۱۶:۱۶ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۹

آدرس سامانه توزیع هوشمند کالاهای اساسی + نحوه ثبت نام اینترنتی

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،فروش اینترنتی کالاهای اساسی با نرخ مصوب در سه استان کشور به زودی آغاز می شود و شهروندان می توانند بدون واسطه و با قیمت اصلی کالای درخواستی خود را در ب منزل تحویل بگیرند متقاضیان جهت اطلاع از آدرس س...

آدرس سامانه توزیع هوشمند کالاهای اساسی + نحوه ثبت نام اینترنتی

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،فروش اینترنتی کالاهای اساسی با نرخ مصوب در سه استان کشور به زودی آغاز می شود و شهروندان می توانند بدون واسطه و با قیمت اصلی کالای درخواستی خود را در ب منزل تحویل بگیرند متقاضیان جهت اطلاع از آدرس سامانه توزیع هوشمند کالاهای اساسی  نحوه ثبت نام اینترنتی با راهبرد معاصر همراه باشند.

همچنین وزیر جهاد و کشاورزی در هفته گذشته در خصوص توزیع گوشت و مرغ به صورت اینترنتی خبر داد که شهروندان می‌توانند با نرخ تعزیراتی به صورت هوشمند و اینترنتی درب منزل گوشت و مرغ خود را تحویل گیرند. در ادامه این خبر سایت خرید گوشت و مرغ اینترنتی و همچنین قیمت گوشت و مرغ و کالاهای اساسی قابل عرضه در طرح فروش اینترنتی کالاهای اساسی را در ادامه بخوانید.

یادآوری:  طرح خرید گوشت و مرغ به صورت اینترنتی سال ۱۳۹۷ هم در دولت حسن روحانی با نام طرح فروش اینترنتی گوشت یخ زده تنظیم بازار با معرفی دو سایت انجام شد که به دلیل فراهم نبودن زیرساخت های فنی و عدم دسترس بودن سایت در اغلب شبانه روز و سیستم توزیع ضعیف ، در همان هفته اول تعطیل شد.

سامانه توزیع هوشمند کالاهای اساسی

آدرس سامانه توزیع هوشمند کالاهای اساسی + نحوه ثبت نام

 

بعد از انجام آزمایشی این طرح، علاوه بر افزایش ظرفیت و ارتقای زیرساخت های سامانه ای، اقلام دیگر پس از اخذ مجوز ستاد تنظیم بازار به آن اضافه می شود

 

اسماعیل قادری فر رئیس مرکز فناوری‌ های ریاست جمهوری می گوید در حال حاضر محصولات و کالاهای اساسی به اندازه کافی در کشور تولید می شود

 

تنها مشکل در شبکه توزیع است که دلال بازی ها اجازه نمی دهند این کالاها با قیمت مصوب و واقعی به دست مردم برسد.

 

بنا بر اعلام مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران اعلام کرد در حال حاضر توزیع مرغ و تخم مرغ از طریق سامانه اینترنتی «بازرگام» انجام می شود. آدرس سامانه توزیع هوشمند کالاهای اساسی  را در لینک زیر می توانید ببینید.

 

آدرس سایت بازرگام : https://bazargam.com

 

توجه : با توجه به حجم بالای ورودی به سایت «بازرگام» ممکن از در ساعاتی از شبانه روز با اختلال روبرو شده و سایت باز نشود.

 

در این طرح هیچ هزینه‌ ای بابت حمل و نقل از خریداران دریافت نمی‌ شود و اگر مشکلی در کالای خریداری شده وجود داشته باشد امکان استرداد محصول وجود دارد.

نحوه ثبت نام وخرید اینترنتی کالا های اساسی

در خرید اینترنتی محدودیتی برای مصرف کنندگان خانگی وجود ندارد و با ارسال لوکیشن، مکان خرید و خریدار مشخص می شود که این محصول برای مصرف خانگی یا غیرخانگی مورد استفاده قرار گرفته است

 

در عین حال اگر حجم خرید بیش از مصرف خانگی باشد، به طور حتم خرید و فروشی صورت نمی گیرد.

