که می تواند به کاهش سطح کلسترول برای جلوگیری از بیماری قلبی کمک کند. بعلاوه، آنها نسبت به سایر آجیل ها چربی اشباع کمتری دارند. خوردن این نوع چربی ها در عین محدود کردن چربی های اشباع شده از غذاهایی مانند کره، تکه های چرب گوشت و لبنیات می تواند از سلامت قلب شما حمایت کند.

سرشار از فیبر و ریز مغذی ها

اندیشه معاصر نوشت: در نهایت، گردو یک غذای گیاهی غنی از فیبر، ریزمغذی ها و آنتی اکسیدان ها است. هر اونس (تقریباً یک مشت) گردو دو گرم فیبر یا ۷ درصد ارزش روزانه (DV) دارد. فیبر برای کاهش سطح کلسترول مفید است، درست مانند اسیدهای چرب غیر اشباع، با این حال اکثر آمریکایی ها توصیه های مصرف روزانه فیبر را رعایت نمی کنند. مصرف بیشتر گردو می تواند به شما در افزایش فیبر دریافتی کمک کند.

علاوه بر این، گردو دارای آنتی اکسیدان هایی از جمله فیتواسترول ها و پلی فنول ها است. برخی تحقیقات نشان داده اند که گردو یکی از آجیل هایی است که دارای بالاترین میزان پلی فنول است. این آنتی اکسیدان ها به کاهش استرس اکسیداتیو، التهاب و فشار خون کمک می کنند.

این پستو اسفناج و گردو سرشار از آنتی اکسیدان است و با پاستا یا ساندویچ عالی می شود.

فواید گردو برای سلامت قلب

فواید گردو برای سلامت قلب

سایر آجیل ها برای سلامت قلب

گردو به دلیل محتوای امگا ۳ خود متمایز است، اما آنها تنها آجیل هایی نیستند که برای سلامت قلب مفید هستند. در واقع، افزایش مصرف آجیل به طور کلی طی دهه‌ها تحقیق مفید بوده است. در اینجا سایر آجیل ها برای سلامت قلب وجود دارد:

پسته: رنگ سبز مفرح و طعمی متمایز دارد. آنها نسبت به گردو فیبر بیشتری دارند و دارای غلظت بالایی از فیتواسترول هستند.

بادام: بادام یکی دیگر از مواد غذایی شگفت انگیز برای سلامت قلب است. مطالعات نشان داده اند که خوردن حداقل ۱.۵ اونس بادام در روز می تواند به بهبود سطح چربی خون و فشار خون کمک کند، که نشانگرهای مهم سلامت قلب هستند.

فندق: اگرچه این موارد اغلب نادیده گرفته می‌شوند، اما داده‌ها نشان داده‌اند که فندق ممکن است به دلیل داشتن فیبر، چربی غیراشباع، ویتامین E و پتاسیم، سطح کلسترول را بهبود بخشد. تحقیقات در مورد فندق و سلامت قلب در حال حاضر نسبتاً محدود است، بنابراین جالب است که ببینیم مطالعات آینده چه چیزی را نشان می دهد.

بادام زمینی: اگرچه از نظر فنی یک حبوبات است و نه آجیل، بادام زمینی یکی از محبوب‌ترین و مقرون به صرفه‌ترین گزینه‌های موجود در بازار است. اگر عاشق بادام زمینی هستید، به لذت بردن از آنها ادامه دهید! آنها دارای مشخصات تغذیه ای مشابه با سایر آجیل هایی هستند که ذکر کردیم. اما پروتئین آنها بالاتر است و نسبت اسیدهای چرب تک غیراشباع به اسیدهای چرب چند غیراشباع یکنواخت تری دارند. برخی تحقیقات نشان داده اند که مصرف منظم بادام زمینی با سطح کلسترول سالم تر همراه است که می تواند خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش دهد.

در پایان

آجیل به دلیل داشتن چربی غیراشباع، فیبر و ریزمغذی ها، یک گروه غذایی عالی برای سلامت قلب است. هر نوع آجیلی که دوست دارید مفید است، اما ما به خصوص گردو را به دلیل محتوای اسید چرب امگا ۳ بالا توصیه می کنیم.

اضافه کردن گردو به رژیم غذایی شما نباید کسل کننده باشد. این جو دوسر شبانه گردوی گیلاس را برای یک صبحانه سریع و سالم برای قلب امتحان کنید.

پایان/*

اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

 

مطالب مرتبط