19:52 - 1403/10/02

استخدام

آخرین جزئیات خبری طرح ساماندهی کارکنان دولت در ۲ دی

طرح ساماندهی کارکنان دولت به استخدام شدن افراد رسیدگی میکند.

آخرین جزئیات خبری طرح ساماندهی کارکنان دولت در ۲ دی

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، طرح ساماندهی کارکنان دولت یکی از موضوعات به شدت مهم جامعه میباشد. تمامی مردم به اخبار مربوط به طرح ساماندهی کارکنان دولت واکنش نشان میدهند و به دنبال اخبار مربوط به این موضوع هستند. طرح ساماندهی کارکنان دولت برای تمامی افراد ایجاد سوالات زیادی شده است. اگر این داستان اجرا شود تمامی دست افراد ثالث بریده میشود. برای با خبر شدن از جزئیات بیشتر و کسب اطلاعات بیشتر اندیشه معاصر را تا انتها دنبال کنید و نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

آخرین خبرها از طرح ساماندهی کارکنان دولت امروز یکشنبه ۲ دی ۱۴۰۳

علاء‌الدین رفیع زاده، رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور پس از جلسه هیات دولت گفت: ما سامانه‌ای را درست کرده‌ایم که تا آخرماه جاری دستگاه‌های اجرایی مهلت دارند، اطلاعات تمام شرکتی‌ها را وارد کنند و بعد ما بر اساس تحلیل‌های کارشناسی تصمیم‌گیری می‌کنیم که چگونه با آن‌ها برخورد کنیم.

طرح ساماندهی کارکنان دولت

طرح ساماندهی کارکنان دولت

رفیع‌زاده در خصوص مخالفت مجمع با طرح ساماندهی کارکنان دولت گفت: طرحی که مجلس داده بود الان در مجلس است و فرآیند جدایی دارد. حرفی که ما می‌زنیم بر اساس موضع دولت سامانه‌ای را تنظیم کرده‌ایم تا با نگاه کارشناسی تصمیم‌گیری کنیم. آن طرح در مجلس است و بالاخره رفت و برگشت‌هایی داشته است.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور درباره موضوع نیروهای شرکتی بیان کرد: تلاش می‌کنیم که ان‌شاالله اتفاق‌های خوبی بیفتد. مبنای ما نگاه کارشناسی است. آنچه که در مجلس است، ایرادات زیادی و در اجرا دولت را دچار مشکل می‌کند و سعی بر آن است که مسیر کارشناسانه‌تری پیش ببریم./شایانیوز

خبری خوش درخصوص طرح ساماندهی کارکنان دولت امروز یکشنبه ۲ دی

مصوبات نمایندگان مجلس درخصوص طرح ساماندهی کارکنان دولت به شرح زیر است:

ساماندهی نیروی انسانی و کارکنان دولت و ایجاد انضباط مالی:

‌۱- کلیه دستگاه‌های اجرائی موضوع بند «الف» این تبصره، مکلف به ثبت و به‌روزرسانی ماهانه تمامی اطلاعات کارکنان خود اعم از احکام، قراردادها، تشکیلات و نیروهای انسانی در سکوی یکپارچه نظام اداری (سینا) سازمان اداری و ‌استخدامی کشور و متعاقب آن پیاده‌سازی خدمات (سرویس‌های) جمع‌آوری اطلاعات تجمیعی می‌باشند. کلیه حقوق و مزایای پرداختی از هر محل و تحت هر عنوان اعم از نقدی و غیرنقدی، به تمامی کارکنان دستگاه‌های اجرائی فوق‌الذکر صرفاً از طریق سکوی یکپارچه نظام اداری (سینا) پس از صحت‌سنجی مبالغ پرداختی به کارکنان از حیث انطباق با قوانین و مقررات مرتبط توسط سازمان اداری و استخدامی کشور و تأیید تأمین اعتبار مورد نیاز توسط سازمان برنامه و بودجه کشور از طریق وزارت امور اقتصادی و دارایی (خزانه‌داری کل کشور) صرفاً در قالب یک سند (فیش) قابل درج و پرداخت می‌باشد. اطلاعات و آمار نیروی انسانی مندرج در این سامانه، مبنای محاسبه هزینه نیروی انسانی (پرسنلی) قرار می‌گیرد.

۲- حذف شد.

۳- دریافت شناسه مستخدم در زیرسامانه استخدام و بکارگیری نیروی انسانی در سکوی یکپارچه نظام اداری، برای تمامی کارکنان رسمی، پیمانی، قراردادکار معین (مشخص) و کارگری و ثبت آن در زیرسامانه پاکنا، الزامی است.

‌۴- سازمان اداری و استخدامی کشور مکلف است پایگاه اطلاعات کارکنان نظام اداری (پاکنا) را به ‌گونه‌ای به‌روزرسانی نماید که امکان ثبت و صحت‌سنجی اطلاعات موضوع جزء (۱) این بند با قوانین ‌و مقررات مربوطه فراهم گردد.‌

‌۵- حذف شد.

‌۶- درج اطلاعات در سکوی یکپارچه نظام اداری (سینا) هیچ‌گونه حقی برای استخدام و به‌کارگیری ‌اشخاص ایجاد نمی‌کند. نحوه بارگذاری اطلاعات موضوع این جزء بر اساس ابلاغ مشترک سازمان ‌اداری و استخدامی کشور، سازمان برنامه و بودجه کشور و وزارت امور اقتصادی و دارایی صورت ‌خواهد پذیرفت.

۷- تبدیل وضعیت کارکنان در قالب کلیه احکام و مجوزهای قانونی، منوط به احراز رابطه استخدامی و بکارگیری با دستگاه محل خدمت در زمان اجرا مطابق دستورالعمل ابلاغی سازمان اداری و استخدامی کشور است.

۸- وزارت اطلاعات در صورت نیاز و ضرورت با ادامه خدمت مستخدمین مشاغل تخصصی اطلاعاتی و عملیاتی که آمادگی ارائه خدمت را دارند، حداکثر تا چهل و پنج سال سنوات پس از تأمین اعتبار توسط سازمان برنامه و بودجه کشور و تأیید رئیس جمهور، موافقت می‌نماید.

همچنین بند «الف» تبصره ۱۷ این لایحه جهت اصلاح به کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۴ ارجاع داده شد. در این بند آمده است:

دستگاه‌های اجرائی موضوع ماده (۲۹) قانون برنامه ششم توسعه به استثنای مستثنیات آن و بند «الف» ماده (۱۰۶) قانون برنامه هفتم پیشرفت، مکلفند تمامی پرداخت‌های مستمر و غیرمستمر نقدی و غیرنقدی (معادل ریالی) مذکور و تسهیلات به تمامی شاغلان و ‌بازنشستگان از هر یک از منابع و حساب‌های دولتی و متعلق به دولت نزد خود را به تفکیک شماره ‌ملی با اختصاص شناسه یکتای پرداخت کارکنان دولت، پرداخت نمایند. بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران با اعلام سازمان اداری و استخدامی کشور مکلف است ضمن جلوگیری از ‌پرداخت به کارکنان دستگاه‌های اجرائی بدون درج شناسه یکتای پرداخت کارکنان دولت، امکان ‌دسترسی برخط (آنلاین) سازمان اداری و استخدامی کشور و سازمان برنامه و بودجه کشور به ‌اطلاعات پرداختی را در بسترهای الکترونیکی فراهم نماید‌./شایانیوز

اندیشه معاصر

پایان/*

اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

 

برنج صدری هاشمی شرق گیلان ۵ کیلویی

مطالب مرتبط

برنجستان