15:23 - 1403/10/05

فیش حقوقی| بازنشستگان کشوری| سامانه فیش حقوقی

دریافت فوری فیش حقوقی بازنشستگان کشوری eservices.cspf.ir| فیش حقوقی جدید بازنشستگان با کد ملی

راهنمای جامع دریافت فوری فیش حقوقی بازنشستگان کشوری eservices.cspf.ir را در اندیشه معاصر بخوانید.

دریافت فوری فیش حقوقی بازنشستگان کشوری eservices.cspf.ir| فیش حقوقی جدید بازنشستگان با کد ملی

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، رانمای جامع دریافت فوری فیش حقوقی بازنشستگان کشوری eservices.cspf.ir و فیش حقوقی جدید بازنشستگان با کد ملی؛ عنوان مطالبی است که در اندیشه معاصر شرح داده ایم و لازم به ذکر است که جهت دریافت فوری فیش حقوقی بازنشستگان کشوری eservices.cspf.ir ،هر بازنشسته می بایست اطلاعات هویتی خود را در فرم ورود درج کرده یا مراحل دریافت با کدملی را طی نموده تا در نهایت مدرک مربوط به خود را مشاهده نماید، زیرا اشخاص اجازه بررسی مستندات مربوط به سایر بازنشستگان را نداشته و از حریم خصوصی افراد محافظت خواهد شد.

فیش حقوقی بازنشستگان کشوری

دریافت فوری فیش حقوقی بازنشستگان کشوری eservices.cspf.ir

در جواب این پرسش که فیش حقوقی فرهنگیان بازنشسته چیست، باید اظهار داشت که این مدرک از سوی سازمان محل کار برای کارمندان و بازنشستگان صادر شده که بازنشسته ها می توانند از طریق سایت صندوق مربوطه فیش را مشاهده کنند. در مدرک اطلاعات مربوط به میزان دریافتی و کسورات درج شده و همچنین جزئیاتی در خصوص وام های اخذ شده قابل مشاهده خواهد بود.

غالبا اشخاص برای ضمانت اطرافیان خود نیاز به فیش حقوقی داشته، زیرا این فیش نمایانگر حقوق دریافتی بازنشستگان بوده و واجد شرایط به حساب آمدن آن ها را برای ضمانت مشخص خواهد کرد. بازنشسته در صورتی که از دریافتی کافی برخوردار نباشد اجازه ضمانت نداشته و به همین دلیل بانک ها از طریق بررسی مدرک در خصوص واجد شرایط بودن یا فاقد شرایط به حساب آمدن ضامنین تصمیم گیری خواهند نمود.

بررسی نحوه دریافت فیش حقوقی بازنشستگان کشوری اهمیت بالایی داشته زیرا هر بازنشسته از طریق دریافت این فیش می تواند اطلاعات کافی در خصوص دریافتی خود به دست آورده و با میزان کسورات مربوط به وام ها یا سایر موارد آشنا شود. در ادامه راهنمای تصویری دریافت مدرک از طریق سامانه فیش حقوقی صندوق بازنشستگی eservices.cspf.ir آمده و قابل مشاهده می باشد.

ابتدا باید نشانی “eservices.cspf.ir” را در مرورگر تایپ نموده و سپس روی “دریافت فیش حقوقی” کلیک کرد.

حالا می توان گزینه “ورود” یا “ثبت نام” را انتخاب نموده و یکی از روش های ورود را گزینش نمود که امکان ورود از طریق دولت من نیز وجود خواهد داشت.

در صورت انتخاب روش شناسایی دو عاملی بازنشستگان می بایست شماره تلفن همراه را در فرم تایپ کرده و منتظر دریافت پیامک حاوی کد ورود بمانند، امکان انتخاب سایر روش ها و دریافت با کدملی نیز وجود دارد.در صورت انتخاب گزینه “ثبت نام”، فرم زیر نمایش داده شده و می بایست با کد ملی و شماره تلفن همراه ثبت شده به نام کاربر تکمیل شود.پس از ورود به حساب فردی می توان سال مورد نظر را انتخاب کرده تا فیش حقوقی ارائه گردد.

