03:29 - 1405/04/08

ازسرگیری پروازهای تهران–دبی از این تاریخ؛ مسیر پرتردد میان ایران و امارات دوباره فعال شد/ خبر خوش برای مسافران؛ پروازهای تهران–دبی از این تاریخ از سر گرفته می‌شود / جزئیات بازگشایی مسیر

مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) از آغاز مجدد پرواز‌های مسیر تهران–دبی–تهران از روز دوشنبه خبر داد و اعلام کرد این اقدام با هدف تسهیل سفر مسافران و تقویت ارتباطات هوایی در یکی از پرترددترین مسیر‌های منطقه انجام شده است.

جزئیات برخورد هواپیما با سازه رادار در فرودگاه آنتالیا

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر؛ مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی از فعال شدن مجدد مسیر هوایی تهران-دبی-تهران و انجام پرواز‌ها در این مسیر از فردا (دوشنبه) خبر داد.

شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره)، رامین کاشف‌آذر اظهار داشت: در راستای تسهیل تردد مسافران و تقویت ارتباطات هوایی در مسیر‌های پرتردد، اقدامات لازم برای بازگشایی مجدد مسیر تهران-دبی در شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) انجام شد و این مسیر از تاریخ جاری مجدداً فعال گردید.

وی در ادامه، برنامه پروازی این مسیر را به شرح زیر اعلام کرد:

شرکت هواپیمایی سپهران: روز‌های دوشنبه ساعت ۱۰:۴۵

شرکت هواپیمایی وارش: روز‌های سه شنبه ساعت ۱۹:۰۰

شرکت هواپیمایی سپهران: روز‌های چهارشنبه ساعت ۱۹:۰۰

کاشف آذر گفت: نخستین پرواز این مسیر فردا (دوشنبه، ۸ تیرماه ۱۴۰۵) از ترمینال شماره یک شهر فرودگاهی انجام می‌شود.

وی ادامه داد: این مجموعه در تلاش است تا با فراهم‌سازی زیرساخت‌های لازم و هماهنگی با شرکت‌های هواپیمایی، کیفیت خدمات‌رسانی به مسافران را در همه مسیر‌های فعال افزایش دهد.

برنج صدری هاشمی شرق گیلان ۵ کیلویی

مطالب مرتبط

برنجستان