• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Thursday - 6 October - 2022

اخبار ویژه

فواید باورنکردنی پوست سیب زمینی جادوی عجیب غریب شکلات بر خلق و خو! پختن گوجه خواص آن را بیشتر می‌کند یا کمتر؟ مواد لازم برای تهیه مرغ لیمویی فال ابجد 16 مهر 1401/ فال ابجد شنبه 16مهر 1401 درخواست عجیب بازیکنان پرسپولیس از باشگاه خبر خوش برای معلمان متقاضی رتبه بندی موکا افرا ، نوشیدنی عصرهای پاییز هشدار جدی سازمان هواشناسی به کشاورزان حدود نیمی از بازداشت‌شدگان ناآرامی‌های اخیر آزاد شدند جزئیات پرونده نیکا شاکرمی اعلام شد خبر خوش برای نگهداری سالمندان هفته آینده لایحه افزایش حقوق‌ها در مجلس بررسی می‌شود رئیس قوه قضائیه: مردم از ما انتظار رفتار و تصمیم خوب دارند توصیه پلیس برای جلوگیری از سرقت تلفن همراه بارش باران در شمال کشور/ ورود گرد و خاک از عراق به مرزهای غربی این گونه سیب زمینی سرخ کرده سالم تری مصرف کنید آب‌لیمو را در این نوع ظرف نگهداری کنید وضعیت ترافیکی جاده های کشور در 13 مهر 1401/ ترافيك سنگين در محور هراز و چالوس غلات تصفیه شده نخورید

دستور پخت کوفته برنجی

  • کد خبر : 1313624
  • 31 شهریور 1401 - 5:00
دستور پخت کوفته برنجی
طرز تهیه کوفته برنجی ساده و خوشمزه به روش اصیل ایرانی.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر ،دستور پخت کوفته برنجی. مواد لازم برای کوفته برنجی

  • گوشت    400 گرم
  • برنج    1 پیمانه
  • لپه    1/3 پیمانه
  • زرشک    1/4 پیمانه
  • پیاز داغ    1/2 پیمانه
  • تخم مرغ    2 عدد
  • رب گوجه    2 قاشق غذا خوری
  • سبزی کوفته    300 گرم
  • آلو    100 گرم
  • روغن    به میزان لازم
  • نمک و زردچوبه    به میزان لازم

1. طرز تهیه کوفته برنجی ایرانی

لپه ها را 24 ساعت قبل از پخت خیس کرده و بعد از گذشت این زمان لپه ها را داخل آب به مدت 2 ساعت بپزید و آماده بگذارید.

2. مرحله دوم تهیه کوفته برنجی

برنج را شسته به مدت 2 ساعت آنها را خیس کنید و بعد داخل قابلمه آب جوش ریخته و بعد از 50 دقیقه برنج را آبکش کرده و آماده بگذارید.

3. مرحله سوم تهیه کوفته برنجی

سبزی ها را داخل تابه ای ریخته به همراه کمی روغن تفت دهید تا رطوبت سبزی گرفته شود. آلو ها را هم شسته و به مدت 2 ساعت در آب بخیسانید.

4. مرحله چهارم تهیه کوفته برنجی

داخل قابلمه بزرگ و مناسبی روغن ریخته و رب را به همراه نمک، فلفل، زردچوبه ریخته و تا جایی که رنگ رب آزاد شود آنها را تقت داده، سپس نیمی از پیاز داغ و 8 لیوان آب جوشیده به آن می افزاییم و اجازه می دهیم تا با شعله ملایم بجوشد.

5. مرحله پنجم تهیه کوفته برنجی سفید

حال گوشت، نمک، فلفل، زردچوبه و باقیمانده پیاز داغ را با هم ورز می دهیم سپس لپه، سبزی، و برنج را افزوده و تا جایی که می توانید مواد را ورز دهید تا حالت چسبنده پیدا کند. حالا از مواد به اندازه یک پرتقال برداشته و با سلیقه خود داخل آن را با آلو، پیاز داغ، زرشک و در صورت تمایل گردو پر کنید و روی حفره را ببندید داخل دست به آن ضربه وارد کنید تا ترک و هوایی اگر وجود دارد از بین برود.

6. مرحله ششم کوفته برنجی

کوفته ها را داخل سسی که در حال جوش است دانه دانه اضافه کنید. اگر سس از جوش افتاد اجازه دهید تا دوباره بجوشد و بعد باقی کوفته ها را اضافه کنید.

7. مرحله هفتم تهیه کوفته برنجی

بعد از گذشت ده دقیقه از وارد کردن کوفته ها به سس درب ظرف را می بندیم و حدود 50 دقیقه اجازه می دهیم تا کوفته ها مغز پخت شده و سس غذا غلیظ شود حالا کوفته ها را داخل ظرف مناسبی ریخته و در کنار نان سنگک و سبزی خوردن تازه نوش جان کنید.

اندیشه معاصر را در اینستاگرام دنبال کنید.

انتهای پیام/*

لینک کوتاه : https://andishemoaser.ir/?p=1313624
  • منبع : پارسینه

اخبار مرتبط

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ساماندهی

logo-samandehi

اندیشه معاصر در سامانه رسانه جامع