16:45 - 1403/03/24

اجتماعی

آخرین خبر از پرداخت جدید به مددجویان بهزیستی و کمیته امداد

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی گفت: ۵۵ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در مجموع به ارزش ۱۲ میلیارد ریال به مناسبت سالگرد ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س) اهدا شد.

سهم بهزیستی از بودجه عمومی کشور به رکورد تاریخی رسید

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصربه نقل از مکتوب نامه مدیرکل بهزیستی استان مرکزی گفت: ۵۵ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در مجموع به ارزش ۱۲ میلیارد ریال به مناسبت سالگرد ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س) اهدا شد.برای اطلاعات بیشتر اندیشه معاصر را دنبال کنید.

آخرین خبر از پرداخت جدید به مددجویان بهزیستی و کمیته امداد

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی گفت: ۵۵ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در مجموع به ارزش ۱۲ میلیارد ریال به مناسبت سالگرد ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س) اهدا شد.

محمود حسین آبادی در آئین اهدای جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی استان مرکزی اظهار کرد: رویکرد محوری سازمان بهزیستی کاهش فقر و گسترش عدالت در جامعه است که این مهم با جدیت در دولت سیزدهم دنبال شد.

وی افزود: ۱۶۰ خدمت تخصصی از سوی بهزیستی به ولی نعمتان این نهاد حمایتی ارائه می‌شود.

مددجویان بهزیستی و کمیته امداد

آخرین خبر از پرداخت جدید به مددجویان بهزیستی و کمیته امداد

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی اضافه کرد: سال گذشته بالغ بر یک هزار و ۱۶۰ میلیارد ریال جذب مشارکت‌ها در این استان صورت گرفته است.

برنج صدری هاشمی شرق گیلان ۵ کیلویی

حسین آبادی با اشاره به اینکه ارائه خدمات دندانپزشکی رایگان از اقدامات این نهاد حمایتی به شمار می‌رود ادامه داد: همچنین انجام غربالگری مددجویان سبب شده شاهد تولد نوزادان معلول، نابینا و ناشنوا ناهنجار در استان نباشیم.

وی با اشاره به اهدای ۵۵ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در مجموع به ارزش ۱۲ میلیارد ریال به مناسبت سالگرد ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س)،‌گفت: همچنین برقراری حق پرستاری بالغ بر ۲۲ میلیون ریال برای خانواده‌های دهک پایین پیش بینی شده است.

مدیر کل بهزیستی استان مرکزی با اشاره استخدام معلولان در دستگاه‌های اجرایی استان تصریح کرد: در آزمونی که هفته گذشته برگزار شد نزدیک به ۱۲ هزار و ۸۰۸ نفر از معلولین دارای شرایط در آزمون ثبت نام کردند که سهم استان مرکزی از استخدام معلولان ۱۵۹ نفر بود و از این تعداد ۲۲ نفر استخدام بهزیستی می‌شوند.

مشاور امور بانوان کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: از آنجایی که حدود ۶۰ درصد جامعه هدف مددجویان را زنان و دختران تشکیل می‌دهد، نظام مسائل زنان جهت شناسایی نیازهای زنان تدوین شده است.

نشست خبری با هدف تشریح اقدامات در حوزه زنان و دختران تحت حمایت کمیته امداد با حضور لاله افتخاری، مشاور امور بانوان کمیته امداد امام خمینی برگزار شد.

افتخاری در این نشست گفت: کمیته امداد عمری به اندازه انقلاب دارد که از همان ابتدا با دستور امام خمینی با نگاه ایشان در توجه به محرومان تشکیل شد. خیرین از همان ابتدای نهضت امام در امر انقلاب مؤثر بودند.

وی افزود: نگاه بلند امام و اهتمام اسلام در دستگیری از ایتام و بیماران و محرومین موجب شد که کمیته امداد امام خمینی از همان ابتدا تشکیل شود. تنها جایی که امام موافقت کردند که نامشان بر آن ثبت شود کمیته امداد است. که بعد از ایشان ذیل مدیریت رهبر انقلاب ادامه کار داده است.

 

پایان/*

اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

 

مطالب مرتبط

برنجستان