به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، اغلب کارشناسان فوتبالی و پیشکسوتان استقلال به این موضوع ایراد میگیرند که چرا استقلال نمیتواند در جریان مسابقه گلزنی کند و تنها از روی نقطه پنالتی دروازه حریفان را باز کرده است.
نگاهی به مسابقات این تیم پس از پایان تعطیلات جام جهانی مشخص می کند استقلال در دیدار هفته دوازدهم مقابل پرسپولیس هنوز نتوانسته در جریان بازی گلزنی کند.
آخرین گل استقلال در جریان بازی گل دومین این تیم به پرسپولیس در دقیقه ۵۰ دربی بود که توسط امیر ارسلان مطهری به ثمر رسید اما پس از آن استقلال در بازی هفته سیزدهم تا امروز یعنی به ترتیب مقابل صنعت نفت آبادان، مس رفسنجان، تراکتور در لیگ برتر و تراکتور در جام حذفی هنوز نتوانسته به جز از روی نقطه پنالتی در جریان مسابقه دروازه حریفانش را باز کند. مجموع دقایق این مسابقات با احتساب ۳۰ دقیقه وقت های اضافه در بازی جام حذفی مشخص می شود این تیم ۴۳۰ دقیقه است که گلی در جریان بازی نزده است.
با توجه به شرایط خط حمله استقلال که تنها محبی موفق به زدن چهار گل شده و از جمع مهاجمان استقلال مطهری، قایدی و بابایی هر یک فقط یک گل به ثمر رسانده اند به نظر می رسد با ادامه مشکل گلزنی استقلال در جریان بازی این تیم به مشکل برخواهد خورد.
انتهای پیام/*