۲۲:۰۴ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۴

باید تهدیدها را به فرصت تبدیل کرد

علی حسین رعیتی فرد گفت:تحریم ها، تورم و مشکلات اقتصادی مشکلات شغلی، مسکن و معیشت را با چالش جدی روبرو کرده اما باید تهدیدها را به فرصت تبدیل کرد.

باید تهدیدها را به فرصت تبدیل کرد

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، علی حسین رعیتی فرد معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی امنیت شغلی، مسکن و معیشت را از مشکلات اصلی جامعه کارگری برشمرد و با اشاره به اینکه تحریم ها، تورم و مشکلات اقتصادی این مشکلات را با چالش جدی روبرو کرده است، تاکید کرد: باید تهدیدها را به فرصت تبدیل کرد.

رعیتی فرد در جریان بازدید از کارخانه شرکت صنایع شیر ایران (پگاه) با بیان اینکه در این وزارتخانه تلاش داریم تا موانع تولید را برطرف کنیم، افزود: تمرکز دشمن در سال‌های گذشته بر ایجاد چالش در حوزه اقتصادی و ایجاد مشکلات بین کارگران و تولیدکنندگان بوده است و باعث شده تا تامین بعضی از مواد اولیه و زنجیره تولید و فروش با مشکلاتی روبرو شود.

وی تاکید کرد: در این جنگ اقتصادی، همه موظف هستند تا به تولیدکنندگان کمک کنند چرا که با تعطیلی هر کارخانه، سنگری از دست می رود.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه دشمن با جنگ رسانه‌ای، روانی و اقتصادی سعی دارد به ما آسیب برساند، گفت: موقعیت ژئوپولیتیک کشور در غرب آسیا ممتاز است و اگر در حوزه های پرچالش توانمند شود، دیگر اجازه نخواهد داد نظام سلطه تعیین تکلیف کند.

رعیتی فرد با اشاره به اینکه دشمن درصدد جداسازی اقشار مختلف از نظام است، ادامه داد: باید با استفاده از تمامی توان و ظرفیت های موجود، دغدغه های جامعه کارگری را به حداقل رساند.

وی، امنیت شغلی، مسکن و معیشت را از مشکلات اصلی جامعه کارگری برشمرد و افزود: تحریم ها، تورم و مشکلات اقتصادی این مشکلات را با چالش جدی روبرو کرده اما باید تهدیدها را به فرصت تبدیل کرد.

رعیتی فرد تصریح کرد: امروز تلاش، خلاقیت جوانان، کارگران و کارفرمایان اجازه نمی‌دهد چرخ کشور به هر دلیلی متوقف شود.

وی در ادامه ساخت دستگاه استریلیزاسیون این شرکت را از جمله تولیدات موفق داخلی دانست که با هدف تولید بیشتر لبنیات در کشور مورد استفاده قرار می گیرد.

رعیتی فرد همچنین با اشاره به بررسی اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل با توجه به بخشنامه ابلاغی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: کارگران باید براساس تجربه، تخصص و پست کاری، حقوق و مزد دریافت کنند.

وی با تاکید بر اجرای موارد دیگر از این بخشنامه و تصریح قانون کار در فصل ششم آن درخصوص تشکیل تشکل های کارگری شامل شورای اسلامی کار انجمن صنفی کارگران و مجمع نمایندگان کارگران، گفت: تشکیل این تشکل ها در مجموعه های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و با هدف پیگیری مطالبات و به حداقل رساندن دغدغه‌های جامعه کار و تولید مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

رعیتی فرد همچنین بر تشکیل کمیته انضباطی در مراکز تولید صنعتی و کمیته حفاظت فردی، ایمنی و بهداشت محیط کار به منظور صیانت از نیروی کار تاکید کرد و افزود: آمار حوادث ناشی از کار کشور نسبت به متوسط جهانی کمتر است و امیدواریم با ارتقا ایمنی در محیط کار، آمارهای موجود را کاهش دهیم.

او ادامه داد: وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی به اصل سه جانبه گرایی معتقد است تا با جلب نظر شرکای اجتماعی، برگزاری منظم نشست ها و نسبت به رفع و حل دغدغه‌های جامعه کارگری تصمیم‌گیری شود.

رعیتی‌فرد افزود: شورای عالی کار، شنبه سوم هر ماه تشکیل و حقوق، دستمزد و نظرات کارگران بررسی می شود تا با تنظیم روابط میان کارگر و کارفرما به یک نتیجه خوبی برای حقوق سال آینده برسیم و دغدغه‌های معیشتی را کمتر کنیم.

وی با تاکید بر اینکه دولت در تلاش است تورم را کنترل کند تا نتیجه آن بر سفره کارگر اثر گذار باشد، گفت: همدلی و همراهی کارگران و کارفرمایان و مدیران تولید می‌تواند به هم افزایی، افزایش تولید و ارتقاء بهره‌ وری کمک کند.

معاون روابط کار در پایان تصریح کرد: یکی از راه‌های تحقق عدالت اجتماعی، تنظیم روابط بین کارگر و کارفرما است و این باعث می شود دغدغه کاهش و چرخ تولید کشور همچنان بچرخد و ایران به الگویی برای کشورهای اسلامی تبدیل شود.

انتهای پیام/*

مطالب مرتبط

آخرین اخبار