نکته قابل توجه در خصوص نحوه دریافت فیش حقوقی بازنشستگان کشوری این بوده که در گذشته تمامی این خدمات به شکل حضوری ارائه شده، اما در حال حاضر به صورت اینترنتی می توان مراحل اخذ مدرک را طی نمود. بازنشستگان پس از دریافت وام های متعدد می توانند از طریق بررسی فیش حقوقی اطلاعاتی در خصوص میزان کسورات مربوط به وام کسب کرده و در صورت افزایش کسورات، دلیل آن را جویا شوند.

محدودیتی برای اخذ فیش حقوقی از سایت صندوق بازنشستگی کشوری اعمال نشده و بازنشستگان در ۲۴ ساعت شبانه روز می توانند خدمات دریافت کنند. همچنین باید اشاره کرد که مانعی برای اخذ فیش حقوقی چند باره در روز وجود نداشته و برای مثال در صورت عدم ذخیره سازی یا حذف شدن مدرک دریافتی، می توان مجدد وارد سایت شده و آن را مشاهده نمود.

یکی از مشکلاتی که پیش از این بازنشستگان با آن دست و پنجه نرم می کردند، مبالغی بود که به عنوان کسورات در فیش حقوقی افراد ثبت می گردید.

این ارقام به طور کلی در فیش های حقوقی ثبت و نشان نمی داد که ریز این کسورات چیست. در نتیجه بازنشستگان مجبور بودند جهت آنکه بدانند این کسورات از کجا نشات می گیرد، به سازمان ها و ادارات مربوط به خود مراجعه و پس از بارها رفت و آمد و طی کردن مراحل اداری ببینند مبلغی که به عنوان کسورات در فیش حقوقی شان آمده بابت چیست و به طور عامیانه می گفتند فیش حقوقی میخوام برای مشاهده ریز جزئیات حقوق دریافتی که دارم.

در حال حاضر بر اساس اطلاعاتی که دستگاه های مربوطه به صورت اینترنتی و غیر حضوری در اختیار بازنشستگان قرار می دهند، ریز همه کسورات در یک فیش نمایش داده می شود و دیگر نیاز نیست که مستمری بگیران برای دریافت برگه این کسورات به چند سازمان و دستگاه مراجعه حضوری داشته باشند. بازنشستگان، پس از آغاز دریافت مستمری ۱۴۰۳ می توانند فیش حقوقی خود و احکام جدید بازنشستگان کشوری خود را بر روی سامانه های اینترنتی سازمان مورد نظر خود مشاهده و دریافت نمایند. در برخی از سایت سازمان ها پیش شرط مشاهده و دریافت فیش حقوقی مستمری بگیران ۱۴۰۳، ثبت نام در سامانه آن سازمان می باشد.

افراد میتوانند با ورود به سامانه خدمات الکترونیکی صندوق بازنشستگی کشوری، احکام جدید همسان سازی بازنشستگان را مشاهده و دریافت کنند.

برای دیدن احکام جدید همسان سازی آنان نیازی به مراجعه حضوری نیست و به صورت مجازی میتوانند وارد سامانه بشوند. ​دریافت حکم همسان سازی آنان کشوری از طریق سایت اختصاصی آنان سایت صبا به نشانی و ادرس الکترونیکی https://eservices.cspf.ir/ قابل دریافت و مشاهده است. بازنشستگان عزیز برای دریافت حکم همسان سازی بازنشستگان کشوری باید به سایت صندوق بازنشستگی کشور به نام صبا مراجعه کنند و نسبت به آخرین وضعیت حکم حقوقی، فیش حقوقی و ثبت نام و دریافت وام اقدام کنند.

در گذشته، سیستم بازنشستگی در ایران بر پایه نظام وظیفه بود، به این معنی که حقوق آنان به مبنای حقوق آخرین شغلی که انجام داده بودند، تعیین می‌شد.

در بند الحاقی یک ماده ۲۹ لایحه برنامه هفتم توسعه، برای عدالت در پرداخت حقوق شاغلان و بازنشستگان و نیز متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان با ۹۰ درصد حقوق و فوق‌العاده‌های مستمر مشمول کسور شاغلان مشابه و هم‌تراز، دولت مکلف است تا پایان سال سوم برنامه به نحوی عمل کند که در سال اول (۱۴۰۳) معادل ۴۰ درصد و در سال‌های دوم و سوم (۱۴۰۴ و ۱۴۰۵) هرکدام ۳۰ درصد مابه‌التفاوت حقوق تا ۹۰ درصد یاد شده در حقوق بازنشستگان اعمال شود.