 

قیمت  تخم مرغ با نرخ مصوب در ۲۳ هزار مغازه تهران و البرز/قیمت خرید اینترنتی

ساداتی نژاد در ۴ آذر ۱۴۰ در پاسخ به این سوال که تخم مرغ در مغازه های سطح شهر بیش از نرخ مصوب است، گفت: قیمت تخم مرغ در میادین میوه و تره بار شانه ای ۴۳هزار تومان است. البته به صورت هوشمند هم با نرخ مصوب توزیع می شود. ممکن است در مغازه های سطح شهر بیش از ۴۳ هزار تومان باشد که این موضوع تخلف بوده و رسیدگی خواهد شد. اخیراً تخم مرغ با نرخ مصوب درب مغازه ها در حال توزیع است. از هفته گذشته در ۲۳ هزار مغازه در استان های تهران و البرز تخم مرغ مصوب توزیع شده است.

 

به نقل از وزارت جهاد کشاورزی در این طرح مرغ منجمد با قیمت مصوب کیلویی ۲۰ هزار تومان و تخم مرغ با نرخ مصوب شانه ای ۴۳ هزار تومان بفروش می رسد.

 

زمان توزیع اینترنتی مرغ و کالا در ۳ استان

وزیر جهاد از زمان توزیع اینترنتی مرغ و کالا خبر داد که در ۳ استان خراسان رضوی، فارس و استان یزد آغاز می شود.

وزیر جهاد کشاورزی زمان آغاز توزیع اینترنتی مرغ و کالا در ۳ استان را که برای بازار رسانی و نظم‌دهی در بازار کالا می باشد را اعلام کرد که بنا براین اعلام توزیع اینترنتی مرغ و کالا از روز چهارشنبه در ۳ استان آغاز می‌شود.

سید جواد ساداتی نژاد با بیان اینکه تمرکز ما در ماه‌های اول آغاز به کار دولت تأمین امنیت غذایی و تلاش برای ساماندهی بازار اقلام اصلی از جمله مرغ و تخم‌مرغ بوده است، گفت: در این راستا توانستیم بازار مرغ و تخم مرغ را به گونه‌ای مدیریت کنیم که از روزهای آینده تا پایان سال شرایط مطلوبی در این بخش‌ها را شاهد خواهیم بود.

وی ادامه داد: برای تأمین اقلام مورد نیاز شب عید و بعد از آن ماه رمضان برنامه ریزی‌های لازم انجام شده است و همچنین بسترسازی برای کشت قراردادی، خرید دام مازاد روستاییان و عشایر و سند دار کردن اراضی کشاورزی نیز در دستور کار قرار گرفته است.

 

وزیر جهادکشاورزی اضافه کرد: تأمین امنیت غذایی وظیفه جهاد کشاورزی و بر عهده کشاورزان و دامداران است. برنامه ریزی ما در زمینه پایداری و تأمین بازار است و قطعاً امنیت غذایی برقرار خواهد شد.

به گفته وی تا قبل از دولت سیزدهم همیشه بحث این بود که باید در حوزه غذا فرمانده یکی باشد. نه اینکه بخشی از وظایف بر عهده وزارت جهاد کشاورزی و بخشی نیز دست وزارت صمت باشد. همانطور که استحضار دارید قانون انتزاع در دولت قبل دو سال لغو شد و در آخرین روزهای دولت قبل وظایف وزارت جهاد بازگردانده شد. ولی اجرایی شدن آن در دولت سیزدهم رخ داد و کل زنجیره از تولید تا توزیع به وزارت جهاد واگذار شد.

 

وزیر جهاد کشاورزی در خصوص کشاورزی قراردادی نیز گفت: کشاورز وقتی بذری را می‌کارد باید مشتری آن مشخص باشد. کشاورز باید بداند برای چه کسی تولید می‌کند. در این راستا به شرکت بازرگانی دولتی اعلام کردیم که به جای خرید گندم در انتهای تولید در ابتدا با کشاورز قرارداد ببندد، آن را بیمه کند و کود مورد نیاز کشاورز را تأمین کرده و در انتها با آن تسویه کند؛ بنابراین کشاورزان می‌توانند با شرکت بازرگانی دولتی قرارداد ببندند و در این قرارداد کشاورز ابتدا کود را تحویل می‌گیرد و بیمه می‌شود و در انتها که محصولش را تحویل می‌دهد هزینه کود و بیمه محاسبه و با آن تسویه خواهد شد. قطعاً این اقدام باعث درآمد بیشتر کشاورزان خواهد شد.

توزیع هوشمند مرغ گرم از هفته جاری

وی در خصوص توزیع مرغ منجمد در بازار گفت: سه ماه است که دولت را تحویل گرفته ایم. آنچه را که در بازار می‌بینید برنامه‌ریزی سه ماهه نیست بلکه مربوط به قبل است. ما با کمبود تولید مواجه بودیم و برای رفع آن مرغ منجمد توزیع شد. این مرغ‌ها از کیفیت خوبی برخوردار بودند. تلاش می‌کنیم از هفته آینده توزیع هوشمند مرغ گرم را در تهران شروع کنیم.

