15:46 - 1405/06/18

اخبار فوری پرسپولیس | تارتار تکلیف هواداران را با اوستون اورونوف روشن کرد؛ ستاره ازبک در اولین حضور ثابت نمایش ضعیفی داشت و عملکردش پاسخ انتظارات را نداد / هواداران خواهان بازگشت سرگیف به ترکیب اصلی شدند

اوستون اورونوف در اولین حضور ثابت خود در ترکیب پرسپولیس نمایش ضعیفی داشت و نتوانست انتظارات را برآورده کند، در حالی که ایگور سرگیف روی نیمکت نشسته بود و هواداران خواهان بازگشت او به ترکیب اصلی شدند. مهدی تارتار با اعلام اینکه اورونوف در ت...

اخبار فوری پرسپولیس | تارتار تکلیف هواداران را با اوستون اورونوف روشن کرد؛ ستاره ازبک در اولین حضور ثابت نمایش ضعیفی داشت و عملکردش پاسخ انتظارات را نداد / هواداران خواهان بازگشت سرگیف به ترکیب اصلی شدند

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر؛ اوستون اورونوف، ستاره ازبک پرسپولیس که پس از مدتها انتظار، در دیدار مقابل ذوب آهن موفق شد برای اولین بار در فصل جاری در ترکیب اصلی قرار گیرد، نمایشی دور از انتظار ارائه کرد و نتوانست انتظارات هواداران و کادر فنی را برآورده کند . اورونوف که پس از دربی ۱۰۷ و درگیری با ایگور سرگیف به دلیل نحوه واکنش او به تعویض، به عنوان یکی از گزینه های اصلی جانشینی سرگیف مطرح شده بود، در این بازی با نمایش ضعیف خود، انتقادات زیادی را متوجه خود کرد و نتوانست جای خالی سرگیف را در خط هافبک پر کند .

این عملکرد ضعیف در حالی رخ داده که ایگور سرگیف که پیش از این به دلیل اعتراض به تعویض خود در دربی با جریمه انضباطی مواجه شده بود، در این بازی از ابتدا روی نیمکت نشسته بود و هواداران پرسپولیس با شعارهای خود خواهان بازگشت او به ترکیب اصلی شدند . مهدی تارتار، سرمربی پرسپولیس، پس از این بازی تکلیف هواداران را با اورونوف روشن کرد و اعلام کرد که به دلیل عملکرد ضعیف او، در ترکیب اصلی جایی نخواهد داشت و سرگیف نیز در دیدارهای آینده از ابتدا به میدان خواهد رفت .

برخلاف انتظار عمومی و پیش‌بینی‌های قبل از بازی با ذوب‌آهن به یکباره اوستون اورونوف در ترکیب اصلی قرار گرفت و بیفوما نیمکت‌نشین شد تا وینگر ازبک اولین حضور خود در ترکیب این فصل سرخ‌ها را تجربه کند.

در همان دقیقه ۲ بازی حرکت سریع اوستون و همکاری‌اش با تیکدری یک کرنر برای پرسپولیس به دست آمد و به نظر می‌رسید اورونوف انگیزه بالایی برای خودنمایی دارد اما در ادامه مسابقه ثابت شد او اصلاً آماده نیست و شایستگی حضور در ترکیب اصلی را ندارد.

اورونوف در دقیقه ۱۱ تنها موقعیت گل نیمه اول سرخ‌ها را داشت که از دست داد. او در این صحنه با پاس عمقی علیپور می‌توانست هم خودش بدون وقفه به توپ ضربه زده و دروازه ذوب‌آهن را باز کند و هم با یک پاس به جلوی دقیق سرگیف را در موقعیت گلزنی قرار دهد اما با معطلی زیاد ضربه نهایی را نواخت و به تور بغل دروازه زد.

برنج صدری هاشمی شرق گیلان ۵ کیلویی

در ادامه تقریباً تمام حرکات انفرادی و سرعتی او عقیم ماند و انتظار می‌رفت حتی بین دو نیمه تعویض شود اما دقیقه ۵۴ جای خود را بیفوما داد.

با این حضور ۵۴ دقیقه‌ای به تمام هوادارانی که مدام درباره فیکس نبودن او سؤال می‌کردند ثابت شد این بازیکن شرایط جسمانی لازم برای فیکس بودن را ندارد و در مقام مقایسه از تمام وینگرهای پرسپولیس در حال حاضر پایین‌تر است. به نظر می‌رسد تارتار نیز عمداً و با تصمیمی هوشمندانه او را در این بازی وارد ترکیب اصلی کرد تا با این حرکت ثابت کند چرا از اورونوف در ترکیب ابتدایی استفاده نمی‌کند.

نکته اینجاست که با ورود بیفوما به زمین شرایط کیفی سرخ‌ها در فاز حمله به مراتب بهتر شد و چند موقعیت گل خلق شد و پرسپولیس به گل دوم رسید و در نیمه دوم شرایط فنی بهتری داشت.

پایان/*

اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

مطالب مرتبط

برنجستان