۲۳:۰۰ - ۱۴۰۲/۰۷/۰۷

اخطار رئیس دیوان عدالت اداری به صحرایی/ حق فرهنگیان را ندهید می توانند شکایت کنند

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر به نقل از نواندیش،حجت‌الاسلام حکمتعلی مظفری رئیس دیوان عدالت اداری کشور درباره وضعیت پرونده‌های رتبه‌بندی معلمان در دیوان عدالت اداری گفت: در خصوص رتبه‌بندی معلمان تعدادی پرونده به دیوان آمده است ک...

آخرین خبر از لایحه رتبه بندی معلمان

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر به نقل از نواندیش،حجت‌الاسلام حکمتعلی مظفری رئیس دیوان عدالت اداری کشور درباره وضعیت پرونده‌های رتبه‌بندی معلمان در دیوان عدالت اداری گفت: در خصوص رتبه‌بندی معلمان تعدادی پرونده به دیوان آمده است که تعداد این پرونده‌ها با توجه به جمعیت معلمان بسیار ناچیز است، اما استعداد این وجود دارد که اگر به مقررات قانونی از سوی وزارت آموزش و پرورش توجه نشود طبیعتاً استعداد شکایت و زمینه افزایش پرونده وجود دارد.

هشدار رئیس دیوان عدالت اداری به وزیر آموزش و پرورش درباره رتبه ‌بندی معلمان: حق فرهنگیان را ندهید می توانند شکایت کنند

هرکسی احساس کند که حقش ضایع شده قطعاً در نخستین گام شکایت می‌کند فلذا از وزیر آموزش و پرورش درخواست داریم که عنایت ویژه‌ای به معلمان در حوزه رتبه‌بندی داشته باشد و حقشان به صورت شفاف در رتبه‌بندی به معلمان داده شود تا کمتر شاهد شکایت فرهنگیان عزیز و زحمتکش باشیم.

اخطار  رئیس دیوان عدالت اداری به صحرایی/ حق فرهنگیان را ندهید می توانند شکایت کنند

اخطار رئیس دیوان عدالت اداری به صحرایی/ حق فرهنگیان را ندهید می توانند شکایت کنند

وی به پرونده‌های ورودی به دیوان عدالت اداری کشور اشاره کرد و گفت: بیشترین پرونده‌ها مربوط به شهرداری‌ها است که در حوزه کمیسیون ماده ۱۰۰ است؛ تا به امروز تعدادش زیاد بود، ولی با این قانونی که اخیراً در بودجه ۱۴۰۲ یک تبصره ۶ به آن توسط قانون گذار تصویب شد یک مقدار پرونده‌های ورودی دیوان را کنترل کرد. در این تبصره یک قانونی به نفع مردم تصویب شد که خوشبختانه بخشی از ورودی را کنترل کرد. بعد از این موضوع بیشترین تعداد پرونده مربوط به امور استخدامی اعم از تبدیل وضعیت است. پرونده‌های مربوط به وزارت بهداشت و همینطور سازمان تأمین اجتماعی در مراحل بعدی است.

رئیس دیوان عدالت اداری گفت: ملاک ما در دیوان عدالت عمل به قانون است. هر سازمان و یا دستگاهی خلاف آن عمل کند ما در دیوان با آرای صادره برخورد می‌کنیم؛ اگر طبق قانون رأی صادر شده باشد تأیید می‌کنیم و در این غیر صورت رأی را نقض می‌کنیم.

پایان/*

اندیشه معاصر را در روبیکا دنبال کنید.

برای عضویت در کانال بله اندیشه معاصر کلیک کنید.

برای عضویت در کانال تلگرامی اندیشه معاصر کلیک کنید.

مطالب مرتبط