سخنگوی دولت؛ تخصیص یارانه نان به افراد یک راهحل دولت در موضوع نان/ باید جلوی توزیع یارانهای کنونی گرفته شود
سخنگوی دولت در مورد یارانه نان گفت: تخصیص یارانه نان به افراد یکی از راهحلهای دولت در موضوع نان است.

سخنگوی دولت در مورد یارانه نان گفت: تخصیص یارانه نان به افراد یکی از راهحلهای دولت در موضوع نان است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت عنوان کرد: اختصاص یارانه نان به افراد یکی از راهحلهایی است که مطرح شده است. آنچه باید بدانیم این است که همه ما با هم در یک نقطه ایستادهایم و در دو نقطه روبهرو هم نیستیم.
وی افزود: باید با هم بتوانیم راهی را پیدا کنیم که هم جلوی هدررفت منابع خود را بگیریم و هم از طرفی به سفره مردم فشاری وارد نکنیم.
او ادامه داد: همچنین باید جلوی توزیع یارانهای کنونی گرفته شود، زیرا به کسانی که نیازمند آن هستند هم اصابت نمیکند. مدلهای مختلفی در دست بررسی است و اختصاص یارانه نان به افراد هم یکی از آنها است.
پایان/*
اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.