بانک و بیمه

بازنشستگان برای تحویل مدارک و اسناد پزشکی به نمایندگان بیمه ملت دو هفته فرصت دارند

مدیرعامل بیمه آتیه‌سازان حافظ، نقش این بیمه‌گذار در تاخیر در پرداخت هزینه‌های درمانی بازنشستگان کشوری را از اساس تکذیب کرد. اخیراً بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری از آتیه‌سازان حاظ

بازنشستگان

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصربه نقل از گردون مدیرعامل بیمه آتیه‌سازان حافظ، نقش این بیمه‌گذار در تاخیر در پرداخت هزینه‌های درمانی بازنشستگان کشوری را از اساس تکذیب کرد.اخیراً بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری از آتیه‌سازان حاظ برای اطلاعات بیشتر اندیشه معاصر را دنبال کنید

بازنشستگان برای تحویل مدارک و اسناد پزشکی به نمایندگان بیمه ملت دو هفته فرصت دارند

مدیرعامل بیمه آتیه‌سازان حافظ، نقش این بیمه‌گذار در تاخیر در پرداخت هزینه‌های درمانی بازنشستگان کشوری را از اساس تکذیب کرد.
اخیراً بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری از آتیه‌سازان حاظ به بیمه ملت تغییر یافته است و بنا بر اعلام صندوق بازنشستگی کشوری، بازنشستگان برای تحویل مدارک و اسناد پزشکی به نمایندگان بیمه ملت دو هفته فرصت دارند.

بیمه ملت

بازنشستگان برای تحویل مدارک و اسناد پزشکی به نمایندگان بیمه ملت دو هفته فرصت دارند

در اطلاعیه‌ای که به این منظور صادر شده، آمده است: «بازنشستگان محترم از ساعت ۸ صبح الی ۱۴ روز‌های ۷ لغایت ۲۱ خردادماه به مدت دو هفته فرصت دارند اسناد هزینه درمانی خود را تحویل نمایندگان منتخب دهند تا پس از پایان دریافت کلیه اسناد معوقه، فرایند ثبت و ارزیابی و متعاقب آن پرداخت خسارات متعلقه به انجام برسد».

اما مشکل از کجا بود؛ چرا بیمه‌گذار تکمیلی تغییر کرد؛ محمدی، بازنشسته کشوری در ارتباط با وضعیت بیمه تکمیلی در ماه‌های اخیر به ایلنا گفت: در ماه‌های اخیر، فاکتور‌های هزینه بازنشستگان با تاخیر‌های طولانی پرداخت می‌شد؛ معمولاً چند هفته یا حتی بیشتر منتظر می‌ماندیم و بار‌ها به کانون و دفتر بیمه‌گذار مراجعه می‌کردیم تا در نهایت، پول درمان ما را واریز می‌کردند.
این بازنشسته اضافه کرد: این در حالیست که هر ماه حق بیمه تکمیلی، سر وقت و مرتب از حقوق‌مان کسر می‌شد.

به گفته محمدی، یک بازنشسته کم درآمد نمی‌تواند پول درمان را از جیب بپردازد و بعد هفته‌ها منتظر تسویه بخشی از آن بماند، این عادلانه نیست.

برنج صدری هاشمی شرق گیلان ۵ کیلویی

یک تکذیب.
اما سوال اینجاست که گناه این تاخیر بر گردن کیست؛ آیا بیمه آتیه سازان حافظ در این زمینه اهمال کرده است؛ مدیرعامل این شرکت بیمه‌ای در گفتگویی با رادیو سلامت، تقصیر و قصور از جانب آتیه‌سازان حافظ را به کلی تکذیب کرده است.

نمازی در بخشی از این گفتگو به بدهکاری سنگین صندوق بازنشستگی کشوری اشاره کرده و اظهار داشته است «قرارداد با صندوق بازنشستگی در سال ۱۴۰۲به صورت حق العمل کاری و کارمزدی بوده و درحال حاضر حدود ۱۸۰۰تا ۲۰۰۰میلیاردتومان بابت مراکز درمانی و بیمارستان‌ها به آتیه سازان بدهکار است».
او تاکید کرده «بازنشستگان عزیزبدانند که آتیه سازان درتاخیر پرداخت هزینه‌های درمانی هیچ مسولیتی ندارد واین مساله کاملا برعهده صندوق بازنشستگی کشوری است».

نمازی مدعی شده سازمان تامین اجتماعی بهتر عمل کرده و بدهکاری خود به آتیه سازان حافظ را پرداخته: «آتیه سازان حدود ۴۵۰۰ میلیارد تومان از سازمان تامین اجتماعی طلب داشت که ۱۵۰۰ میلیارد تومان آن مربوط به اسفند ماه امروز واریز شد البته از همراهی و تعامل کانون عالی بازنشستگان نیز تشکر می‌کنم.».

 

پایان/*

اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

 

منبع : گردون

مطالب مرتبط

برنجستان