۰۶:۰۰ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۳

اگر به طور اتفاقی گیلاس‌ کرم خورده مصرف کنیم چه اتفاقی برایمان می افتد؟/روش تشخیص گیلاس کرم خورده

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر ،اگر به طور اتفاقی گیلاس‌ کرم خورده مصرف کنیم چه اتفاقی برایمان می افتد؟/روش تشخیص گیلاس کرم خورده.دکتر گلبن سهراب با اشاره به این که چندین گونه مگس مختلف از آفت‌های‌‌‌‌‌‌‌‌ میوه گیلاس محسوب می شون...

اگر به طور اتفاقی گیلاس‌ کرم خورده مصرف کنیم چه اتفاقی برایمان می افتد؟/روش تشخیص گیلاس کرم خورده

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر ،اگر به طور اتفاقی گیلاس‌ کرم خورده مصرف کنیم چه اتفاقی برایمان می افتد؟/روش تشخیص گیلاس کرم خورده.دکتر گلبن سهراب با اشاره به این که چندین گونه مگس مختلف از آفت‌های‌‌‌‌‌‌‌‌ میوه گیلاس محسوب می شوند، اظهار کرد: این مگس ها از مگس های خونی کوچکترند و تخم های آن ها زیر پوست گیلاس قرار می گیرد.وی با اشاره به این که معمولا در هر گیلاس فقط یک تخم گذاشته می شود که بین ۵ تا ۸ روز به لارو یا همان کرم تبدیل می شود افزود: این کرم‌های کوچک به یه سمت هسته می روند که فرآیند آن بین ۱۰ روز طول می کشد.

اگر به طور اتفاقی گیلاس‌ کرم خورده مصرف کنیم چه اتفاقی برایمان می افتد؟/روش تشخیص گیلاس کرم خورده

عضو هیئت علمی دانشگاه خاطرنشان کرد که اگر از حشره کش‌های مناسب استفاده نشود در بیشتر باغ ها بیش از ۷۰ درصد گیلاس‌ها آلوده به کرم هستند.

دکتر سهراب ادامه داد: کرم‌های داخل میوه گیلاس سمی نیستند و نمی توانند در بدن انسان زنده بمانند بنابرای مصرف تصادفی آنها هیچ خطری برای سلامت ندارد.

وی توصیه کرد: گیلاس‌های آلوده به آفت و کرم معمولا روی آب شناور می مانند.

اگر به طور اتفاقی گیلاس‌ کرم خورده مصرف کنیم چه اتفاقی برایمان می افتد؟/روش تشخیص گیلاس کرم خورده

اگر به طور اتفاقی گیلاس‌ کرم خورده مصرف کنیم چه اتفاقی برایمان می افتد؟/روش تشخیص گیلاس کرم خورده

وی همچنین درباره  کپک‌های خاکستری یا آبی که وارد هسته میوه هلو می شوند نیز توضیح داد: انواع کپک‌ها و قارچهایی که وارد هسته هلو شده و موجب تغییر رنگ آن می شوند می توانند با تولید سم سلامت انسان را به خطر بیندازند.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه با بیان این که کپک خاکستری و یا سایر انواع قارچ‌ها موادی هستند که در برخی میوه‌های رسیده مشاهده می شود ادامه داد: زمانی که هلو را باز می‌کنید اگر هسته و اطراف آن کپک زده است بهتر است از آن استفاده نکنید.

بنابر گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، وی هشدار داد: معمولا میوه‌هایی که روی درخت دچار کپک زدگی می شوند به این دلیل که در حال اتصال با شاخه شکاف‌های عمیقی دارند ، مکان مناسبی برای ورود حشرات، کپک ها، قارچها و باکتری‌ها هستند.

 اندیشه معاصر را در روبیکا دنبال کنید.

برای عضویت در کانال بله اندیشه معاصر کلیک کنید.

برای عضویت در کانال تلگرامی اندیشه معاصر کلیک کنید.

انتهای پیام/*

مطالب مرتبط