نحوه دریافت فیش حقوقی بازنشستگان تامین اجتماعی در سال ۱۴۰۳
فیش حقوقی بازنشستگان تامین اجتماعی|۲ نکته طلایی برای دریافت فیش حقوقی بازنشستگان
در این مقاله به بررسی نحوه دریافت فیش حقوقی بازنشستگان خواهیم پرداخت.
نحوه دریافت فیش حقوقی بازنشستگان تامین اجتماعی در سال ۱۴۰۳
در این مقاله به بررسی نحوه دریافت فیش حقوقی بازنشستگان خواهیم پرداخت.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،سازمان تامین اجتماعی برای راحتی بیمه شدگان خود جهت مشاهده فیش حقوقی نرم افزار فیش حقوقی تامین اجتماعی را برای موبایل طراحی و ارائه نموده است.
یکی از خدمات اساسی که سازمان تامین اجتماعی به بیمه شدگان ارائه می دهد، پرداخت مستمری بازنشستگی پس از رسیدن آن ها به سن بازنشستگی در سال ۱۴۰۳ است. بازنشستگان عزیز برای دریافت فیش حقوقی مستمری خود ابتدا باید در سامانه تامین اجتماعی ثبت نام کنند. سپس از طریق صفحه کاربری خود در این سامانه، فیش حقوقی مربوطه را دریافت نمایند. در این مقاله به بررسی نحوه دریافت فیش حقوقی بازنشستگان خواهیم پرداخت.
بیمه شدگان تامین اجتماعی می دانند که برای دریافت مستمری بازنشستگی، به صورت ماهانه مبلغی تحت عنوان حق بیمه به سازمان تامین اجتماعی پرداخت می کنند. پس از گذراندنِ حداقل سابقه پرداختِ حق بیمه پیش از بازنشستگی و یا رسیدن به سن تعیین شده در قانون، می توانند مستمری بازنشستگی دریافت کنند.
سوالی که مطرح می شود این است که چگونه بازنشستگان و مستمری بگیران در سال ۱۴۰۳ می توانند فیش حقوقی خود را دریافت و مشاهده نمایند؟ با توجه به این که بسیاری از خدمات به صورت الکترونیکی ارائه می شود، سازمان تامین اجتماعی امکان مشاهده و دریافت فیش حقوقی را به صورت آنلاین و بدون نیاز به مراجعه حضوری برای مستمری بگیران فراهم کرده است. در ادامه، توضیحات کاملی در مورد فیش حقوقی مستمری بگیران و زمان دریافت آن ارائه می شود.
طبق قانون تامین اجتماعی، بازنشستگی به معنای عدم اشتغال بیمهشده به کار به دلیل رسیدنبه سن بازنشستگی است. به محض این که بیمه شدگان شرایط لازم برای بازنشستگی را که در ادامه توضیح داده خواهد شد، به دست آورند، مستمری بازنشستگی را دریافت می کنند.
به زبان ساده، حق بیمه های کسرشده از حقوق در طول سال های اشتغال پس از دوران بازنشستگی به صورت مستمری ماهانه به فرد بازگرداندهمیشود. برای احراز شرایط بازنشستگی و دریافت حکم بازنشستگی، دو نکته کلیدی وجود دارد:
همچنین، قانون برای موارد خاص استثنائاتی در نظر گرفتهاست. به طور مثال اگر فردی ۳۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه داشتهباشد، می تواند بدون توجه به سن، درخواست بازنشستگی بدهد. افرادی که ۳۵ سال سابقه پرداخت حق بیمه دارند نیز می توانند بدون داشتن شرایط سنی بازنشسته شوند.
مستمری بازنشستگی در سال ۱۴۰۳ از زمانی محاسبه و پرداخت خواهد شد که سازمان تامین اجتماعی، ترک کار بیمه شدگان را به کارفرمای آن ها اعلام کند. در مورد افرادی که کارفرما ندارند، مانند مشاغل آزاد یا بیمه شدگان اختیاری، مستمری بازنشستگی از زمانی پرداخت می شود که بازنشستگی آن ها توسط شعبه تامین اجتماعی تایید گردد.
پس از آغاز پرداخت مستمری ها در سال ۱۴۰۳، بازنشستگان تامین اجتماعی می توانند فیش حقوقی خود را به صورت آنلاین و از طریق سامانه تامین اجتماعی مشاهده و دریافت نمایند. برای دریافت فیش حقوقی بازنشستگان تامین اجتماعی از طریق کد ملی، پیش نیاز اولیه، ثبت نام در این سامانه است. در ادامه، مراحل دریافت فیش حقوقی مستمری بگیران با استفاده از کد ملی تشریح شدهاست.
ابتدا در مرورگر اینترنتی خود عبارت سامانه تامین اجتماعی یا tamin.ir را جستجو کنید و به صفحه رسمی این سامانه وارد شوید.
پس از ورود به وب سایت، به قسمت میز خدمت که در پایین صفحه قرار دارد، بروید. گزینه فیش حقوقی مستمری بگیران را انتخاب کنید. این بخش جزو خدمات اینترنتی سازمان تامین اجتماعی است.
در این مرحله نیاز است که نام کاربری و رمز عبوری که در هنگام ثبت نام در سامانه انتخاب کرده اید را وارد کنید تا به صفحه دریافت فیش حقوقی دسترسی پیدا کنید.
پس از ورود به حساب کاربری، با وارد کردن کد ملی و گذر واژه، می توانید فیش حقوقی خود را مشاهده و دریافت نمایید.
عدم نیاز به مراجعه حضوری: با استفاده از این سیستم، بازنشستگان می توانند به راحتی و بدون نیاز به مراجعه حضوری، فیش حقوقی خود را دریافت کنند.
زیرساخت الکترونیکی: این سیستم به منظور تسهیل در فرآیند دریافت مستمری، به شکلی طراحیشده که افراد می توانند به سادگی فیش های خود را بررسی کنند.
اطلاع رسانی در مورد تغییرات: بازنشستگان باید همواره به روزرسانی های مربوط به وضعیت مستمری خود و هرگونه تغییرات در سامانه را پیگیری نمایند.
این مراحل به بازنشستگان کمک می کند تا به راحتی و سریعا به اطلاعات مالی خود دسترسی پیدا کنند. همچنین از خدمات آنلاین سازمان تامین اجتماعی بهره مند شوند.
پایان/*
اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.