 

خشکسالی تولید برنج ایرانی را ۲۰ درصد کاهش داد

وی در خصوص افزایش قیمت برنج نیز گفت: به دلیل خشکسالی تولید برنج ایرانی ۲۰ درصد کاهش داشته است وقتی محصولی کمتر تولید شود طبیعتاً قیمت آن افزایش می‌یابد در برنج خارجی نیز هیچ محدودیتی در میزان عرضه به بازار نداشتیم.

 

همکاری با بسیج در بازرسی بازار مواد غذایی

ساداتی نژاد افزود: وزارت جهاد کشاورزی در طول ۴۰ سال گذشته هیچ زمان در حوزه بازار مواد غذایی نبوده است. ما در بازرسی هیچ تجربه‌ای نداشتیم. اخیراً، اما با همکاری و همراهی وزارت صمت بحث بازرسی در بازار اقلام غذایی را هم به عهده گرفتیم؛ که البته تا این وظایف به طور کامل در اختیار وزارت جهاد قرار بگیرد مدت زمانی طی خواهد شد. همچنین در این راستا از نیروهای بسیج در بازرسی‌ها کمک گرفته‌ایم.

وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش با اشاره به اینکه قیمت‌های دستوری عدم پایداری در تولید را به همراه خواهد داشت، گفت: باید کاری کنیم که تولید پایداری داشته باشد. تولید خط قرمز ما است و نباید قطع شود. برای پایداری تولید نمی‌توانیم تولیدکننده را مجبور کنیم که محصولش را زیر قیمت تمام شده بفروشد. برای مثال قیمت مرغ برای مصرف کننده ۳۱ هزار تومان تعیین شده است با این قیمت تعیین شده تولید اقتصادی و پایدار است و اگر کمتر از مقدار باشد تولید غیر اقتصادی می‌شود.

وزیر جهاد کشاورزی در پاسخ به این سوال که قیمت مرغ در بازار بیش از ۳۱ هزار تومان است، گفت: در حال حاضر در میادین میوه و تره بار مرغ با قیمت ۳۱ هزار تومان به مصرف کنندگان عرضه می‌شود که در برخی استان‌ها نیز حتی کمتر از این مقدار است. البته در برخی مغازه‌ها هم قیمت مرغ به ۳۵ هزارتومان هم می‌رسد، ولی تلاش کردیم که همواره قیمت‌ها کاهشی باشد.

 

ساداتی نژاد افزود: همچنین توانستیم میزان کسری موجود در بازار را احصا کنیم. ما در تأمین گوشت مرغ و تخم مرغ در مهر و آبان به دلیل کاهش جوجه ریزی کمبود داشتیم. بخشی از نیاز بازار به مرغ را با مرغ منجمد تأمین کردیم. همچنین مهرماه کمترین میزان جوجه‌ریزی انجام شده بود به همین دلیل تخم مرغ نطفه دار وارد کردیم و با بازار رسانی بازار آن‌ها را کنترل کردیم. از طرفی توزیع هوشمند را نیز آغاز کردیم. سازمان تعاون روستایی متولی بازاررسانی هوشمند شده است که مرغ منجمد و تخم مرغ را با قیمت تنظیم بازار تحت پلتفرم مشخصی به صورت اینترنتی به دست مردم درب منازل می‌رساند. براین اساس روزانه ۳۰۰ تن اقلام مذکور در شهر تهران به این شیوه توزیع می‌شود. این طرح از روزهای گذشته در کرج و اصفهان آغاز شده و در شیراز و مشهد هم به زودی آغاز به کار خواهد کرد.

 

 توزیع هوشمند کالاهای اساسی

 

توزیع هوشمند شکر، روغن و برنج

وی افزود: از چهارشنبه در خراسان‌رضوی، فارس و یزد شکر، روغن و برنج نیز با قیمت‌های تعزیراتی به اقلام توزیع هوشمند درب منازل اضافه خواهند شد. هرچه از سامانه هوشمند بیشتر استفاده کنیم دست واسطه‌ها در این بین کم خواهد شد. همچنین برای میوه شب عید هم قصد داریم از توزیع هوشمند استفاده کنیم.

 

 

مطالب مرتبط

آخرین اخبار