18:18 - 1404/11/07

اطلاعیه مهم صندوق بازنشستگی برای بازنشستگان کشوری و فرهنگیان بازنشسته / خبر خوش برای بازنشستگان: پرداخت مطالبات به‌زودی آغاز می‌شود / صندوق بازنشستگی اعلام کرد: زمان پرداخت مطالبات بازنشستگان کشوری و فرهنگیان بازنشسته

خبر خوب برای بازنشستگان کشوری و فرهنگیان بازنشسته: دور جدید پرداخت مطالبات شروع می‌شود

تمام پاداش فرهنگیان بازنشسته ۱۴۰۴ پرداخت شد؛ پایان‌خدمت یک‌جا و سریع

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر؛ سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری از پرداخت مجموعاً دو هزار میلیارد تومان به شرکت‌های بیمه گر خبرداد.

به گزارش عرشه آنلاین،علاءالدین ازوجی، سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری گفت: در راستای حمایت از سلامت بازنشستگان عزیز و تسریع در پرداخت مطالبات درمانی، در هفته گذشته مبلغ یک هزار میلیارد تومان به بیمه ملت و یک هزار میلیارد تومان نیز به بیمه دانا پرداخت شد.

 

وی افزود: این پرداخت‌ها که هفته گذشته انجام شده، به منظور تسویه مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد و همچنین مطالبات بازنشستگان تحت پوشش بیمه تکمیلی درمان سال‌های ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴ صورت گرفته و بیشترین سهم این منابع به پرداخت مطالبات مستقیم بازنشستگان اختصاص خواهد یافت.

سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری تأکید کرد: سایر مطالبات نیز براساس عملکرد شرکت‌های بیمه‌گر در تسویه به‌موقع و مطلوب هزینه‌های درمانی بازنشستگان، به صورت مستمر و منظم پرداخت می‌شود تا خللی در روند ارائه خدمات درمانی ایجاد نشود.

ازوجی در پایان خاطرنشان کرد: صندوق بازنشستگی کشوری با جدیت پیگیر بهبود کیفیت خدمات بیمه تکمیلی درمان و صیانت از حقوق بازنشستگان محترم بوده و این روند حمایتی با همکاری شرکت‌های بیمه‌گر ادامه خواهد داشت.

شایان ذکر است که در ماه گذشته نیز یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان از مطالبات شرکت های بیمه ملت و دانا پرداخت شده بود که به حساب بازنشستگان مربوطه و مراکز درمانی طرف قرارداد واریز شده است.

برنج صدری هاشمی شرق گیلان ۵ کیلویی

مطالب مرتبط

3 نظر برای این مطلب ثبت شده است:

مجید نوری

08 بهمن 1404


دزد به دزد میگوید آهای دزد.شماها اگر بفکر بازنشسته بودید امروز بازنشستگان دراین فلاکت بار نبودند سال به آخر رسیده حالا آقای ازوجی دست ودل باز شده.آخه مرد حسابی اگر بدهکار بیمه اهی تکمیلی بودید سرموقع میدادید من الان بیست ودو ماه از بیمه طلبکارم و شش ماه هم از بیمه دانا حالا بعد از واریزی شماها آنها هم همانند شما خسارت بازنشستگان را قطره چکانی پرداخت میکنند .لاقل بدروغ اینگون ننعم غریبه در نیارید بس هست مرد اگر صفت مردانگی داشسته باشد یکرو میباشد

. مرتضی رجبی هسنیجه

08 بهمن 1404


ایجانب 80میلیون تومان مهر ماه هزینه بیماری تنفسی همسرم را به بیمه دانا داده ام البته غرض کده بودم بعد از چهار ماه هنوز پر داخت نکرده اند لطفا رسیدگی کنید

ستی

09 بهمن 1404


آخه این چه خبر خوشی هست برای ما بازنشستگان

نظرات بسته شده است

برنجستان