خبر خوب اینکه بنا به گفته رئیس سازمان برنامه‌ و بودجه کشور، آئین‌نامه اجرایی این بند از برنامه هفتم توسعه به تصویب هیات وزیران رسیده و به‌زودی مبلغ علی‌الحساب متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان واریز خواهد شد.

داود منظور، رئیس سازمان برنامه‌وبودجه در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: «بازنشستگان عزیز! الوعده وفا؛ خبرهای خوشی در راه است. با عنایت به تصویب آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در جلسه هیات دولت، در روزهای آینده مبلغی به‌صورت علی‌الحساب در وجه بازنشستگان گرامی پرداخت خواهد شد تا پس از صدور احکام متناسب‌سازی، تسویه قطعی به عمل آید.

در روزهای قبل از پانزدهم تیر، سه میلیون تومان بابت علی‌الحساب همسان‌سازی به حساب بازنشستگان تامین اجتماعی پرداخت شد؛ پیش از آن، همین مبلغ برای بازنشستگان کشوری و لشگری واریز شده بود؛ اما در هر حال، مشخص نیست که آیا این ماه (تیرماه) نیز علی‌الحساب همسان‌سازی برای کارگران بازنشسته واریز می‌شود یا خیر و اجرای آن از چه زمانی آغاز می‌شود.

سیداحمد حسینی، فعال صنفی بازنشستگان تامین اجتماعی در این رابطه می‌گوید: متناسب سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی، لشگری و کشوری سال‌ها قبل کلید خورد و اکنون در برنامه هفتم به عنوان یک تکلیف قانونی مصوب شده است؛ براین اساس، باید از ابتدای امسال اجرایی شود.

او افزود: من از خانواده‌ای کارگری هستم که پدرم و برادرم از دنیا رفتند و‌ همسان سازی حقوق خود را به چشم ندیدند و خدا می‌داند در جامعه بازنشستگان کشور، چند خانواده دیگر مثل خانواده من هستند. بیایند تا بازنشستگان زنده‌اند، دستور اجرای همسان‌سازی را صادر کنند.

حسینی با تاکید بر اینکه باید از فروردین ماه همسان‌سازی برای همه بازنشستگان اجرایی شود؛ ادامه داد: هر چند در این تورم مبلغ همسان‌سازی بسیار کم است، باز پول چند قرص نان برای بازنشستگان می‌شود و همین هم غنیمت است.

غلامحسین قاسمی، کارشناس امور بازنشستگان، در این رابطه می‌گوید: تا زمانی که دستورالعمل و شیوه نامه همسان سازی اعلام نشود، نمی‌توان هیچ مبلغی را اعلام نمود.

به گفته او، به طور متوسط تفاوت حقوق بازنشسته با ۹۰ درصد حقوق مشمول کسور شاغل در گروه‌های مختلف حقوقی۱ تا ۲۰ حدود ۴ میلیون تومان تا حداکثر ۸ میلیون تومان خواهد بود، بنابراین ۴۰ درصد آن هم که قرار است امسال (سال اول) اجرا شود، حدود ۱.۶ میلیون تومان تا ۳.۲ میلیون تومان خواهد بود.

درگاه خدمات الکترونیکی صندوق بازنشستگی کشوری

از سال ۱۴۰۲ و در راستای الکترونیکی شدن بسیاری از خدمات، کلیه بازنشستگان کشوری که قصد دریافت بسیاری خدمات را دارند، به درگاه الکترونیکی این مجموعه هدایت می‌شوند که بسیاری از امور در زیرمجموعه آن به صورت اینترنتی در دسترس بازنشستگان قرار دارد و بی نیاز از مراجعه حضوری شده است.

سایتی برخط که تمامی بازنشستگان زیرمجموعه این نهاد کشوری می‌توانند در آن ثبت نام کرده و از دایره خدمات متنوعی که ارائه می‌دهد، بهره‌مند شوند؛ از دریافت فیش حقوقی و حکم حقوق تا گواهی کسر از حقوق و اعتبارسنجی، خدمات بیمه درمانی و بیمه تکمیلی درمان، دریافت تسهیلات ضروری و وام ازدواج، خدمات فرهنگی و ورزشی و بسیاری از خدمت‌های دیگر.

