14:39 - 1405/08/02

آسمان غرب عراق دوباره در قبضه جنگنده‌های اسرائیلی | دومین روز متوالی پرواز از مرز سوریه تا حاشیه کربلا / سکوت دولت بغداد و هشدار پارلمان

جنگنده‌های اسرائیلی برای دومین روز متوالی از سمت سوریه وارد حریم هوایی عراق شدند و بر فراز غرب الانبار تا منطقه النخیب در مسیر کربلا پرواز کردند. همزمان، پرواز پهپادها در نوار مرزی عراق و سوریه و اطراف مراکز امنیتی عراق افزایش یافته است. ...

جزییات کامل حمله هوایی اسرائیل به پتروشیمی کارون ماهشهر در صبح دوشنبه

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر؛ یک منبع امنیتی عراقی از نقض مجدد حریم هوایی این کشور از سوی رژیم صهیونیستی و پرواز جنگنده‌ها و پهپادهای آن در آسمان استان الانبار خبر داد. بر اساس گزارش‌های منتشرشده در ۲ آبان ۱۴۰۵، جنگنده‌های اسرائیلی برای دومین روز متوالی از خاک سوریه وارد حریم هوایی عراق شدند و بر فراز مناطق غربی الانبار تا منطقه «النخیب» در مسیر استان کربلا پروازهای شناسایی انجام دادند. نیروهای امنیتی مستقر در غرب الانبار این پروازها را رصد کردند، اما هواپیماها پس از مدتی از محدوده دید خارج شدند و مقصد نهایی آن‌ها مشخص نشد. همزمان، پرواز پهپادها در نوار مرزی عراق و سوریه و بر فراز مواضع امنیتی عراق افزایش یافته است، بدون اینکه اهداف و جزئیات این تحرکات روشن شود.

این تحرکات در شرایطی تکرار می‌شود که دولت عراق تاکنون واکنش بازدارنده‌ای نشان نداده است. کریم علیوی، عضو کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق، با هشدار درباره سکوت دولت در قبال تجاوزهای آمریکایی-اسرائیلی، تأکید کرد که جنگنده‌های آمریکایی و اسرائیلی بدون هیچ اقدام بازدارنده‌ای در حریم هوایی عراق جولان می‌دهند. در همین حال، سعد معن، رئیس مرکز اطلاع‌رسانی امنیتی عراق، پیش‌تر اعلام کرده بود که این نقض‌ها ثبت و به وزارت خارجه ارجاع می‌شود، اما تأکید کرد که عراق در وضعیت بی‌طرفی قرار دارد و اولویت خود را ثبات داخلی و منافع شهروندان می‌داند، نه ورود به رویارویی منطقه‌ای. استان الانبار در غرب عراق واقع شده و با سوریه، عربستان و اردن مرز مشترک دارد.

دومین روز متوالی نقض حریم هوایی عراق از سمت سوریه

یک منبع امنیتی در استان الانبار عراق از رصد جنگنده های رژیم صهیونیستی در آسمان این استان در روز جمعه و برای دومین روز پیاپی خبر داد.

به روایت ایرنا، این منبع با اشاره به اینکه این جنگنده ها از سمت سوریه وارد عراق شدند به پرواز آنها بر فراز مناطق غربی الانبار تا منطقه النخیب به سمت استان کربلا اشاره کرد که برای دومین روز متوالی رخ داده است.

منبع مذکور بیان کرد: نیروهای امینتی مستقر در مناطق غربی الانبار پرواز جنگنده ها را رصد کرده اند، قبل از اینکه از دایره رصد و دید محو شوند.

برنج صدری هاشمی شرق گیلان ۵ کیلویی

این منبع همچنین به پرواز گسترده پهپادها در نوار مرزی عراق با سوریه و مراکز امنیتی عراقی بدون روشن شدن اهداف این تحرکات و جزئیات آن اشاره کرد.

الرمادی بزرگترین استان عراق است و در غرب این کشور قرار گرفته و مرکز آن شهر رمادی است و با کشورهای سوریه، عربستان و اردن مرز مشترک دارد.

در همین ارتباط «کریم علیوی» عضو فراکسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق نسبت به سکوت دولت عراق در قبال تجاوزهای آمریکایی-اسرائیلی به حاکمیت عراق هشدار داد و تاکید کرد: تجاوزهای اسرائیلی و آمریکایی در حال تکرار است و این با وجود تعهداتی است که برای جلوگیری از ورود هواپیماهای خارجی به حریم هوایی عراق از جمله هواپیماهای آمریکایی داده شده است.

او تصریح کرد: جنگنده های آمریکایی و اسرائیلی در حریم هوایی عراق جولان می دهند بدون اینکه اقدامات بازدارنده ای انجام شود.

پایان/*

اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

مطالب مرتبط

برنجستان