به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،دستورالعملهای تهیه سس کچاپ متفاوت است، اما در مجموع از مواد تشکیل دهندهای مانند گوجه فرنگی، شکر، نمک و سرکه تهیه میشود. سس قرمز میتواند طعم تند یا شیرین داشته باشد. ادویههایی مانند فلفل دلمهای، میخک، و حتی دارچین یا زنجبیل نیز در تهیه این سس استفاده میشود.
مضرات سس کچاپ
برخی از مهمترین مضرات سس کچاب به شرح زیر است:
اسیدی است
یکی از عوارض جانبی سس کچاپ اسیدی بودن آن است. گوجه فرنگی یک ماده غذایی با سطح اسید بالا است، در این خصوص فرقی نمیکند کدام محصولات گوجه فرنگی را مصرف کنید سس کچاپ یا رب آن، امکان این که دچار مشکلات دستگاه گوارشیتان شوید، وجود دارد. اگر از سوزش سر دل یا رفلاکس رنج می برید، خوردن بیش از حد سس گوجه فرنگی میتواند وضعیت معدهتان را بدتر کند.
میتواند باعث بروز واکنشهای آلرژیک شود
اگرچه بروز واکنشهای آلرژیک بعد از مصرف سس کچاپ چندان معمول نیست، اما برخی افراد با خوردن سس قرمز دچار آلرژی یا حساسیت میشوند. آلرژی به سس گوجه فرنگی میتواند ناشی از گوجه فرنگی یا سایر مواد موجود در چاشنی مانند سرکه باشد که حاوی سولفیت سالیسیلات و گلوتن است.
آشنایی با مضرات عجیب سس محبوب کچاپ + فیلم
مقاومت به انسولین
محتوای بالای قند و شربت ذرت با فروکتوز بالا در سس کچاپ از دیگر عوارض جانبی سس قرمز به حساب میآید که میتواند منجر به چاقی و مقاومت به انسولین شود.
مضرات سس کچاپ: بروز بیماری های قلبی
مصرف منظم سس گوجه فرنگی باعث میشود بدن فروکتوز بیشتری تولید کند که با افزایش تری گلیسیرید و بیماری قلبی مرتبط است. مصرف زیاد غذاهای حاوی شربت ذرت با فروکتوز با تری گلیسیرید بالا و بیماری های قلبی مرتبط است. بنابراین اگر میخواهید از سلامت قلبتان محافظت کنید، از خوردن بیش از حد این سس اجتناب کنید. در اندیشه معاصر ببینید
پایان/*
اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.