20:33 - 1403/11/21

استخدام

آخرین جزئیات خبری درباره طرح ساماندهی کارکنان دولت در ۲۱ بهمن

با وجود اصلاحات انجام شده در طرح ساماندهی کارکنان دولت هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنان ایراداتی را به این طرح وارد میدانند.

آخرین جزئیات خبری درباره طرح ساماندهی کارکنان دولت در ۲۱ بهمن

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، طرح ساماندهی کارکنان دولت با هدف بهبود وضعیت استخدامی و حقوقی کارکنان به ویژه کارکنان شرکتی طراحی شده است. طرح ساماندهی کارکنان دولت در مجلس شورای اسلامی تصویب و به شورای نگهبان ارسال شده است. طرح ساماندهی کارکنان دولت پس از بررسی شورای نگهبان ایراداتی را مطرح کرد و طرح ساماندهی کارکنان دولت را به مجلس بازگرداند. برای با خبر شدن از جزئیات بیشتر و کسب اطلاعات بیشتر اندیشه معاصر را تا انتها دنبال کنید و نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

خبری جدید از طرح ساماندهی کارکنان دولت امروز یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۳

طرح ساماندهی کارکنان دولت با هدف کاهش تبعیض بین نیروهای قراردادی، پیمانی و رسمی تدوین شده و قرار است وضعیت استخدامی کارکنان را بهبود بخشد. بر اساس طرح ساماندهی کارکنان دولت نیروهای شرکتی و قراردادی به استخدام پیمانی یا رسمی تبدیل میشوند که باعث افزایش امنیت شغلی آنها خواهد بود.
مزایای اجرای طرح ساماندهی کارکنان دولت شامل افزایش حقوق؛ برخورداری از بیمه و مزایای رفاهی برابر و رفع نابرابری بین نیروهای شرکتی و رسمی است. دولت و مجلس در حال بررسی نهایی جزئیات اجرای طرح ساماندهی کارکنان دولت هستند و یکی از چالشهای اصلی تامین منابع مالی کافی برای اجرای کامل این طرح است. برای با خبر شدن از جزئیات بیشتر و کسب اطلاعات بیشتر اندیشه معاصر را تا انتها دنبال کنید و نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

طرح ساماندهی کارکنان دولت

طرح ساماندهی کارکنان دولت

نماینده مردم ساری در مجلس دوازدهم در پاسخ به این سوال که “نتیجه برگزاری جلسه‌ با دولت و احصاء اطلاعات و آمار کارکنان شرکتی دستگاه‌های مختلف چه شد؟ “اظهار داشت: با ابلاغ و دستور رئیس جمهور، یک ماه برای احصای اطلاعات کارکنان مشمول، فرصت در نظر گرفته شده بود که الان هفته پایانی آن را می گذرانیم

وی افزود: بر اساس آخرین گزارش، بیش از ۷۰۰ هزار نفر در سامانه ثبت نام کردند و امیدواریم با اخطار دولت از این پس هر نوع پرداختی بر اساس اطلاعات ثبت شده در این سامانه باشد.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی از این اقدام دولت به عنوان گامی رو به جلو یاد کرد و افزود: مرحله بعدی تعیین تکلیف استخدام این‌هاست که یا به صورت پیمانی یا شرکتی باشند. البته منظور از شرکتی، قراردادهای شرکتی فعلی نیست بلکه منظور ماده ۱۲۴ قانون خدمات کشوری است. دراین ماده قرارداد کار معین، پیمانی، رسمی و رسمی آزمایشی تعریف شده است و حالا ما می‌خواهیم این را نسبت به تخصص و توانمندی‌هاسطح بندی کنیم.

وی ادامه داد: البته محورهمان قانون ساماندهی کارکنان دولت است.

بابایی کارنامی در پاسخ به این سوال که با وجود مخالفت مجمع، چگونه اجرای قانون محقق می شود؟” گفت: به هر حال مجمع هنوز بر نقطه نظرات خودش اصرار دارد اما ما اعتقاد داریم که بر اساس ماده ۱۲۴ قانون خدمات کشوری مشکلی درتغییر قراردادها وجود ندارد. در واقع ۸۰ درصد قوانین فعلی را داریم و بر اساس این قوانین، نیازی نیست قرارداد کسانی که در خدمت مستمر هستند، به صورت شرکتی باشد؛ یعنی ماده ۱۲۴ اجازه می‌دهد قرارداد کاری منعقد شود. پس باید این کار را انجام دهند و هیچ ربطی به دستگاه های دیگر ندارد، زیرا قانون وجود دارد./شایانیوز

باهنر،‌ عضو مجمع تشخیص مصلحت: با استخدام نیروهای شرکتی مخالفیم

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره تعیین‌تکلیف لایحه ساماندهی کارکنان دولت گفت: کارمند جماعت به طور متوسط از ۸ ساعت، ۲۰ دقیقه کار مفید دارد. مجلس می‌گفت ۲۰۰ الی ۳۰۰ هزار نفر بیشتر نیستند اما سازمان امور استخدامی می‌گوید بیش از این هستند. مجمع تشخیص مصلحت نظام با این موضوع مخالف است.

به گزارش اختبار به نقل از ایلنا، محمدرضا باهنر در پاسخ به سوال خبرنگار ایلنا درباره تعیین‌تکلیف لایحه ساماندهی کارکنان دولت گفت: امروز دولت هرچه درآمد دارد برای هزینه جاری مصرف می‌شود عرف کارمندی کشور هم عرف معمولی نیست. دریک کشوری که جمعیت بیشتری از ما دارد فقط ۶۰۰ هزار نفر کارمند دارد اما ما با ۸۰ میلیون جمعیت به ۴ الی ۵ میلیون نفر حقوق کارمندی می‌دهیم.

وی افزود: مجلس دوره قبل مصوبه‌ای داشت که کارمندانی که شرکتی هستند استخدام دولت شود. اما این را بدانید کارمند جماعت به طور متوسط از ۸ ساعت، ۲۰ دقیقه کار مفید دارد. مجلس می‌گفت ۲۰۰ الی ۳۰۰ هزار نفر بیشتر نیستند اما سازمان امور استخدامی می‌گوید بیش از این هستند. مجمع تشخیص مصلحت نظام با این موضوع مخالف است./اختبار

اندیشه معاصر

پایان/*

اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

 

مطالب مرتبط