۲۲:۳۴ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۴

این نوشیدنی از سکته‌های قلبی جلوگیری می کند

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،شربت تره (تره اسفناج جعفری آب عسل) حاوی ویتامین‌های A، B، C، E، K، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، پروتئین، کلسیم، روی (زینک)، سلنیوم، فیبر، منیزیم، آهن، فسفر، مس، اسیدفولیک، لوتئین، زاگزانتین، فولات، کل...

این نوشیدنی از سکته‌های قلبی جلوگیری می کند

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،شربت تره (تره اسفناج جعفری آب عسل) حاوی ویتامین‌های A، B، C، E، K، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، پروتئین، کلسیم، روی (زینک)، سلنیوم، فیبر، منیزیم، آهن، فسفر، مس، اسیدفولیک، لوتئین، زاگزانتین، فولات، کلروفیل، فلاونوئیدها، قند ساکاروز، گلوکز، فراکتوز و … است.

برای بررسی خواص شربت تره و اینکه مصرف این شربت برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.

مهم‌ترین خواص شربت تره

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهم‌ترین خواص شربت تره گفت: این شربت به علت داشتن ویتامین B۱۲، آهن و اسیدفولیک، موجب افزایش گلبول‌های قرمز خون و رفع کم‌خونیمی‌شود؛ لذا برای زنان باردار و جنین بسیار مفید و سودمند است.

وی افزود: مصرف شربت تره موجب بهبود عملکرد سیستم عصبی و تقویت حافظه می‌شود؛ لذا قدرت یادگیری و تمرکز را بالا می‌برد و از آلزایمر پیشگیری می‌کند.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: این شربت به علت داشتن ویتامین‌های A، E و C خاصیت آنتی اکسیدانی دارد، موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود و از آن در برابر انواع بیماری‌ها مخصوصا سرطان‌ها محافظت می‌کند.

عظمایی بیان کرد: شربت تره دارای انواع ویتامین‌ها و املاح معدنی مفید است؛ لذا موجب تقویت، طراوت و جوان‌سازی پوست و رشد مو می‌شود و از پیری زودرس پیشگیری می‌کند.

وی اظهار کرد: مصرف این شربت موجب محافظت از عروق خونی می‌شود و از رسوب چربی در عروق جلوگیری می‌کند.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی بیان کرد: شربت تره به علت داشتن ویتامین K، کلسیم، منیزیم، فسفر و سلنیوم تاثیر چشمگیری در تقویت و استحکام استخوان و دندان دارد و از پوکی استخوان و آرتروز پیشگیری می‌کند.

عظمایی گفت: مصرف این شربت موجب تقویت سیستم قلبی عروقی می‌شود و از سکته‌های قلبی و مغزی پیشگیری می‌کند.

وی اظهار کرد: فیبر موجود در شربت تره موجب بهبود عملکرد دستگاه گوارش و روده‌ها می‌شود؛ لذا هضم غذا را آسان و یبوست را رفع می‌کند. همچنین تاثیر چشمگیری در درمان بواسیر دارد.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: از دیگر خواص این شربت می‌توان به تقویت بینایی، چربی‌سوزی، لاغری و تناسب اندام، افزایش پلاکت خون، رفع درد طحال و کنترل قند، فشار و چربی‌خون اشاره کرد.

مقدار مصرف شربت تره

عظمایی بیان کرد: از این شربت می‌توان ۴ لیوان در روز و در وعده‌های صبح، ظهر، عصر و شب میل کرد.

مواد لازم شربت تره

  • -تره خشک ۱۰۰ گرم
  • -جعفری خشک ۴۰ گرم
  • -اسفناج خشک ۴۰ گرم
  • -عسل نیم کیلو
  • -آب ۲ لیتر

طرز تهیه شربت تره

  • -برای تهیه این شربت ابتدا تره، جعفری و اسفناج خشک را نیم‌کوب می‌کنیم.
  • -سبزی‌های نیم‌کوب شده را درون آب می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم ۳-۲ ساعت بماند.
  • -سپس به مدت ۱۰-۵ دقیقه با حرارت ملایم می‌جوشانیم.
  • -هنگامی که حرارت متعادل و در حدود ۵۰ درجه سانتی‌گراد شد آن را صاف می‌کنیم.
  • -عسل را اضافه می‌کنیم و شربت را هم می‌زنیم تا قوام بیاید.
  • -شربت آماده شده را در ظرف شیشه‌ای می‌ریزیم.

طرز تهیه یک لیوان شربت تره

  • -برای تهیه یک لیوان از این شربت ۵-۴ قاشق غذاخوری از آن را درون لیوان می‌ریزیم و بقیه را آب جوشیده ولرم اضافه می‌کنیم.

نکته: برای مصرف این شربت در فصل گرم سال به جای آب جوشیده ولرم از آب خنک و چند قطره آب لیموترش استفاده می‌کنیم.

انتهای پیام/*

مطالب مرتبط

آخرین اخبار