اجتماعی
رتبه بندی معلمان | رتبه بندی معلمان بعد از ده سال کلید خورد / مدیر کل رفاه آموزش و پرورش برای فرهنگیان چه گفت
رتبه بندی معلمان یکی از مسائل به شدت به روز در بین فرهنگی ها میباشد.

اجتماعی
رتبه بندی معلمان یکی از مسائل به شدت به روز در بین فرهنگی ها میباشد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، رتبه بندی معلمان یک طرح برای ارتقای کیفیت آموزش میباشد. رتبه بندی معلمان اگر اجرا شود باعث افزایش انگیزه معلم ها و بهبود وضعیت معیشتی آنها میباشد. رتبه بندی معلمان بر اساس سوابق کاری و مهارت های خود اجرا میشود. رتبه بندی معلمان برای مردم بسیار اهمیت دارد. با اجرای طرح رتبه بندی معلمان باعث ایجاد انگیزه در بین افراد میشود. برای با خبر شدن از جزئیات بیشتر و کسب اطلاعات بیشتر اندیشه معاصر را تا انتها دنبال کنید و نظرات خود را با ما در میان بگذارید.
طرح رتبه بندی معلمان از سال ۱۳۹۰ بهطور رسمی آغاز شد و در پی تصویب سند تحول بنیادین آموزش و پرورش توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی صورت گرفت. فصل هفتم این سند به ارتقای منزلت اجتماعی و جایگاه حرفهای معلمان پرداخته و یکی از راهکارهای ارائهشده در آن، ایجاد نظامی برای سنجش صلاحیتهای عمومی، تخصصی و حرفهای معلمان است. این نظام شامل تعیین معیارها و ملاکهایی برای ارزیابی و ارتقای مرتبه علمی و تربیتی معلمان است. هدف اصلی این طرح، تقویت انگیزه معلمان برای ارتقای شغلی بر اساس معیارهای اسلامی و افزایش جایگاه معلمی در جامعه است.
رتبه بندی معلمان | رتبه بندی معلمان بعد از ده سال کلید خورد / مدیر کل رفاه آموزش و پرورش برای فرهنگیان چه گفت
وزارت آموزش و پرورش به منظور ارتقای کیفیت آموزشی و بهبود وضعیت معیشتی معلمان، طرح رتبهبندی معلمان را به عنوان یکی از اقدامات کلیدی خود طراحی کرده است. این طرح با هدف ایجاد نظامی شفاف و عادلانه برای ارزیابی عملکرد معلمان و تشویق آنان به بهبود مهارتها و دانش خود در حال پیادهسازی است. با توجه به نقش حیاتی معلمان در شکلگیری آینده تحصیلی و اجتماعی دانشآموزان، این برنامه میتواند تأثیرات مثبت و قابل توجهی بر کیفیت آموزش در کشور داشته باشد. بررسی ابعاد مختلف این طرح و چالشهای پیشرو از اهمیت ویژهای برخوردار است.
طرح رتبهبندی معلمان از سال ۱۳۹۰ بهطور رسمی آغاز شد و در پی تصویب سند تحول بنیادین آموزش و پرورش توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی صورت گرفت. فصل هفتم این سند به ارتقای منزلت اجتماعی و جایگاه حرفهای معلمان پرداخته و یکی از راهکارهای ارائهشده در آن، ایجاد نظامی برای سنجش صلاحیتهای عمومی، تخصصی و حرفهای معلمان است. این نظام شامل تعیین معیارها و ملاکهایی برای ارزیابی و ارتقای مرتبه علمی و تربیتی معلمان است. هدف اصلی این طرح، تقویت انگیزه معلمان برای ارتقای شغلی بر اساس معیارهای اسلامی و افزایش جایگاه معلمی در جامعه است.
با این حال، اجرایی شدن این مصوبه به دلایلی تا سال ۱۴۰۰ به تأخیر افتاد. اکنون با تصویب دولت و همکاری مجلس شورای اسلامی، مراحل اجرایی این طرح آغاز شده است.
طبق طرح رتبهبندی معلمان، تنها معلمانی که استخدام وزارت آموزش و پرورش یا بازنشسته این وزارتخانه هستند، مشمول این طرح میشوند. با این وجود، برخی از آموزگاران بازنشسته سال ۱۴۰۰ همچنان منتظر اجرای این طرح و رسیدگی به وضعیت خود هستند. در همین راستا، این رسانه پیگیریهایی از سخنگوی وزارت آموزش و پرورش داشت؛ اما متأسفانه پاسخی دریافت نکرد./گسترش نیوز
مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه امسال زمان اسکان فرهنگیان در مراکز اقامتی موقت از سه روز به چهار روز افزایش یافته است گفت: به دستور مقام عالی وزارت هزینه اسکان روز سوم و چهارم فرهنگیان در هر نقطهای رایگان است و صرفاً هزینه روز اول و دوم توسط افراد پرداخت خواهند کرد. همچنین زوجهایی که در سال ۱۴۰۳ مزدوج شده یا فرزندآوری داشتهاند، وزیر آموزش و پرورش سه روز اسکان رایگان برای آنها در نظر گرفته است.
مهدی نیکفر با بیان اینکه طرح اسکان موقت فرهنگیان همه ساله در ۲ بازه زمانی نوروز و تابستان انجام میشود و آموزش و پرورش به عنوان یکی از اعضای اصلی ستاد هماهنگی خدمات سفر کشور است گفت: همواره تمهیداتی از طرف خود آموزش و پرورش در جهت سفری ارزان و باکیفیت برای همکاران فرهنگی و خانوادههای آنها در نظر گرفته میشود.
وی با بیان اینکه در همین راستا با دستور مقام عالی وزارت، تغییرات عمدهای در اجرای طرح اسکان امسال ایجاد شده است افزود: مراکز اسکان کیفیت بخشی شدهاند. سال گذشته ۱۲ هزار مدرسه و حدود ۵۶ هزار کلاس درس جزو مراکز اسکان بودند. امسال تعداد مدارس کمتر و باکیفیتتر شدهاند ولی تعداد کلاسهای درس بیشتر شده است.
مدیر کل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه امسال حدود ۹ هزار مدرسه و ۵۸ هزار کلاس و اتاق برای اسکان موقت میهمانان نوروزی و فرهنگیان در نظر گرفته شده ادامه داد: اتاقها در اصل به دسته ویژه، الف و ب دسته بندی شدهاند. برای موارد اضطراری سرما و گرما نیز اتاقها و مراکز اضطراری در نظر گرفتهایم./ایسنا
نیکفر با بیان اینکه به درخواست همکاران فرهنگی دوره اسکان از سه روز به چهار روز افزایش یافته است گفت: به دستور مقام عالی وزارت به عنوان رئیس ستاد مرکزی اسکان موقت فرهنگیان کشور، هزینه اسکان روز سوم و چهارم فرهنگیان در هر نقطهای رایگان شده و فرهنگیان صرفاً هزینه روز اول و دوم را پرداخت خواهند کرد. همچنین برای زوجهایی که در سال ۱۴۰۳ مزدوج شده یا فرزندآوری داشتهاند، سه روز اسکان رایگان به عنوان هدیه از سمت وزیر برای آنها در نظر گرفته شده که در بخشنامه ابلاغ شده به مناطق بر این نکته تاکید شده است.
اندیشه معاصر
پایان/*
اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.