ورود به سامانه خدمات الکترونیکی صندوق بازنشستگی کشوری

برای ثبت نام در این درگاه باید به سایت سازمان بازنشستگی کشوری (cspf.ir) رفته و روی گزینه «درگاه خدمات الکترونیکی» کلیک کنید یا می‌توانید مستقیما آدرس اینترنتی درگاه خدمات الکترونیکی یعنی eservices.cspf.ir را در مرورگر اینترنتی وارد کرده و روی دکمه اینتر یا جستجو بزنید.

دقت کنید که فرقی ندارد از چه مرورگری برای این کار استفاده می‌کنید، اما به توصیه این درگاه بهتر است از گوگل کروم یا موزیلا فایرفاکس برای این کار استفاده کنید. بروزرهایی که هم نسخه رایانه‌ای (کامپیوتری) آنها در دسترس است و هم نسخه مخصوص تلفن همراه (موبایلی) دارند و حتی نسخه اپل و گوشی‌های آیفون هم عرضه کرده‌اند.

در صفحه نخست درگاه و در بالای صفحه، گزینه‌های ورود به سامانه و ثبت نام را خواهید یافت و اگر قبلا در سامانه ثبت نام کرده باشید، می‌توانید با گزینه ورود، در سامانه لاگین نمایید و در صورتی که نخستین بار است به درگاه مراجعه می‌کنید، بایستی روی گزینه ثبت نام بزنید و فرایند مربوط به آن را طی نمایید.

البته از آنجایی که صندوق بازنشستگی کشوری یک نهاد دولتی و در زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است، سامانه خدمات الکترونیک آن ذیل پنجره ملی خدمات دولت هوشمند قرار گرفته و در نتیجه یک راه ساده ورود به این سامانه، استفاده از گزینه «ورود از طریق دولت من» یا همان ورود از طریق پنجره ملی است.

نحوه ثبت نام در درگاه خدمات الکترونیکی صندوق بازنشستگی کشوری

برای ثبت نام در درگاه، بایستی کد ملی و شماره تلفن همراه را در کادر‌های خواسته شده وارد نمایید و سپس روی دکمه «ارسال رمز یکبار مصرف» کلیک کنید. دقت کنید که، چون ورود به سامانه با فرایند احراز موبایلی صورت می‌پذیرد، بایستی تلفن همراه به نام خودتان باشد تا در مراحل احراز هویت که با کد ملی شما تطبیق داده می‌شود، مشکلی ایجاد نشود.

با دریافت پیامک حاوی رمز (که عددی چند رقمی است)، بایستی کد فعال سازی ۵ رقمی را در کادر مربوطه وارد نمایید تا به مرحله بعد منتقل شوید که تاکید دارد نام کاربری شما، به طور پیش فرض، شماره ملی شما ثبت شده و در ادامه از شما تقاضای ثبت رمز عبور دارد. دقت کنید که بایستی پسورد را دوبار در دو کادر بالا و پایین درج نمایید.

رمز عبور شما بایستی حداقل هشت کاراکتر باشد و این الزامات هم در آن رعایت شده باشد: حداقل یک حرف، حداقل یک عدد، حداقل یک حرف انگلیسی و حداقل یک کاراکتر خاص (مانند هشتگ، درصد، علامت سوال، علامت تعجب، ات ساین و…) در آن استفاده شده باشد.
یک راه دسترسی به خدمات ارائه شده در این درگاه، استفاده از اپلیکیشن صبا است.

https://eservices.cspf.ir

نحوه ورود به سامانه خدمات الکترونیکی صندوق بازنشستگی کشوری

برای ورود به سامانه، بایستی از کدملی به جای نام کاربری استفاده کرده و سپس رمز عبور را وارد نمایید تا وارد سامانه شوید. اگر برای نخستین بار وارد سامانه شوید، پیام سیستمی دریافت خواهید کرد که از شما می‌خواهد اطلاعات پروفایل کاربری تان را تکمیل نمایید.

در داشبورد سامانه و در بالای صفحه، خدمات پرکاربرد را مشاهده خواهید کرد: دریافت فیش حقوقی، دریافت حکم حقوق، گواهی کسر از حقوق/اعتبارسنجی و ثبت نام سفر زیارتی اربعین حسینی. البته می‌توانید با استفاده از منوی درگاه، خدمت دیگری را به این بخش میانبر اضافه کنید و یا با رفتن به بخش‌های دیگر، از باقی خدمات بهره‌مند شوید./اندیشه معاصر

پایان/*

اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

 

مطالب مرتبط